sonja-peklenik-500-podjetnic

Sonja Peklenik​ – “Triki, finte in ostale zmote o prodaji”

Navdihujoča govornica – 500 podjetnic 2019:


Sonja Peklenik – Inštruktorica poslovnih veščin

Podjetnica, magistra poslovnih ved, navdihujoča predavateljica in prodajna strokovanjakinja, ki pomaga številnim podjetjem.

“Pogum ni pomanjkanje strahu, pogum je, da delujemo kljub strahu.”

Sonja Peklenik zadnjih dvajset let izvaja seminarje in predavanja s področja psihologije prodaje, vodenja in poslovne komunikacije. Poslušalo jo je že preko 40 tisoč udeležencev. Predava tako v podjetjih kot fakultetah in podjetniških dogodkih.

Zaznamuje jo izjemen optimizem v iskanju rešitev, kar uspešno prenaša tudi na udeležence svojih izobraževanj. Na svojih seminarjih in predavanjih udeležence motivira za aktivno udeležbo pri soustvarjanju rezultatov in prevzemanju odgovornosti za lastne dosežke.

V veliko veselje nam je tudi njena mentorska podpora pri razvijanju ženskega podjetništva.

Triki, finte in ostale zmote o prodaji

“Prodaja je kot ključavnica z določenim zaporedjem številk, ki jih morate obrniti, da jo lahko odprete.” – Brian Tracy

Na prodajnih seminarjih so prodajni triki ena najbolj zaželenih kategorij. Vendar pa je prodaja veščina in dokler se ne zgodi prodaja, se v poslu ne zgodi nič. Uspešna prodaja ustvarja tržišča za skoraj vsa ostala strokovna znanja. Kljub temu se več kot dve tretjini zaposlenih s prodajo ne more ali ne želi identificirati.

Se razlog za odklonilno držo do prodaje skriva v razumevanju prodajnega postopka kot veščine nadlegovanja, vsiljivosti in zavajanja strank?

Na našem srečanju bomo govorili o tem, kaj so »prodajni triki« in kakšno težo imajo za uspešno dolgoročno sodelovanje in pridobivanje stalnih strank.

Zakaj podjetništvo?

“Strast, ki jo občutimo ob tem, ko delamo nekaj, kar nas navdihuje, nam daje moč in vztrajnost na naši poti.”

Podjetnica je postala bolj zaradi ohranjanja svobode kot zaradi želje po uspehu in bogastvu. Prepričana je, da si je v poslu in prodaji treba vzeti čas, saj gre za umetnost vzpostavljanja odnosov z ljudmi. Glavni cilj pa je odkrivanje njihovih potreb ter iskanju najboljših rešitev zanje.

Nazivi, certifikati in reference

Sonja Peklenik je magistra poslovnih ved in direktorica in lastnica Inštituta za razvoj osebnostnih veščin KRATOS Ljubljana. Izpopolnjevala se je tako doma kot v tujini med drugim tudi v okviru Univerze Britanske Kolumbije v Vancouvru v Kanadi. Je inštruktorica podjetništva, mednarodno certificirana mojstrica NLP, mednarodno certificirana mojstrica hipnoze, mentorica in moderatorka, trenerka tehnik hitrega branja in pospešenega učenja in zunanja predavateljica v okviru izbirnih poslovnih veščin na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Z GEA College v Ljubljani je sodelovala kot predavateljica predmeta »Poslovna komunikacija« in »Kultura podjetja«. Sodeluje tudi s številnimi uglednimi podjetji in institucijami, ki vključujejo, Banko Slovenije, Telecom d.d., A banko d.d., Addiko banko, Mercator d.d., Univerzo v Ljubljani, Ekonomsko fekulteto v Ljubljani, Cmepius, Razvojno agencijo Sora in druge.

 

Sonja Peklenik

mag. posl. ved

Inštitut za razvoj osebnostnih veščin KRATOS Ljubljana

Vrhovci, Cesta XV 8, Ljubljana

Povezave:

 


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<