Diamantni sponzor

VZAJEMCI SKUPINA – Vaš partner pri doseganju finančnih ciljev

W: www.vzajemci.com
E: info@vzajemci.com
T: 080 35 08
FB: Vzajemci Skupina, LinkedIn: Vzajemci Skupina d.o.o. 

Pozdravljene podjetnice,

vsaka pot v življenju je težka, zagotovo pa je najtežja pot – ravno pot uspeha. Na tej poti se soočamo z mnogimi strahovi, izzivi in premagujemo ovire, za katere sploh nismo vedele, da obstajajo. In zagotovo so finance pomembnejši del te poti. Finančni uspeh je odvisen od nas samih, zato smo se odločili, da se pridružimo ekipi uspešnih žensk in postanemo vaš partner pri doseganju finančne neodvisnosti.

Vzajemci skupina smo v 17-letih pomagali več kot 20.000 strankam in smo z lastnim naložbenim odborom vodilna Finančno-svetovalna ekipa na slovenskem trgu. Naše storitve izvajamo po načinu All-finance sistema, kar pomeni da poskrbimo za to, da vedno dobite za vas najbolj primeren produkt, ne glede na to, za produkt katere banke, zavarovalnice ali družbe za upravljanje gre. Z osebnim pristopom vsakemu posamezniku pripravimo personaliziran finančni načrt in rešitve, najsi gre za varnost, varčevanje za pokojnino, otroke, dopust ali začetek oziroma širitev poslovne poti. Največja prednost neodvisnosti je namreč ta, da lahko osebi brez težav poveš, katere so dobre in slabe plati ponujenih opcij, ne glede na ponudnika.

Poleg neodvisnosti je ena od naših glavnih prednosti ta, da stojimo ob vas tudi v težavah. V ta namen imamo svojo pravno službo, s pomočjo katere se spopadamo z vsemi težavami, pri katerih so sicer vlagatelji prepuščeni samemu sebi.

In zato, ker Verjamemo v moč uspeha, zagovarjamo neodvisnost in oseben pristop nam lahko zaupate tudi vi. Zgradite z nami uspešen jutri in zakorakajte v finančno svobodo že danes.

Zlati sponzor

djvu_1850716_kristanm_press-slovenija

SPIRIT Slovenija, javna agencija

W: www.spiritslovenia.si
E: info@spiritslovenia.si
T: 01 / 589 18 70

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana

Odgovorna oseba: mag. Gorazd Mihelič, direktor

Javna agencija SPIRIT Slovenija, kot izvajalska agencija ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, spodbuja podjetništvo ter razvoj in inovativnost v slovenskem gospodarstvu.

Po vzoru podjetniško razvitih držav je osnovno poslanstvo agencije dvig podjetniške kulture in vzpostavljanje učinkovitega podpornega sistema za dostop do informacij in storitev za podjetnike, s ciljem pospeševanja nastajanja novih mikro, malih in srednje velikih podjetij ter uspešno delovanje že obstoječih.

Agencija nudi širok spekter storitev, ki rešujejo probleme podjetij in jim odpirajo nove tržne priložnosti z namenom ustvarjanja konkurenčnega gospodarstva in inovativnega okolja, delovanja na področju podjetništva, tujih neposrednih investicij, internacionalizacije podjetij, partnerstva med akademsko in gospodarsko sfero ter zagotavljanja informacij, znanja in virov financiranja za podjetja.

Sponzor akreditacij & registracije

identiks_objava

IDEntiks kartične in RFID rešitve

Že 13. leto osrečujemo od najmanjših do največjih strank v Sloveniji in tujini z vizijo, da je kartica za vsakega naročnika zanj najlepša in najboljša rešitev. Poslovni koncept našega podjetja je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo s poudarkom na PVC karticah in rešitvah z njimi. Naš poslovni model bazira na treh stebrih in sicer Kartični sistemi, promocijska in poslovna darila ter RFID rešitve. V našem bistvu smo specializirani za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic & unikatnih vizitk (kartice zvestobe, darilne in klubske kartice, šolske izkaznice, službene, identifikacijske), kot tudi različnih tipov (navadne, z magnetno stezo, RFID, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).

Naš izbor kartic dopolnjujemo z unikatnimi karticami kot so dišeče aroma kartice, modne kartice (uhani), XXL kartice, varnostne anti – skimming RFID kartice, spominske kartice, PVC igralne karte in druge.  Poleg kartičnega programa nudimo v sklopu identifikacijskih rešitev tudi ID ter reklamne dodatke (ovratni trakovi, ovitki, krokodilčki, priponke, jo-jo obeski, hologramske nalepke …). Ponudbo smo razširili z inovativnimi poslovnimi in promocijskimi darili. Med njimi najdemo tudi okolju prijazno BIO/EKO linijo ter personalizirana unikatna darila, ki predstavljajo vašo dejavnost. Aktivno razvijamo tudi tehnološke rešitve, ki krojijo prihodnost. Rešitve ustvarjamo z uporabo RFID tehnologije in IoT (Internet of things) omrežjem. Vse rešitve lahko delujejo v oblaku. Tako so enostavne za uporabo ter dostopne kjerkoli in kadarkoli.

IDE.Konferenca je rešitev za organizatorje in udeležence dogodkov. Spletna platforma in UHF RFID tehnologija nam omočata enostavnejšo, preglednejšo in hitrejšo organizacijo dogodka. Udeležencu omogoča prijazno uporabniško izkušnjo, medtem ko organizatorju z uporabo RFID tehnologije omogoča beleženje aktivnosti svojih udeležencev in s tem pridobitev realnih podatkov. Naslednja rešitev je naša darilna kartica, ki poleg fizične kartice ponuja tudi programski sistem za beleženje aktivnosti vaših strank in kupcev. Omogoča tudi, da se več ponudnikov poveže v eno darilno kartico. Rešitev že uporablja nakupovalni center SUPERNOVA.

