Partnerji

Povabilo k sodelovanju partnerjev in medijev 2020

500 PODJETNIC – 15. april 2020, Gospodarsko razstavišče Ljubljana

>>prenesite PONUDBO ZA PARTNERJE – 500 PODJETNIC<<

Postanite ponosni partner 500 podjetnic. Oglejte si ponoudbo in preverite kako lahko skupaj sodelujemo in kje so zanimive priložnosti za sodelovanje, na katere morda niste niti pomislili.

Diamantni sponzor

question-500-podjetnic

Nacionalni partner

Javna agencija SPIRIT Slovenija, kot izvajalska agencija ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo s svojim aktivnostmi, v skladu s strateškimi dokumenti vlade in zakonskimi okviri, na podlagi katerih je ustanovljena, spodbuja podjetništvo ter razvoj in inovativnost v slovenskem gospodarstvu. Uresničuje usmeritve razvojnih programov Slovenije s ciljem doseganja podjetniške, inovativne, tehnološko razvite, izvozno naravnane in tujim investitorjem privlačne destinacije.

SPIRIT Slovenija deluje po načelu »Vse na enem mestu« z namenom, da domači ali tuji podjetniki prejmejo hitro in uporabno brezplačno informacijo na čim bolj celovit način  s strani agencije ali v sodelovanju s podpornim okoljem. Preberite več… 

Zlati sponzor

Srebrni sponzor

Letos bo Slovenski podjetniški sklad podprl preko 1500 projektov

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je specializirana razvojno – finančna institucija za spodbujanje rasti in razvoja podjetništva v Sloveniji po vzoru najboljših svetovnih praks. Osnovno poslanstvo SPSa je zagotoviti ugodne finančne vire za zagonska, hitrorastoča, inovativna ter ostala mikro, mala in srednje velika podjetja v Sloveniji, da lahko z njimi realizirajo zastavljeno rast in prodor na vedno bolj zahtevna in specializirana tržišča.

Tudi v letošnjem letu je ponudba SPSa bogata, saj je skupno MSPjem na razpolago preko 120 mio EUR različnih finančnih spodbud kar bo zadoščalo za podporo okoli 1500 projektov. V zadnjih letih finančne spodbude nadgrajujemo še z programi vsebinske podpore v okviru katere bomo dodatno MSPjem ponudili še okoli 7 mio EUR za podporo okoli 370 projektov.

Z različnimi oblikami finančnih kot vsebinskih spodbud krepimo slovenske MSP­-je v vseh fazah razvoja, od zagona, do vstopa na trg, globalne ra­sti ter tekočega poslovanja oz. faze zrelosti. Preko SPS-a so MSP­-ji deležni lažjega, cenejšega in hitrejšega dostopa do ugodnih fi­nančnih virov na trgu in do bogate vsebinske podpore.  Vse to lahko koristijo za različne namene in različne razvojne aktivnosti ter si na ta način zagotovijo konku­renčno uveljavljanje in boljši položaj na trgu.

Več o Slovenskem podjetniškem skladu lahko preberete na: www.podjentiskisklad.si

Bronasti sponzor

Avto Aktiv kot partner projekta 500 podjetnic vas vabi v svoje salone v Kranj, Koper, Trzin ali MINI BTC Ljubljana. Smo uradni prodajalec vozil BMW, BMW i, Jaguar, Range Rover in MINI, danes pa za dame predstavljamo vozili MINI in novi Range Rover Evoque.

SAOP-500-podjetnic

Minimax »diši po popolnem moškem«

Minimax je enostaven – zato je najbolj priljubljen računovodski program. Naša uporabnica pravi: »Ko sem se danes sprehajala po Minimaxu, mi je prišlo na misel, da diši po popolnem moškem, ki bi ga imela vsaka … Pameten, lep, bogat, tih, varen, razumevajoč, celo svetuje; Uporabiš ga kjerkoli in kadarkoli; Ne nerga, ne pije piva, in ne smrči; Le ena razlika je – popolni moški ne obstaja, popolni Minimax pa.« No, v Saop nismo popolni, smo pa odkrili, da v našem programu prebiva Maks. Spoznajte ga

www.minimax.si/maks

500-podjetnic -Optiprint

Podjetje Optiprint, d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 2009, z namenom ustvarjanja cenovno dostopnega in za poslovne uporabnike brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Uspešen poslovni model in posledično vedno večje zanimanje za njihovo storitev s strani poslovnih uporabnikov iz celotne Slovenije jih je spodbudilo, da so prek franšizne skupine pokrili celotno Slovenijo. S poslovnim modelom so trenutno prisotni tudi na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Romuniji, Avstriji in na Češkem.

Njihovi poslovni uporabniki so na osnovi dovršenega franšiznega modela deležni enake storitve, ne glede na to, kje se nahajajo in kako je organizirano njihovo poslovanje. Nenehno stremijo k razvoju naprednih načinov tiskanja in k izboljšavi delovnih procesov, ki zaposlenim in franšizojemalcem lajšajo delo, strankam pa nudijo prijaznejšo in cenovno dostopno storitev.

Posledično se lahko ponašajo z izjemno zadovoljnimi uporabniki, ki širijo dobro besedo o njih in s tem pripomorejo k ustvarjanju uspešne zgodbe njihove franšizne skupine.

https://www.optiprint.si/

Logo_HumanUp-500-podjetnic

Z namestitvijo prvega vratnega vretenca – ATLASA, po HumanUP metodi izboljšamo pretok krvi, dosežemo boljšo komunikacijo možganov s telesom in posledično hitrejšo regeneracijo organizma.

Uspešno odpravljamo posledice padcev, udarcev ali  poškodb prometnih nesreč in  najrazličnejša bolezenska stanja. Naročite se na brezplačni pregled še danes na http://www.namestitev-atlasa-humanup.si/ ali na 070 871 384.

Čas je, da odpravite vzroke bolezni in si zagotovite boljše zdravje in počutje. Preberite več…

vitanest-500-podjetnic

Idealna temperatura za čokolado je 20 stopinj Celzija, kaj pa zate?

Idealno temperaturo zagotavljajo kvalitetne klimatske naprave, toplotne črpalke in naprave za prezračevanje MITSUBISHI ELECTRIC.  Uvaža  in distribuira jih najino podjetje VITANEST d.o.o..

Družinsko podjetje sva ustanovila Karmen in Primož Kompara leta 1999. Naprave, ki jih prodajamo omogočajo idealno klimatsko udobje, prijetno uporabniško izkušnjo, učinkovito in varčno delovanje, hkrati pa delujejo okolju prijazno. Informacije o nas in naših proizvodih najdete na spletni strani www.vitanest.si .

V poglavju KORISTNO najdete koristne nasveti, ki pridejo lahko prav pred izbiro zahtevnega tehničnega izdelka, o katerem nam mogoče ni vse takoj znano.

Brezplačno nas lahko pokličete prek številke 080 1959. Želimo Vam idealno klimo.

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) je mednarodno priznana razvojna agencija, ki z vrhunskim znanjem, inovativnimi projekti, izdelki in storitvami z visoko dodano vrednostjo povečuje konkurenčnost Ljubljanske urbane regije in kakovost življenja v njej.

Temeljna naloga RRA LUR je zagotavljanje celovitega, učinkovitega in skladnega razvoja regije tako na področju gospodarstva kot ohranjanja narave, upravljanja prostora, trajnostne mobilnosti in predvsem zagotavljanja kakovosti bivanja in življenja. V gospodarskem okolju skrbimo za krepitev povezovanj znanstveno-razvojnih središč, gospodarstva, javnega sektorja ter kreativnih industrij, kar omogoča soustvarjanje ugodnega podjetniškega podpornega okolja, ki je predpogoj za razvoj storitev in produktov z visoko dodano vrednostjo. Naše aktivnosti so intenzivno usmerjene v oblikovanje, pripravo in izvajanje številnih regionalnih in evropskih projektov, v katere vključujemo različne deležnike in preko katerih dosegamo vidne rezultate pri ustvarjanju ugodnih gospodarskih pogojev.

Ena izmed pomembnih nalog je tudi skrb za promocijo regije in izmenjavo dobrih praks  tako na lokalni, regionalni, nacionalni in mednarodni ravni. Za razvoj vrhunskih in inovativnih projektov se povezujemo in ustvarjamo partnerstva tudi v mednarodnem okolju. Pri tem je naša agencija še posebej uspešna in priznana, saj smo člani partnerstev številnih mednarodnih mrež, uspešni pa smo tudi pri pridobivanju sredstev Evropske unije ter pri pripravi in izvajanju projektov, kjer velik pomen dajemo predvsem konceptu krožnega gospodarstva.

