SLAĐANA GRM

 

Vse dobro v življenju se prične s spoznanjem, da želje niso dovolj – treba si je postaviti cilje in jih dosegati s predanostjo svojemu delu, zavzetostjo ter kreativnimi zamislimi. Tako v zasebnem kot poslovnem življenju je dobrodošel še kanček pristne ženstvenosti, ki vsako dejanje začini še s toplino.

PODJETNICA, KI SE SPOZNA NA AVTOBUSNO PREVOZNIŠTVO, TURIZEM IN VULKANIZERSTVO

Vse več nas je. Dokazujemo se v svetu, ki pogosto velja za moškega. Vendar ženske v tem poslu znamo, zmoremo in tudi dosegamo več.

V družinskem podjetju Rudi Turs d.o.o. sem pričela kot administratorka v prevozništvu ter partnerka, žena in sodelavka v enem. Kar je bilo sprva služba in pomoč možu, je hitro preraslo v strast, saj sem se zavedla, da sanjska služba ne obstaja sama po sebi. Vsakdo si jo mora ustvariti sam!

ŽENSKA V MOŠKEM SVETU: PREVOZNO PODJETJE RAZVILA V TURISTIČNO AGENCIJO

Z entuziazmom sem prevozniško podjetje razvila v turistično agencijo, ki uspešno prodira na precej pestrem in zahtevnem trgu ter avtobusne izlete spreminja v izjemna doživetja.

Varnost in kakovost, ki sta naši vrednoti, smerokaz za naše delovanje na področju servisnih in vulkanizerskih storitev ter avtobusnih prevozov. Na področju turistične ponudbe in ustvarjanju turističnih doživetij dodajamo še pristne odnose – tako s strankami kot s sodelavci. Verjamem, da so osnova za dobre poslovne prakse in zadovoljstvo naših gostov.

Res je, moja služba se nikoli ne konča in delo pogosto mislim štiriindvajset ur na dan. Vendar ob zapolnjenem delavniku vedno najdem tudi čas za družino in sprostitev. Na izlete se nemalokrat odpravim kar v taščini družbi − odlično se razumeva tako v pisarni kot v kuhinji, s čimer skupaj rušiva še enega od stereotipov, če prištejemo tipično moški poklic, v katerem delam.

RUDI TURS: ŽE 30 LET SKRBIMO, DA JE POT DO CILJA PRIJETNO DOŽIVETJE

Podjetje Rudi Turs d.o.o. že trideset let skrbi, da je pot do cilja prijetna in zanimiva, pa naj bo ta v manjši družbi prijateljev, večji skupini sodelavcev ali sošolcev, po Sloveniji ali Evropi, ali le krajši prevoz do letališča. Zahvala za dolgoletno tradicijo gre gotovo uigrani ekipi, v kateri si vedno pomagamo, se razumemo in se podpiramo. K naši uspešnosti pa nekaj zagotovo pripomore tudi moje prepričanje, da je trden stisk roke v znak sklenjenega posla enako močan, kadar si ga izmenjaš z moškim ali žensko.

RUDI TURS d.o.o.
Velika Štanga 22
1275 Šmartno pri Litiji
T: +386 (0)1 899 30 13
M: +386 (0) 31 709 499
E: ta.ruditurs@gmail.com
W: www.rudi-turs.si
F: www.facebook.com/taruditurs

 


 

Slađana Grm bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 podjetnic v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>