Preverite še več o naših produktih in rešitvah na naši spletni strani www.IDentiks.si, www.ovratnitrakovi.si, www.usb-kljucki.com.

 

Ne pozabite pobrskati za svežimi idejami za leto 2018 po naših katalogih in poiskati produkt, ki ustreza prav vam in vašemu poslu!

Sponzor kave

Nescafe_Dolce_Gusto_logo-300x294 (1)

Nescafé Dolce Gusto

MODERNA UMETNOST KAVE

W: www.dolce-gusto.si
E: info@si.nestle.com
T: 080 45 05
FB: NESCAFE Dolce Gusto Slovenija

Pri Nescafé Dolce Gusto verjamemo, da lahko inovacija in navdih premikata meje priprave kave. Naši aparati so posebni in lepota njihovega dizajna vam omogoča posebno uživanje tudi v najbolj običajnih trenutkih dneva.

Naš edinstven sistem prilagoditve jakosti pritiska omogoča vrhunsko kvaliteto in okus vaših priljubljenih napitkov. Ustvarili smo široko paleto neubranljivih napitkov, da bi vi lahko popolno uživali ob odkrivanju novega doživetja pitja kave.

Obiščite nas še danes na www.dolce-gusto.si ali na NESCAFÉ Dolce Gusto Slovenija za najnovejše informacije, ekskluzivne ponudbe, zanimivosti in ostale novosti o Nescafé Dolce Gusto.

Imate vprašanja? Veselimo se vašega klica na brezplačno telefonsko številko 080 45 05. Pišite nam na elektronski naslov: info@si.nestle.com

Sponzor stojnic

proevent

Janez Levec
W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 / 300 32 10

Računovodstvo Proevent odlikujejo natančnost, ponudba, oblikovana po meri naročnika, ugoden mesečni pavšal, brez skritih stroškov, sprotno mesečno spremljanje poslovanja, davčno in poslovno svetovanje, možnost e-poslovanja, enajst strokovno usposobljenih svetovalcev ter oseben pristop. Smo uveljavljen certificiran računovodski servis in imetnik potrdila o izpolnjevanju Standarda izvajalcev računovodskih storitev pri Gospodarski zbornici Slovenije – Zbornici računovodskih servisov, naša zgodovina pa sega že v leto 1995.

Prednost, ki jo zaznavajo naše stranke, so dostopnost cen, oblikovane po njihovih željah in potrebah. Tudi lokacija servisa je dostopna z možnostjo brezplačnega parkiranja. Trenutno ponujamo računovodske storitve že več kot 260 zadovoljnim strankam po Sloveniji in v tujini.

Več na www.racunovodski-servis.si.

Ostali sponzorji

KOZMETIKA AFRODITALEPA V SVOJI KOŽI

W: www.kozmetika-afrodita.com

E: info@kozmetika-afrodita.si

FB: https://www.facebook.com/kozmetikaafroditaslo/?ref=bookmarks

NARAVA. KAKOVOST. LEPOTA. To so vrednote, ki pišejo zgodbo o vodilni slovenski hiši lepote. Vrednote, ki jim z ozirom na dobrobit družbenega in naravnega okolja v Kozmetiki Afrodita sledijo že od leta 1970. Vrednote, ki so hkrati smernice in navdih!

Verjamejo v moč narave, zato v izdelke, razvite po lastnih recepturah, v zajetni meri vgrajujejo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine, vedno bolj izločajo ne-naravne primesi in si prizadevajo, da izbirajo sestavine iz ekološke pridelave. Ker spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, izdelkov niti v končni niti v nobeni vmesni razvojni fazi ne testirajo na živalih, na tej osnovi pa že vrsto let izbirajo tudi dobavitelje surovin. Še več, izdelki z oznako vegan, ne vsebujejo sestavin živalskega izvora ter so tako primerni tudi za vegane.

S sedežem v Rogaški Slatini, centru termalne vode in zdraviliškega turizma, na osnovi dolgoletnih neprecenljivih izkušenj snujejo visokokakovostne izdelke in kozmetične postopke, ki v medsebojni sinergiji zagotavljajo nadpovprečne rezultate. Z neustavljivim razvojem in vlaganjem v inovacije so nenehno v iskanju novih razvojnih rešitev, inovativnih patentov ter revolucionarnih sestavin, na osnovi katerih soustvarjajo trende v kozmetični industriji.

Magnesium-Diasporal® za mišice, srce in živce

W: www.magnezij.si
E: info@magnezij.si

Magnezij je ključnega pomena za naše zdravje, prispeva k normalnemu delovanju mišic in živčnega sistema ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Izdelki Magnesium-Diasporal® vsebujejo telesu prijazen magnezijev citrat, ki se v telesu odlično absorbira. Izdelki Magnesium-Diasporal® so primerni tudi za vegane in diabetike, ne vsebujejo glutena. Več na www.magnezij.si.

PROMO LD d.o.o. -Poslovna, promocijska darila in prestižna darila

W: https://promold.si/

E: info@promoLd.si

Tel.: 01/75-66-252
Mobitel: 041/670 575 ali 041/557 878
Podjetje, ki vam ponuja posebna, lepa in inovativna promocijska ter poslovna darila. Nudimo vam veliko izbiro, poseben design, visoko kvaliteto ter pravočasno dobavo.

PROMO LD d.o.o. nam bo podaril promocijske sladkarije – tržno orodje, ki nam omogočajo, da začnemo pogovor s svojim bodočim kupcem. Z njimi privabljamo pozornost na sejmih in ostalih eventih. Promocija, ki je cenovno zelo dostopna.