Sponzor avtomobila

Avtohiša Pan-Jan je med najboljšimi zaposlovalci v Sloveniji!

Na nacionalni, vseslovenski ravni v kategoriji srednje velika podjetja od 51 do 250 zaposlenih je Pan-Jan prišel med sedem najboljših, finalistov relevantnega izbora Zlata nit!

Že res, da je pomembno, koliko cekinov dobimo ob koncu meseca na svoj račun in kaj piše na plačilni listi. A zagotovo je še kako pomembno, in vsak dan bolj cenjeno, v kakšnih delovnih pogojih delamo, kakšni so naši odnosi s sodelavci in nadrejenimi. Da gremo vsak dan z veseljem v službo, ne pa da pridemo tja po sili razmer in čakamo, da bo ura odbila 14. ali 15. ali pa plačilno listo. Tega se zavedajo tudi podjetja, ki vse več pozornosti in sredstev namenjajo za izboljšanje kakovosti odnosa med zaposlenim in organizacijo. Pri tem so izredno uspešni tudi v podjetju Pan-Jan, ki jim je uspel veliki met! Ki pa ni slučajnost, dobro delo na dolge proge prinaša rezultate. Na nacionalni, vseslovenski ravni v kategoriji srednje velika podjetja od 51 do 250 zaposlenih je Pan-Jan prišel med sedem najboljših, finalistov relevantnega izbora Zlata nit! Ocenjevanje in nagrajevanje najboljših zaposlovalcev poteka že od leta 2007, projekt Zlata nit pa je nastal na pobudo družbe medijskih vsebin Dnevnik, d. d., ob sodelovanju ekonomskih (EF) in kadrovskih strokovnjakov (FDV in FF) Univerze v Ljubljani.

Preberite več…

Medijski sponzor

Napovednik dogodkov MyNight.si – vsi dogodki na enem mestu!

Portal MyNight.si na enem mestu zajema vse dogodke po celi Sloveniji. Letno napovemo preko 50.000 dogodkov na 1.500 lokacijah. Smo uradni partnerji Eventima pri prodaji vstopnic, ki jih je moč kupiti preko portala MyNight.si – vse na enem mestu. Dogodke delimo na naslednje kategorije: lokalno dogajanje, koncerti, klubska scena in večji poudarek namenjamo umetnosti in kulturi. Na portalu se vedno najdejo tudi zanimivi članki o novostih na glasbeno/kulturni sceni, informacije o odprtjih novih restavracij, intervjuji z glasbeniki ter mnogo več.
AGENCIJA LOTOS - 500podjetnic

AGENCIJA LOTOS

Prvi vtis se naredi samo enkrat.

grafika | video | fotografija| založništvo | dogodki | trajnostni razvoj | okolje

graphics | video | photography | publishing | events | sustainability | environment

revije | magazines  Moja HIŠA Moj DOM | VARČNA HIŠA lesena. montažna. eko

www.agencijalotos.net

Kino bežigrad – Kino je spet v mestu!

Kino Bežigrad,  je zgodba o uspehu in ponosne smo na sodelovanje! Od spomladi 2015 je ekipa filmskih in kino entuziastov zavihala rokave in Ljubljančanom vrnila dolgo izgubljeni mestni kino. Kino Gledališče Bežigrad je zaživel v želji, da obuditve pravega kino doživetja. Ustvarili so prostor, kjer se lobiskovalci lahko sproščeno družijo ob kino in gledaliških predstavah, koncertih, posebnih TV premierah in nenazadnje prenosih športnih dogodkov. Velik poudarek namenjajo družinam in najmlajšim gledalcem, za katere pripravljajo že tradicionalne brezplačne delavnice. Na sporedu boste našli  najnovejše filmske poslastice in indie filme, za filmoljube pa gostujejo še brezplačne tedne evropskih filmov ter se ob gledanju slovenskih otroških filmskih klasik predajajo nostalgiji. Ekipa pa je vzpostavila tudi odlično kavarna in restavracija s slastno ponudbo! Lepo vabljeni!

https://www.kino-bezigrad.si/

ePrvak Group vam pomaga pridobivati nove stranke in povečati vašo prodajo s pomočjo e-mail marketinga.

Z njihovo e-mail marketing aplikacijo ePrvak boste lahko v le nekaj minutah kreirali lepo in učinkovito e-mail kampanjo, ki se bo lepo prikazovala tako na računalnikih kot na mobilnih napravah in tablicah. Vašo bazo lahko uvozite iz Excela kar s funkcijo »copy paste«. Svetujejo vam, kako graditi baze e-mailov, optimizirati uporabniško izkušnjo na vaši spletni strani in doseči skladnost z GDPR uredbo. Njihovo rešitev že več kot 8 let uporabljajo mala in velika podjetja tako v Sloveniji kot na Hrvaškem in v Romuniji. V letu 2018 so lansirali na trg prvo slovensko marketing automation platformo EMA, ki vam prihrani čas in avtomatizira marketinške in prodajne procese.

Izpolnite obrazec za brezplačni testi dostop in preizkusite e-mail marketing aplikacijo ePrvak, ki je zelo enostavna za uporabo: https://www.eprvak.si/testni-dostop/ .

https://www.eprvak.si/

Revija GLOSS – 23 let dobrih zgodb

Ko sta mama Vera in hči Tea Hegeduš pred 23 leti pogumno stopili v založniške vode, sta naleteli na več skeptikov kot optimistov. No go, so rekli strokovnjaki in reviji Gloss ter njenemu konceptu, ki je združeval lep papir, kakovosten tisk, vrhunske fotografije, prefinjeno estetiko in zahtevnejšo vsebino, napovedali kratek življenjski rok. Danes ima Gloss, ki še vedno presega splošno sprejeta pravila t. i. ženskega tiska, eno največjih naklad med lifestyle revijami v Sloveniji. Enkrat mesečno je priložen naročnikom Dnevnika, v prosti prodaji pa ga dobite za samo 2,5 EUR. Poleg revije GLOSS se je podjetje Image management d.o.o. v zadnjih letih posvetilo vsebinskemu marketingu ter izdelujemo tako imenovane revije na ključ (Mercatorjevo revija PIKA) ter letake (Center Vič).

W: www.gloss.si

E: image@image-management.si

M: 051 301 279

FB: https://www.facebook.com/gloss.si/

Instagram: https://www.instagram.com/magazine_gloss

Omisli.si je večkrat nagrajena spletna platforma, ki pametno povezuje iskalce in ponudnike storitev. Preko Omisli.si je različne storitve iskalo več kot 15.600 strank, katere smo povezali s preko 3.500 ponudniki storitev (podjetji) pri čemer so ti realizirali za več kot 1 milijon evrov prihodkov. Strateško sodelujemo s TSmedia (Telekom Slovenije) in banko LON.

Caelle je spletna revija za sodobne ženske. Uredniško se Caelle navdušuje nad preverjenimi nasveti, aktivnostmi, mišljenji in trendi, ki sooblikujejo moderno žensko in ji pomagajo najti njen popoln unikaten življenjski slog ter modni stil.

Caelle ženske se večino časa gibljejo v urbanem okolju, zato jih zanimajo poleg mode in lepote tudi razmerja s svojimi moškimi in otroci, kako doseči zdrav življenjski stil, kam na naslednje eksotično potovanje, zanimive knjige, glasba in družabni dogodki, rade prebirajo nasvete strokovnjakov pa tudi svet slavnih in glamurja. Pri 25+ so izobražene, aktivne, ambiciozne ter uspešne ali pa to postajajo. So samozavestne bralke, ki so zadovoljne s svojim življenjem in se znajo vdajati užitkom ter to deliti s svojimi prijateljicami. Rade izražajo svojo ženstvenost, privlačnost, specifičen življenjski slog ter modni stil. Uporabljajo tudi najboljše izdelke in storitve, so neukrotljive zapravljivke, vendar si to lahko in si rade privoščijo. Poleg sebe, modno oblačijo tudi svoje otroke in partnerja.

Verjamem -500 podjetnic

Oddaja Verjamem! se predvaja na TV Vaš kanal kot tudi preko kanalov YT in FB-ja. Vsebina Verjamem!: Gre za svetovalno oddajo, kjer se prepletajo zanimivosti in nasveti: pozitivne tematike, življenjske teme, osebnostna rast, zdrav duh v zdravem telesu. Gre za sproščeno oddajo, kjer so strokovnjaki kot tudi pričevalci iz različnih področji. Z eno besedo: zajema aktualno življenje, tukaj in zdaj, v vsej svoji raznolikosti.

