Spela_Vehar_500-podjetnic

Špela Vehar – “Prehransko izobraževanje na malo drugačen način”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Špela Vehar

“S spremembo prehrane sem bistveno vplivala na svoj videz, zdravje in občutek zadovoljstva.” 

Ali tudi vi mislite, da morate za vitko telo in dobro zdravje jesti manj in se gibati več?

Kaj pa, če vam povem, da sem po letih in letih raziskovanja ugotovila, da je resnica precej daleč od takšnih prepričanj?

Moje ime je Špela in s prehranskim izobraževanjem sem se začela ukvarjati zato, ker sem na svoji lastni izkušnji (potem pa še na izkušnjah svojih varovancev) spoznala, kako zelo enostavno in okusno je lahko zdravo prehranjevanje, ko ima človek enkrat na voljo verodostojne informacije, ki jih z lahkoto da v prakso.

Kot otrok ves čas kihala, kašljala in se borila z ekcemi in astmo in zamaščenimi stegni. K sreči sem kasneje vse to uspešno rešila s spremembo prehrane. S tem sem bistveno vplivala na svoj videz, zdravje in občutek zadovoljstva.

Danes zaradi svojega prehranskega znanja v trgovini za hrano porabim tretjino tistega, kar sem zapravila v preteklosti in porabim zelo malo časa za kuhanje in pripravo hrane.

Če si tudi vi želite vitalnosti s katero ne boste izpraznili denarnice, ste vabljeni, da obiščete mojo spletno stran www.luckyshelly.com in krenete na svojo pot do vitalnosti!

Vaše telo, vaša izbira!

 

Špela Vehar

Prehransko izobraževanje, Špela Vehar s.p.

Povezave:

 


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<