Univox-500podjetnic

Železni sponzor

O Studiu Železna

Potrebujete fotografije za vašo dejavnost ali za vašo osebno rabo? Morda fotografa že imate in potrebujete le studio za ustvarjanje? Potrebujete prostor za organizacijo ‘high end’ dogodka, ki bo na vaše poslovne partnerje naredil izjemen vtis? Želite narediti nekaj dobrega za podjetje in zaposlene, kot je edinstvena ‘teambuilding’ delavnica? V Studiu Železna poskrbimo za vse in še več. Poskrbimo za dobro kemijo in edinstveno izkušnjo. Profesionalno, strokovno in ‘na ključ’.

Studio Železna – Fe16 je popolnoma nov in moderen prostor v središču Ljubljane, v Zupančičevi jami, na Železni cesti 16.  Na ‘postaji navdiha’ na plano pridejo vaše želje in se uresničijo vse vaše ideje.

Ponuja za najem večnamenske prostore s popolno opremljenostjo, belo dvorano, sejno sobo in foto studio z nadstandardno opremo. V prostorih se odvijajo fotografiranja, delavnice, sprostitvene vadbe, konference, srečanja… Na voljo za najem je tudi ekipa, ki vam organizira dogodke ‘na ključ’, kot so ‘teambuildingi’, promocije, praznovanja, posebne priložnosti. V paketu ali posamično lahko najamete fotografa, vizažista, moderatorja.

Največje področje so vizualne storitve, saj je idejna vodja studia, Urška Košir, ob sebi zbrala ljubitelje fotografije in vsega lepega, ki ustvarjajo unikatne poslovne, osebne in družinske portrete, umetniško fotografijo, akte, produktno fotografijo, fotografirajo dogodke, objekte… Z veseljem tudi predajajo svoje fotografsko znanje, saj organizirajo številna izobraževanja in delavnice.

Spletna stran: https://www.zelezna.si/

Materialni sponzorji

Ko vse, česar se lotiš, delaš z dušo in srcem, dobiš neprecenljive rezultate.

Ko si drzneš verjeti v nekaj nemogočega in si priča uresničevanju svojih najdrznejših sanj, takrat odkriješ, da je pot, po kateri hodiš, vredna vsega truda. Naše poslanstvo je, da pomagamo ljudem do zdravja, lepote in uspeha.

Iskreno verjamemo, da lahko prav vsak spreminja svet na bolje. Vemo, da lahko toplina, ki smo jo vložili v izdelke SPLAT, naredi vaš dan srečnejši in svetlejši.

A-laria-500-podjetnic

A.LARIA, SALON UDOBJA

Laria je oseba, ki jo lahko štejete za zelo dobro prijateljico in je vedno tam, da pomaga ljudem, ne glede na vse. Včasih se zdi, da druge postavlja na prvo mesto, ne sebe in bo storila karkoli. Vendar pa je lahko tudi trmasta. Življenje jemlje s smehom in tako odganja vse negativnosti v življenju.

Vse to in še več je a.Laria, salon udobja.

V a.Larii izvajamo naslednje storitve: masaže (klasična, športna, limfna, anticelulitna – ročna ali maderoterapija), nege obraza, depilacije, pedikuro, manikiro, permanentno in gel lakiranje nohtov, podaljševanje in keratinsko

Preberite več…

alefi-500-podjetnic

“Naravna lepota prihaja iz nas in iz narave, ki nas obdaja.”

ALEFI podjetje združuje delovanje na dveh področjih: izdelava kozmetičnih izdelkov in izvajanje sprostitvenih dejavnosti za boljše počutje.

Kozmetični izdelki ALEFI so izdelani v sozvočju z naravo in z namenom razvajanja našega telesa. Nastajajo s predanostjo, strokovnostjo in skrbjo za varnost uporabnika. Vse sestavine so skrbno izbrane in vsak izdelek ima svoj namen uporabe. Izbirate lahko med široko paleto kozmetičnih izdelkov ALEFI za nego obraza in telesa. Svojo kožo lahko razvajate z dezodoranti, izdelki za vlaženje kože, kremami za ohranjanje mladostnega videza in kremami za razvajanje telesa. Na voljo pa so tudi izdelki s specifičnim namenom uporabe, kot so izdelki za otroke (brez dišav, eteričnih olj, parfumskih vod), izdelki namenjeni sprostitvi mišic po intenzivni telesni vadbi in olje za intimno nego.

Sprostitvene dejavnosti ALEFI obsegajo različne tehnike: od refleksne in klasične masaže do intuitivnega polaganja rok ter meditacije.

Lepo vabljeni na ALEFI pot, na kateri vam pomagamo prepoznati in spremeniti vzorce vašega delovanja ter prisluhniti sporočilom iz okolice. Učimo se delovati v svojem biopolju, odlagati bremena in se predajati notranjemu miru. Na voljo je tudi slikanje biopolja (avre).

Prisrčno vabljeni k obisku spletne strani (trgovine) www.alefi.si.

Podjetje ALPINA goji profesionalno strast do obutve in ima dolgoletno navdihujočo tradicijo. Že več kot 70 let razvija in izdeluje kakovostno obutev za vso družino. Nenehno stremijo k razvoju in izboljšanju tako športne kot modne obutve.

V zadnjih sezonah so v Alpini na police postavili čevlje, ki naslavljajo tudi mlajše uporabnice in uporabnike, saj združujejo trende in udobnost v enem.

Alpina, tovarna obutve, d.o.o.
Strojarska ulica 2
4226 Žiri

Telefon: +386 4 51 58 000

Email: alpina@alpina.si

Spletna stran: https://www.alpinashop.si/

Facebook: https://www.facebook.com/alpina.fashion/

Instagram: https://www.instagram.com/alpina_fashion/

AMZS-500-podjetnic

AMZS Center varne vožnje na Vranskem

Vas stres spremlja na delovnem mestu, doma, pri organizaciji otrokovih obveznostih?

Preživite vedno več časa za volanom?

Vas zanima, kako obrniti ta čas sebi v prid?

Za vas, ki bi rade zasijale v sebi in na cesti.

Na 4-urnem programu vas bo dolgoletna inštruktorica joge, Darja Furek, popeljala v svet sproščanja in umirjanja misli. Predstavila vam bo praktične vaje, s katerimi boste lahko tudi med vožnjo stopile v stik same s sabo in pregnale negativne občutke: strah, jezo, skrb ter se naučile pravilne drže in razbremenitve hrbtenice za boljši pretok energije. Utrujajoča vožnja bo s pravimi tehnikami postala osvobajajoča!

V drugem delu programa se boste v družbi inštruktorja varne vožnje odpeljale na poligon, kjer boste v praksi spoznale, zakaj je za vožnjo pomembna pravilna obutev, čemu služi napredna tehnologija v vozilu in kako varno peljati skozi poledenel ovinek.

Termin: Četrtek, 25.4.2019

Informacije in prijave: 080 26 36 ali cvv@amzs.si

Spletna stran: https://www.amzs.si/cvv/programi/posebni-programi/samo-za-zenske

my-way-of-life-l500-podjetnic

BODIFIT® je organizacija, ki združuje vse vidike zdravega in kakovostnega življenjskega sloga za dober namen.

BODIFIT® je največja organizacija v Sloveniji na področju področju fitnesa, vodene vadbe, pilatesa, rekreacije in gibanja. Smo mednarodno uveljavljena znamka, ki predstavlja strokovnost na področju rekreacije, fitnesa in wellnessa. Že več kot 19 let širimo ozaveščanje o pomembnosti redne rekreacije ter zdravega načina življenja. Predstavljamo sodoben, utemeljen, strokoven način dela. Naš cilj je bil in ostaja enak: izobraževanje in strokovnost. Cilj je dolgoročno delo z vadečimi, ki jih želimo navaditi, da je vadba oz. redna rekreacija dolgoročna naložba vase in ne zgolj modna muha.

Naše prednosti so:

 • največja fitnes organizacija v Sloveniji – 7 BODIFIT® centrov – z zakupom naših storitev posamezniki dostopajo do vseh BODIFIT® centrov v Sloveniji. Več na: http://fit-podjetje.si/kontakt-in-vadbeni-centri/
 • osebni pristop
 • visoka usposobljenost in strokovnost BODIFIT® inštruktorjev
 • široka ponudba vadbenih programov
 • wellness ponudba (savne, masaže)

BODIFIT® centri

BODIFIT® ima trenutno sedem sodobno opremljenih centrov po Sloveniji (Ljubljana, Domžale, Kamnik, Celje, Maribor (3x)) s široko paleto vadbenih poslastic. Primerni so za vse generacije in ponujajo vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT® ponudbe.

Spletna stran: www.bodifit.net

ZNAMKO COMMA INSPIRIRAJO SVETOVNE MODNE PRESTOLNICE

Modne prestolnice Pariz, London, New York, inspirirajo modne oblikovalce znamke Comma.

Neodvisno ali je priložnost poslovna, glamurozna ali casual je Comma vedno prava izbira. Znamka je poznana po elegantnih krojih, kvalitetnih materialih ter po ženstvenem in modernem dizajnu. Oblačila so prvenstveno evropske proizvodnje. V trgovino vsak mesec prispejo nove kolekcije, ki se med seboj dopolnjujejo. Comma oblačila ženske lahko nosijo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ob različnih priložnostih. Bogato ponudbo dopolnjujejo torbice in modni dodatki.

Spletna stran: www.comma-fashion.eu

Facebook: www.facebook.com/commafashionSlovenija/

Center Čarobna moč dotika je nastal kot podaljšek lastnih izkušenj in raziskovanj o tem, kako znotraj vseh obveznosti in izzivov ohranjati ravnovesje. Kako zavestno ustvarjati svoje življenje in posel in se ne prepuščati »naključjem«.

Kako najti notranjo usklajenost in narediti svoj korak bolj lahkoten. Tu sem za vse tiste, ki vam poleg posla in hitenja nekaj pomenita tudi vaše počutje in kvaliteta življenja.

Čeprav delujem tudi na področju zdravja in pomlajevanja je moj velik poudarek ravno aktivni umik od ostalih obveznosti. Aktivni pomeni, da pri meni ne doživite samo odklop ali samo umik, ampak popolni reset. Popolnoma se sprostite, notranje uskladite, zmanjšate volumen v vaših glavah in se dobesedno aktivirate na novo. Saj veste, tudi računalnik ob preveliki aktivnosti zamrzne, ko ga zaženemo ponovno, bodo vse funkcije spet delovale tekoče. Čisto enako se zgodi tudi z našim telesom. Preobremenjeni funkcioniramo drugače, počasi, s časom potem tudi zbolimo.

Pri meni ni pomembno, ali napetost izhaja iz vaše preteklosti ali trenutne osebne ali poslovne situacije. V svojem centru ponujam take tretmaje, kjer vas preko dotika popeljem v čisto novo, svežo in lahkotnejšo dimenzijo sebe. Ne ponujam samo sprostitve, ampak globoko revitalizacijo. Spremembo. Tudi užitek. Pod vsemi vidnimi plastmi se globoko v vašem telesu skriva užitek.

Češnja na torti pa je ta:  končno vam za to ni potrebno početi nič. Ob sproščanju na masažni mizi opravim veliko dela namesto vas, jaz.

Poleg tega delujem prav za tiste, ki nimate toliko časa, da bi se po cele dneve ukvarjali s sabo. Za tiste, ki rabite nekaj, kar vas bo na hitro sestavilo nazaj. In za tiste, ki rabite prostor, kjer končno za trenutek odložite vso svojo prtljago ter odidete lahkotnejši, sveži in navdihnjeni. Kot je pred kratkih rekla ena od mojih strank: počutim se kot na puhastem oblačku.

Lastnica podjetja, Sanja Dimić sem vse korake najprej prehodila sama. Za mano so bogate izkušnje na področju osebne rasti zato lahko danes nudim  terapevtsko kot tudi zelo pomembno izkustveno oporo.

Logotipa-Čokoladnica-Ruby-500-podjetnic

ČOKOLADA…izjemna, strastna…KOT TI!

Smo v dobri čokoladi.

In v majhnih detajlih.

In v čokoladi iz naravno roza rubinastega kakava, po imenu Ruby.

In upoštevamo kakovost, poreklo in obdelavo kakavovih zrn.

Je pristna, izjemna, strastna…KOT TI!

Ne vsebuje umetnih dodatkov.

Izvirno darilo za podjetno prijateljico.

Privošči si košček in ga deli z ljudmi, ki jih imaš rada.

Naj bo roza energija sinonim za žensko sodelovanje.

Ročno izdelano v Stari Ljubljani.

 

Vedno na zalogi na naslovu:

Mestni trg 11

www.cokoladnicaljubljana.si

OD ELEGANTNIH DO MODERNIH MODELOV

Ženske že od nekdaj vedo, da so prav čevlji pika na i modnega videza. Ne glede na to, ali se odločite za elegantni, moderni ali celo športno udobni videz, morate izbrati ustrezne čevlje, pri čemer pa ni pomembna samo barva. Deichmann vam nudi široko izbiro ženske, moške, otroške in športne obutve različnih slogov in znamk. Naši modni strokovnjaki iz celega sveta ves čas spremljajo nove trende. Sledijo modnim zapovedim in se seznanjajo s prihajajočimi trendi ter obiskujejo modna središča po vsem svetu. Vedno so na tekočem, kakšen je trenutni modni slog in kaj navdušuje v svetu mode.

Omejen čas in nenehno obnavljanje kolekcij je Deichmannov odgovor na modne trende, ki se hitro in neprestano menjajo. Tako lahko v svojih poslovalnicah zvestim strankam vedno ponudimo obutev po zadnji modi. To velja tako za poslovno obutev znamke Borelli, klasično in elegantno obutev znamke 5th Avenue, obutev z visoko peto ali priljubljene otroške sandale Agaxy. Ves čas je na voljo ponudba za vsako priložnost in za vse modne okuse.

Ne želimo samo prodajati odlične obutve po dostopnih cenah, svojim strankam želimo ponuditi tudi najboljše storitve. Z nenehnim izobraževanjem zaposlenih v naših izobraževalnih centrih skrbimo za kakovost naših storitev. Med izobraževanjem lahko skupaj rastemo in tako dosegamo napredek zaposlenih v podjetju.

500-podjetnic-dih

Center proti stresu na obali, Dih center prisotnosti so ljudje, ki jim je dobro, zdravo in kvalitetno psiho-fizično počutje najvišja prioriteta v življenju. Tu so 100% za vas, da ponovno vzpostavite ravnovesje svojega telesa, misli in čustev.

Nudijo različne storitve: vadbo prosti stresu in različne programe proti stresu, celostno jogo, regenerativno jogo, jogo za zdravo hrbtenico, online program, individualni 3 mesečni mentorski program proti stresu Zlati Dih, skrbno izbrane gostujoče delavnice na temo zdravega načina življenja, osebnostne rasti, joge…

Njihova namera je spodbuditi, podpreti, naučiti vsakega posameznika, kako ponovno kvalitetno, v ravnovesju zaživeti v svojem telesu, svoje potenciale. Skupni imenovalec vseh storitev so: optimalni dih, ravnovesje med aktivnostjo in pasivnostjo, upočasnjenost, sproščenost, čuječnost in prisotnost v gibanju in mirovanju.

Podjetje predstavlja ekipa 3 učiteljev, raziskovalcev življenja. Vsak je strokovnjak na svojem področju. Skupni imenovalec pa je ljubezen in strast do učenja, podajanja znanja. In ne samo učenja drugih temveč učenja sebe. Nenehno se izobražujejo zato, da vam podajajo najboljše.

Vrednost, ki jo prinašajo je zelo dragocena, saj s svojim načinom dela, s svojo prisotnostjo spreminjajo ljudem pogled nase, na svet. Ljudje postanejo srečnejši, bolj umirjeni in zadovoljni posamezniki.

www.centerdih.si

Dodoma d.o.o. -500podjetnic

Podjetje za promet z nepremičninami, DODOMA d.o.o. ima sedež v Mariboru, Partizanska cesta 13/a in ima že 22 let izkušenjje s poslovanjem (pričelo 3.6.1996). Pohvalimo se lahko s 4 poslovalnicami po celotni Sloveniji, 22. nepremičninskimi strokovnjaki ter 5. kvalificiranimi cenilci.

Osnovne dejavnosti podjetja

 • promet z nepremičninami
 • ocenjevanje nepremičnin in premičnin
 • pravne storitve
 • investicije

Preberite več…

Z možem sva se pogumno odločila, da v malem mestu zraven tovarne avtomobilov postaviva trgovinico z električno urbanimi prevoznimi sredstvi. Sicer na morje še nisva potovala z vetrom v laseh, v prtljažnik pa vedno stlačiva še skiro ali kolo, seveda tudi za prijatelje. Tako je iz najinega hobija nastalo podjetje.

Specializirali smo se za prodajo in izposojo električnih urbanih vozil, ki nadomestijo avtomobil in pospešijo premikanje po mestnih ulicah. Tudi naše električne rolke zmorejo blažje vzpone, a za večje razdalje vseeno priporočamo električno kolo ali skiro.

Kupci poročajo o dobrih učinkih naših urbanih vozil na njihovo splošno počutje. Ni mačji kašelj obvladati skiro po 40-tem letu, če nisi ravno profesionalni športnik. V prometu, ki je vsak dan gostejši in hitrejši, se počutijo male in ranljive. Zato so postali bolj pozorni na svoje zdravje, saj so prisiljeni vzdrževati gibko in zdravo telo, da lažje vijugajo med pešci hitečimi v službo.

A še poseben užitek so električni vikendi. Ko se z družino zapelješ na morje, kjer se je ustavil čas in tako postanemo še bolj povezani, kot preko kateregakoli kabla na svetu.

https://e-skiroji.si

Estetika OMNIA prestavlja lepotno kliniko za vse, ki si želijo ostati lepi, naravni, sveži in izbrisati znake utrujenosti, brez strahu pred pretiravanjem in spremenjenim, izumetničenim izgledom.

V Estetiki OMNIA uporabljajo le najkvalitetnejše in dokazano učinkovite izdelke, saj je kakovost pri vnosu stvari v lastno telo na prvem mestu. Lahko se otresete tabujev, strahov in predsodkov pred estetsko kirurgijo, predvsem pred uporabo botoksa in polnil, ki so v današnjem času stalnica ne le estradnic, manekenk in igralk, temveč vsake uspešne poslovne ženske, ki da nekaj nase. Ne skrbite, uporaba botoksa in polnil vas ne spremeni, bo le izpopolnila  in izboljšala vaš izgled.  Zdravniki v Estetiki OMNIA imajo ogromno izkušenj in so vam na voljo po tretmaju ves čas.  Poleg tega se  redno izpopolnjujejo, izobražujejo in seznanjajo z novostmi na estetskem področju, da vam lahko ponudijo najboljše in najbolj varne tretmaje estetske medicine v današnjem času.

Za vse dodatne informacije obiščite www.estetika-omnia.si ali pokličite 070 500 330.

GOSTILNA PRI KOLOVRATU

NAJSTAREJŠA GOSTILNA V STAREM DELU LJUBLJANE

NUDIJO TRADICIONALNE SLOVENSKE IN LJUBLJANSKE JEDI

Gostilno se je prvič omenilo že leta 1836, med obema vojnama pa je bila glavno zbirališče vseh pomembnih intelektualcev tistega časa. Vanjo so redno zahajali Oton Župančič, Igo Gruden, Lili Novy, Maksim Gaspari, svoje delovne sestanke pa je imel tudi svetovno znani arhitekt Jože Plečnik.

Danes ima Gostilna Pri kolovratu že tretje leto nove skrbnike. Mlada ekipa se trudi umestiti tradicionalno v današnji čas. Nudijo tradicionalne slovenske in ljubljanske jedi. Vsak dan nudijo kosila, zelo obiskani so za prava nedeljska slovenska kosila. Velik poudarek dajejo na dnevno sveže pripravljeni hrani z uporabo lokalnih pridelkov. Poleg jedi na jedilniku vam lahko ponudijo tudi sezonske specialitete. Znani so po domače pripravljeni gibanici in vedno sveže pečenemu domačemu kruhu. Poleg hrane vam postrežejo z odlično izbrano vinsko karto z vini iz vseh regij Slovenije. Gostilna pa je vedno bolj poznana tudi po bogatem kulturnem dogajanju, ki predstavlja dodano vrednost celotni postrežbi.

Lahko se pohvalijo, da vedno več poslovnežev izbere za izvedbo poslovnih srečanj ravno ambient v Kolovratu. Majhen intimni prostor, prepreden s slovensko zgodovino in odlično sveže pripravljena  hrana bo prepričala tudi vas!

Vljudno vabljeni s svojimi poslovnimi partnerji v Kolovrat, bodite del nove zgodbe tudi vi!

Zgodba Gostilne Štravs je v bogastvu kulinaričmega izročila prepletena z mladostjo  sanj in umetnostjo ambienta, ki gradi iskreno kulinarično izkušnjo.
Umetnost na krožniku je zavita v tančico skrivnosti vrhunskih kuharskih chefov. Pričarati želimo čudovite trenutke, nepozabne spomine podpisane z ljubeznijo ekipe Štravs.

HARMONI PROGRAM – DRUGAČNE POČITNICE NA OTOKU PAŠMAN (14.6.-6.9.2019)

Vsako poletje se na otoku Pašman v centru Harmony  že več kot 20 let srečujejo mladi in malo manj mladi raziskovalci življenja.  Skozi različne delavnice, seminarje in meditacije odkrivajo globine sebe, življenja in univerzuma ter širijo svojo zavest.  Da bi bilo raziskovanje še bolj uspešno  se z jutranjimi vadbami (joga, tek, energijske vaje), vegetarijansko prehrano in očiščevalnimi čaji poskrbi tudi za telo. Na ta način se energija prečisti in harmonizira. Center harmony je poleg osnovnega programa samorazvoja center druženja vseh, ki v življenju iščejo nekaj več, vseh, ki si želijo srčnih, iskrenih in pristnih odnosov, vseh, ki so prepričani, da je življenje lahko lepo, dobro in ki si želijo z delom na sebi ustvarjati lepšo in srečnejšo družbo. Veliko je druženja, plesa, glasbe, smeha in radosti in nemalokrat  se ravno tu razvijejo lepa in dolga življenjska prijateljstva. Vzdušje je domače  in zelo odprto. Udeleženci programa, kot tudi voditelji programov, prihajajo  iz različnih  evropskih držav. Gostje pridejo s prijatelji, sami ali pa z družino, za vse je poskrbljeno.

 

karmouss-500-podjetnic

KARMOUSS je blagovna znamka podjetja TF Lab d.o.o., lastne pridelave na farmi v Maroku.

Na 100ha zemlje imajo 50 let star nasad kaktusov Opunia Ficus Indica. Kaktusi rastejo popolnoma samostojno, jih ne zalivajo, ne škropijo, rastejo v ekstremnih polpuščavskih razmerah.

Iz semen kaktusa proizvajajo najdragocenejše olje na svetu. Iz 1000kg sadežev dobijo cca. 25kg semen, iz katerih iztisnejo le 1 liter olja. Olje Karmouss vsebuje izjemno veliko vitamina E in ima zelo močan anti-aging učinek. Je svetovna novost in že dosega izjemne rezultate v svetu kozmetike. Najigovo olje je 100% naravno in certificirano.

www.karmouss.net/

Melvita je že več kot 35 let očarana nad naravo in v njej vedno najde navdih za naravno lepoto. S skoraj dvestotimi naravnimi in certifcirano ekološkimi negovalnimi izdelki je Melvita še vedno blagovna znamka številka 1* na področju ekološke kozmetike.

MELVITINA ZAVEZA ŠT. 1: KAKOVOST

Melvita izbira najčistejše naravne sestavine in sestavine iz ekološke pridelave, nabrane na okolju prijazen način. Prednost daje lokalnim pridelovalcem iz Francije in pravični trgovini, s čimer je zagotovljena popolna sledljivost od rastline do končnega izdelka. Pri tem pa ne uporablja biološko nerazgradljivih, zdravju škodljivih in petrokemičnih snovi.

Odkrijte svet naravne in ekološke kozmetike na www.melvita.si.

MySpirit-500podjetnic

Parfumarna MySpirit je slovenska blagovna znamka parfumov in kozmetike s proizvodnjo na domačih tleh. V spletnih trgovinah v Sloveniji in na Hrvaškem prodajamo izdelke, ki so cenovno ugodni in visoke kvalitete. Veliko sodelujemo tudi z veletrgovci, za katere pripravljamo posebne serije izdelkov. Prav tako sodelujemo s podjetji na področju izdelave private label parfumov in izdelamo parfume po specifičnih željah stranke.

#1: KAKOVOST

Naš slogan »Vsebina je tisto kar šteje!«, že samo po sebi pove, da je kakovost na vrhu naših prioritet. Najboljšo kakovost zagotavljamo tako, da smo del vsakega koraka nastanka izdelkov – od razvoja, nabave surovin, embalaže, proizvodnje, polnjenja, etiketiranja, skladiščenja, do distribucije.

#2: ZADOVOLJNI UPORABNIKI

Čeprav je MySpirit še mlada blagovna znamka, saj teče šele peto leto od nastanka, smo ponosni na to, da smo vsako leto uspešnejši. Svoj uspeh med drugim, poleg visoke kvalitete izdelkov, pripisujemo dobri uporabniški izkušnji, saj resnično poskrbimo, da je vsak naš uporabnik zadovoljen kupec.

#3: MYSPIRIT POSEBNOST

 • pravi parfumi (ne vodice)
 • samo najboljše francoske sestavine
 • parfumi niso testirani na živalih
 • unikatna embalaža iz brušenega, recikliranega aluminija
 • visoka koncentracija esence za obstojnost
 • najbolj prijazna ekipa

W: www.myspirit.si

E: marketing@myspirit.si

M: 031 35 35 21 – Sara

Estetika NOBILIS je zasebna klinika, ki že vrsto let s svojo vrhunsko ekipo strokovnjakov skrbi za vašo najboljšo specialistično diagnostiko, vam svetuje pri terapijah pomlajevanja ter estetskih posegih. Pri njih se z užitkom prepustite razvajanju ob ne-invazivnih kozmetičnih postopkih, izjemno prepoznavnost pa imajo na področju pomlajevanja z botoksom in polnili. Estetski posegi korekcije nosu, prsi in krčnih žil ter laserskih terapij vedno znova privlačijo tudi zadovoljne stranke iz tujine.

Lepo vabljeni v čudovite prostore z razgledom na Ljubljanski grad, Mariborsko Pohorje, Portoroško promenado in terme v Moravskih Toplicah. Pokličite in si rezervirajte osebni posvet z vrhunskimi strokovnjaki na 041 328 338. www.nobilis.si

Bodi prva, ki je opažena

Moja zgodba je postala sinonim na slovenskem trgu za unikaten nakit iz aluminija.

Na začetku sem izdelovala samo prstane, skozi leta izkušenj z zvijanjem žice sem začela oblikovati še ostale kose nakita. Ves moj nakit je unikaten in je plod moje domišljije.

Če želite biti opažene, še bolj unikatne, nosite unikaten nakit Nora Žica by Mihaela.

FB: Nora Žica by Mihaela

IG: norazicabymihaela

www.norazicabymihaela.si

Atelje, Ulica talcev 3, 3310 Žalec

Gsm: 041 369 401

Profesionalno svetovanje za osebni in poslovni videz.

Jerneja Agić je zadnjih 15 let profesionalna svetovalka za osebni in poslovni videz. Osebni pristop k svetovanju, diskretnost, prilagodljivost , iskanje najboljšega in vrhunske storite vplivajo, da se stranke počutijo varne in zadovolje. Zaradi svojega odličnega, samozavestnega videza in dobrega počutja me nagrajujejo s svojo zvestobo in se vračajo po nasvete.


Na svetovanju:
– določim vaše najlepše barve oblačil in naredim osebno barvno karto,
– predstavim vaše najboljše oblike oblačil in izpolnim Vaš Osebni Priročnik za Stil,
– pomagam ustvariti vaš avtentični slog oblačenja, da postanete svoj/a najboljši/a stilist/ka,
– skupaj z vami ustvarim vašo kredibilno in profesionalno poslovno podobo.

Na domu, z vami organiziram in analiziram vašo garderobno omaro. Narejene stylinge fotografiram in podam predlog dopolnitve garderobe. Vam pomagam pri nakupovanju oblačil in vas naučim pravil nakupovanja. Lahko pa se razvajate na mojih skupinskih tečajih osebnega ali poslovnega stilskega svetovanja. 


VEČ: www.obleci.se

Sensilab_logo-500-podjetnic

Sensilab je slovensko podjetje, ki misli zdravo za vaše zdravje in dobro počutje.

Naš sedež je v Ljubljani, vendar pa naše delovanje danes sega že v 40 držav celega sveta. Ponujamo širok izbor izdelkov za dolgo, aktivno in zdravo življenje, saj se zavedamo, da je zdravje naše največje bogastvo. Naš navdih je narava, zato v sožitju z njo ustvarjamo prehranska dopolnila iz naravnih sestavin najvišje kakovosti. Pri nas boste tako našli izdelke za hujšanje, razstrupljanje jeter, lajšanje bolečin v sklepih, krepitev spomina in imunskega sistema, lajšanje stresa, ohranjanje mladostnega videza, naravno linijo vitaminov in mineralov ter še mnogo drugega.

Smo profesionalna in strokovno podkovana ekipa, ki nas druži ista vizija – s pomočjo narave ljudem vrniti zdravje in dobro počutje. Pri svojem delu se držimo strogih farmacevtskih standardov proizvodnje, naši izdelki pa so plod številnih kliničnih raziskav, ki so dokazale njihovo kakovost in učinkovitost. Verjamemo v posameznika in njegovo individualnost in v to, da ima vsaka zdravstvena težava svoj vzrok, ki se ga je zaradi njegove kompleksnosti treba lotiti celostno. Prav zato smo razvili celostni, posamezniku prilagojen pristop reševanja zdravstvenih težav pod imenom Sensilab Vital. Preberite več…

500-podjetnic-logo

Studio za zadovoljne dame je nastal po letih raziskovanj in izobraževanja z namenom omogočiti damam vse potrebno za osebni in poslovni uspeh in tako poskrbeti za žensko kot celoto.

Nudijo vam mentorstvo pri mentalnem in telesnem preoblikovanju, delavnice za boljšo kvaliteto življenja, učenje potrebnih principov za premagovanje izzivov, svetovanje in podporo pri preoblikovanju postave, ter pomoč pri doseganju višjih nivojev na vaši podjetniški poti.

Z uporabo preverjenih tehnik in orodij lahko razvijete potenciale, odpravite blokade in dosežete izjemne poslovne rezultate. Se naučite razviti emocionalno moč, izboljšate samopodobo in zvišate nivo samozavesti, medtem pa se v lastnem telesu počutite odlično. Najdete navdih in se iz morebitne sive miške preobrazite v levinjo, pot do cilja pa si začinite z navdušenostjo in pogumom. Življenje vam bo v zameno za vložen trud ponudilo izobilje.

www.zadovoljne-dame.com

thermana laško _logo

Thermana Laško letos slavi 165 let obstoja. Skrivnostna moč laških termalnih vrelcev je bila poznana že starim Rimljanom, skozi leta pa se je zdravilišče razvilo v enega najsodobnejših centrov zdravstvenega in wellness turizma v Sloveniji. Temelj predstavlja termalna voda Laško, ki je skupaj s strokovnim znanjem zaposlenih številnim pomagala vzpostaviti zdravje in ohraniti dobro počutje.

Hotelski kompleks Thermane obsega dva hotela: Zdravilišče Laško**** in Thermana Park****superior. Medtem ko v Zdravilišču Laško najdete preventivne programe zdravja, rehabilitacijske programe in vrhunske fizioterapevtske ter medicinske storitve, hotel Thermana Park pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Pod edinstveno stekleno kupolo se nahaja Termalni center s pestro paleto vodnih sprostitev, ki se razprostirajo na kar 2200 kvadratnih metrih. Wellness Spa Center ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih visokokvalitetnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev, pri čemer velja izpostaviti tiste tretmaje, ki veljajo za avtohtona doživetja, mogoča le v Laškem. Pivovarski dediščini v čast so razvili svojo zgodbo o pivu. Takšno, ki nahrani in razvaja kožo, jo napolni z vitamini in ohranja njeno vitalnost. Takšno, ki sprošča in pomirja ter nas pripravi na izzive vsakdana. Laško je tudi medena destinacija, ki skrbi za čebele in tradiciji ohranjanja čebelarstva posveča veliko pozornosti. V skladu s čebelam prijazno filozofijo so kot prvi v Sloveniji razvili edinstvena medena razvajanja. Preberite več…

www.thermana.si

Tina Hočevar – Numerološke Analize Osebnosti

Naše ime in rojstni datum skrivata ogromno informacij o nas in moje je delo je pomagati razumeti in uporabiti te informacije za srečno in uspešno življenje.

Sem Tina in zadnjih 18 let svojega življenja se ukvarjam z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije.

Skozi Clarity Numerology živim svoje poslanstvo – pomagati posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k NOTRANJEMU MIRU, OBČUTKU IZPOLNJENOSTI IN USPEHU.

Skozi različne Osebnostne Analize pomagam odgovoriti na vprašanja kot so:

 • Kaj vam prinaša občutek izpopolnjenosti in sreče?
 • Kaj vas dela uspešne v odnosih in poslu?
 • Kako ste kompatibilni z izbrano osebo?
 • Kateri so potenciali vašega otroka in kako jih razviti?

 

Osebno svetovanje, izobraževanje in storitve, Tina Hočevar s.p.

Ferkova ulica 14

2000 Maribor

Telefon: +386 40 557 088

Spletna stran: www.claritynumerology.com

YouTube video intervju:

https://www.youtube.com/watch?v=LXxifH6irLA&t=209s

Ni dovolj, da ste deležni vrhunske zobozdravstvene nege. Sodobno zobozdravstvo mora biti prilagojeno vašemu načinu življenja.

Cenjene podjetnice, izkusite pot do dolgoročnega ustnega zdravja, ki upošteva dejstvo, da imate natrpan urnik in da obisk zobozdravnika verjetno ni glavni projekt, ki ga trenutno vodite.

Za vas smo kot edini v Sloveniji odprti od 07.00 do 21.00. 

Omogočamo vam podaljšane termine in s tem zmanjšamo število potrebnih obiskov.

Ustvarjamo ne samo zdrave, temveč tudi estetsko dovršene nasmehe. Dejstvo je, da igra všečen nasmeh pomembno vlogo pri poslovnem uspehu in prepričljivosti.

https://ustna-medicina.com/

W: www.vzajemna.si 
FB: VzajemnaDVZ 

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., je zavarovalnica v Sloveniji, ki ji zaupa več kot 860 tisoč članov.

S programom Varuh zdravja skrbi za njihovo zdravje in dobro počutje: omogoča številne aktivnosti in ugodnosti s področja zdravja, športa, prostega časa in turizma.

Skrb na področju zdravstvene varnosti ter ugodna ponudba zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj je oblikovana na osnovi želja in potreb ter načina življenja posameznika.

Zavod Zdravje se ukvarja predvsem z računalniško podprto diagnostiko individualno obravnavanih oseb in promocijo zdravja na delovnem mestu (ZVZD-1).

Ena od diagnostičnih metod je na primer arteriografija, s katero preverjamo stanje srca in ožilja ter odkrivamo morebitna kritična stanja obravnavane osebe. Ne smemo pozabiti, da v Sloveniji zaradi srčnega infarkta umre en človek vsako uro!

Nevarnost za osteoporozo in osteopenijo odkrivamo z najnovejšimi aparaturami, ki namesto običajnih rentgenskih žarkov (torej tudi škodljivega sevanja, ki mu je vsaka oseba izpostavljena) uporabljamo sofisticirane ultrazvočne naprave, ki so tudi veliko bolj natančne. Mar veste, da pri nas vsako tretjo žensko doleti osteoporotični zlom kosti?

Še posebej smo ponosni na zahtevno, visokotehnološko računalniško podprto diagnostiko,  razvito pri vesoljskih raziskavah – Sensitiv Imago. Z njo ocenjujemo splošno stanje organizma in posameznih sklopov ter ugotavljamo številne bolezni, bolezenska stanja in še posebej predbolezenska stanja; ugotavljamo npr. zastrupljenost s težkimi kovinami, alergije, prisotnost patogenih mikroorganizmov, itd., ne nazadnje odkrivamo tudi nevarnost obolenj rodil (tudi dojk) in moških spolnih organov (prostate…).

Vsi naši postopki so neinvazivni.  Obravnavana oseba dobi o rezultatih preiskave tudi ustrezen izvid za nadaljnjo obravnavo, posvet z osebnim zdravnikom ali specialistom.

V treh letih smo v Zavodu Zdravje obravnavali preko 15.000 oseb. Ordinacije imamo v Ljubljani, v Mariboru in v Izoli.

Zaradi velikega povpraševanja začenjamo s širjenjem naše terenske, pravzaprav franšizne mreže. Novi partnerji ne investirajo v posel, ampak morajo izkazati pripravljenost in sposobnost za tvorno sodelovanje z vključitvijo dela ponudbe Zavoda Zdravje v svoj obstoječi posel. Verjetno je to zanimivo za marsikatero od 500 podjetnic – za več informacij nam pišite na: franchise@zavodzdravje.si.

Zlatarna Celje - 500 - podjetnic

Zlatarna Celje

Dragoceni trenutki si zaslužijo dragocen nakit. // Dragocen spremljevalec vašega trenutka.

Zlatarna Celje že več kot 170 let gradi na svoji prepoznavnosti, tradiciji, kakovosti in bogati ponudbi prestižnih izdelkov. Kot največji in najbolj prepoznaven oblikovalec zlatega in srebrnega nakita v svoji panogi, ponuja raznolik nabor zlatega, srebrnega in jeklenega nakita, omogoča pa tudi nakup in prodajo naložbenega zlata. Razvajajte sebe in svoje najdražje z neprecenljivimi klasiki Zlatarne Celje, ki nastajajo izpod rok vrhunskih zlatarskih mojstrov.

Za več informacij in vpogled v čudoviti svet visokokakovostnega nakita obiščite spletno stran http://www.zlatarnacelje.si/si.

Facebook: https://www.facebook.com/zlatarnacelje1844/

Instagram: https://www.instagram.com/zlatarnacelje/

 

Kersnikova 19,
3000 Celje,
Slovenija

t: +386 3 42 67 100
f: +386 3 42 67 111 

zc@zlatarnacelje.si

Bronasti partner

Evropska unija je za marsikaterega državljana že zdavnaj postala samoumevna, vendar njena prihodnost in stabilnost še zdaleč nista gotovi. Tudi zato v Evropskem parlamentu pred evropskimi volitvami, ki bodo v Sloveniji 26. maja, izvajamo vseevropsko kampanjo Tokrat grem volit. Z njo povezujemo državljane, ki verjamejo v Evropo.

Tudi ti se lahko pridružiš tisočim Evropejkam in Evropejcem na spletni strani tokratgremvolit.eu. Vpis ti bo vzel vsega nekaj sekund časa, ki pa lahko pomembno vplivajo na prihodnost vseh nas. Pridruži se nam. Ker če vsi volimo, vsi zmagamo.

www.tokratgremvolit.eu

Prostor so nam omogočili

Sponzor stojnic

Janez Levec
W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 / 300 32 10

Računovodstvo Proevent odlikujejo natančnost, ponudba, oblikovana po meri naročnika, ugoden mesečni pavšal, brez skritih stroškov, sprotno mesečno spremljanje poslovanja, davčno in poslovno svetovanje, možnost e-poslovanja, enajst strokovno usposobljenih svetovalcev ter oseben pristop. Smo uveljavljen certificiran računovodski servis in imetnik potrdila o izpolnjevanju Standarda izvajalcev računovodskih storitev pri Gospodarski zbornici Slovenije – Zbornici računovodskih servisov, naša zgodovina pa sega že v leto 1995.

Prednost, ki jo zaznavajo naše stranke, so dostopnost cen, oblikovane po njihovih željah in potrebah. Tudi lokacija servisa je dostopna z možnostjo brezplačnega parkiranja. Trenutno ponujamo računovodske storitve že več kot 260 zadovoljnim strankam po Sloveniji in v tujini.

Več na www.racunovodski-servis.si.

Partner izbora podjetnice leta

GEA College je butična in edinstvena poslovna šola z najdaljšo tradicijo poučevanja podjetništva v Sloveniji, ki združuje Fakulteto za podjetništvo, Center višjih šol in Poslovno-izobraževalni center. Zagotavljamo kakovostne, praktično usmerjene dodiplomske in podiplomske študijske programe. Študijski predmeti in aktivnosti so zasnovane tako, da ustrezajo majhnim študijskim skupinam in spodbujajo individualnost in interaktivnost. Študenti se vsak dan spopadajo z resničnimi poslovnimi primeri, sodelujejo z različnimi podjetji in imajo možnost, da se učijo od predavateljev in gostujočih govorcev, ki imajo poslovne izkušnje.

Naše poslanstvo je spodbujanje podjetniške miselnosti, grajenje odnosov in individualni pristop. Nudimo podporno okolje in infrastrukturo našim študentom, akademskemu osebju in partnerjem preko podpornih pisarn in aktivnosti : Karierni center, Inkubator, Mednarodna pisarna, mentorski program, knjižnica, Alumni klub, spletni portal (dostop do gradiv in informacij 24/7), dostop do različnih poslovnih dogodkov itn.

Poleg formalnih izobraževanj nudimo tudi neformalna izobraževanja, usposabljanja, delavnice, ki so namenjene malim in srednjim podjetjem ter vsem tistim, ki želijo pridobiti aktualna (praktična znanja) iz različnih poslovnih področij. 

Sponzor malice

Zveza kmetic Slovenije je nepolitična, neprofitna organizacija s statusom društva v javnem interesu. Je stanovska organizacija kmečkih žensk, deklet in žensk iz podeželja, v katero se društva prostovoljno vključujejo. Vzpodbujamo neselektivno vključevanje žensk v društva, ki se ukvarjajo s kmetijsko dejavnostjo tako poklicno, prostočasno ali pa so le občudovalke in porabnice pridelkov iz lokalnega okolja. Osnovna naloga je povezovanje podeželskih žensk in zagovarjanje njihovih pravic.

V Zvezi se zavedamo, kako pomembno je opozarjati na probleme. To lahko družba sicer razume kot kmečko nerganje, a spodbujamo aktivno sodelovanje pri oblikovanju rešitev, da z izpostavljanjem pomislekov in usklajevanjem predlogov v času nastajanja rešitve prepričamo druge ali pa se damo prepričati v zadovoljstvo vseh strani.

Zveza pri uresničevanju ciljev sodeluje z društvi, ministrstvi pristojnimi za kmetijstvo, socialno delo in znanost, Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije in njenimi zavodi, ZPMS ter Sindikatom kmetov Slovenije. Priključile smo se tudi aktivnostim SOS telefona za preprečevanje vseh vrst nasilja, promociji zdravja in preventivnih programov SVIT in DORA ter drugimi stanovskimi organizacijami kmetov.

Sponzor kave

MODERNA UMETNOST KAVE

Pri Nescafé Dolce Gusto verjamemo, da lahko inovacija in navdih premikata meje priprave kave. Naši aparati so posebni in lepota njihovega dizajna vam omogoča posebno uživanje tudi v najbolj običajnih trenutkih dneva.

Naš edinstven sistem prilagoditve jakosti pritiska omogoča vrhunsko kvaliteto in okus vaših priljubljenih napitkov. Ustvarili smo široko paleto neubranljivih napitkov, da bi vi lahko popolno uživali ob odkrivanju novega doživetja pitja kave.

Obiščite nas še danes na NESCAFÉ Dolce Gusto Slovenija za najnovejše informacije, ekskluzivne ponudbe, zanimivosti in ostale novosti o Nescafé Dolce Gusto.

E: info@si.nestle.com
T: 080 45 05
FB: NESCAFE Dolce Gusto Slovenija

Imate vprašanja? Veselimo se vašega klica na brezplačno telefonsko številko 080 45 05. Pišite nam na elektronski naslov: info@si.nestle.com

Sponzorja vode

Canna logo - 500-podjetnic

Cana Royal Water – nova slovenska premium voda iz neokrnjene narave Krajinskega parka Goričko.

Sestava elementov v vodi Cana Royal Water: glavna odlika in posebnost Cana Royal Water je višja vsebnost naravnega kalcija in zelo nizka vsebnost natrija, kar ji daje posebno težo in mesto med vodami v Sloveniji in tudi po svetu.

Zakaj Cana Royal Water?

 • Visoko kvalitetna izvirska voda
 • Zgodovina – prvi zapisi o obstoju mineralne vode so se pojavili že v letu 1910
 • Slovenska premium voda iz neokrnjene narave Krajinskega parka Goričko
 • Visoko mineralizirana voda
 • Veliko kalcija 340 mg in malo natrija samo 8,6 mg – edinstvena s tem razmerjem na svetu

http://canawater.eu/

Sponzor phooto bootha

Partner tiska

logononparel-500-podjetnic

Nonparel tiskarna je nastala po zaprtju dveh družinskih podjetij, s ciljem ohraniti delovna mesta preko 30 zaposlenih. Volja in dolgoletno pridobivanje znanja v grafiki sta nas pripeljala v treh letih do točke, ko postajamo največja tiskarna na Gorenjskem in s svojo opremo nudimo storitve oblikovanja, priprave za tisk, samega tiska in vezave tako enostavnih kot zahtevnih tiskovin na različnih materialih, ki jih na strojih za broširanje, liniji za šivanje z žico in liniji za izdelavo trdo vezanih knjig pripeljemo pod našo streho do končnega produkta.

Naša vizija je biti z znanjem in kvaliteto en korak pred drugimi, zato naša ponudba na trgu lahko ponudi tudi tisk zahtevnih tiskovin z različnimi rastri od standardnih, najpogosteje uporabljenih do stoccato 10 in 20 v z barvami s katerimi se doseže efekt razširjenega barvnega prostora, predvsem se pa dosežejo detajli elementov na sliki, ki jih z navadnim tiskom ne moremo doseči.

Ponosni smo, da svojo storitev ravno zaradi naše specifičnosti povečujemo ne samo na področju Slovenije ampak uspešno prodiramo tudi na trg Francije, Nemčije, Avstrije, Belgije in države bivše Jugoslavije.

Direktorica:

Katja Podlipnik

http://nonparel.si/

Sponzor vrečk

Želite poleteti? Se sprašujete kako bi popestrili svojo izdelke?  Poletite z nami, z našimi idejami in znanjem, ki ga imamo. Priskočili vam bomo na pomoč, da boste lažje našli svoje mesto.

Z našim znanjem in izkušnjami, vam bomo pomagali, kako se lažje predstaviti na trgu.

Podjetje temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah s strankami in dobavitelji. V sedanji obliki obstaja UNI-Biro od leta 1991, podjetje pa je v resnici precej starejše. Ves ta čas se posvečamo zgolj enemu cilju: neopazno streči potrebam naših strank, pa naj potrebujejo papir, svinčnik, tiskalnik ali milo. Na to se spoznamo, v tem smo dobri in zato nameravamo pri tem tudi vztrajati. Zato nam zaupajo kupci, zato nas spoštujejo dobavitelji.

Računalniki, računalniške mreže, elektronski dokumenti, informacijska doba… Vse to je vodilo v spremembe in dopolnitve naše ponudbe. Po vseh teh stoletjih težko čez noč kakšna stvar izpodrine dober kos papirja in kvalitetno pisalo. Pridružil se je samo še tiskalnik, kot nov vezni člen med idejo in sporočilom. Brez njih? Poskusite malo kracati po robu dokumenta na računalniku. In če hočemo biti v kaj prepričani? Bi to rajši videli črno na belem ali polkrepko na ekranu?

Trudimo se, da smo vam kjerkoli v Sloveniji dostopni. Trenutno nas najdete na 7 različnih lokacijah po naši domovini, kjer vam, odvisno od posamezne poslovne enote, nudimo vse od nakupa do svetovanja in popravila.

Podobno skrbno ravnamo tudi pri izbiri drugih dobaviteljev. V sodelovanju z njimi lahko zagotovimo, da našim kupcem v pisarni prav ničesar ne zmanjka, niti česa tako velikega kot je omara ali miza, niti česa tako majhnega kot je risalni žebljiček ali promocijski izdelek.

Pri tem smo stopili tudi izven meja pisarne in tako danes nudimo izredno kvalitetne promocijske material, tiskarske rešitve in  sanitarno higienski program. Kot je naša navada, nudimo samo najboljše.

Dovolite, da vam tudi pri tem pomagamo. Za vas smo izbrali primerno tehnologijo in materiale, vse podatke pa združili na našem spletnem mestu www.uni-biro.si, kjer boste našla vsaj en izdelek, ki bo primeren za vas.

Sponzor sprostitve

Terme Krka

Družba Terme Krka je del skupine Krka. Smo eno vodilnih turističnih podjetij v Sloveniji in združujemo Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice, Hotele Otočec in Hotel Krka v Novem mestu, pod naše okrilje pa spadata tudi obmorski center Talaso Strunjan in Golf Grad Otočec.

Visoka kakovost in osebni pristop

V Termah Krka se ponašamo z visoko kakovostjo storitev in osebnim pristopom do vsakega posameznika. S pestro ponudbo tako zdravstvenih in sprostitvenih kot tudi gostinskih, športno-rekreacijskih in počitniških storitev pomagamo gostom pri njihovih prizadevanjih za prijetnejše, ustvarjalnejše in bolj zdravo življenje.

Šmarješke Toplice
Šmarješke Toplice ležijo na nadmorski višini 169 metrov, sredi gozdov in travnikov, v jugovzhodnem delu Slovenije, okoli 80 kilometrov od Ljubljane. Lepote tukajšnje narave in blagodejnost klime dopolnjujejo zdravilne učinke termalnega vrelca, ki ga vrhunska zdravstvena ekipa uporablja za zdravljenje bolezni srca in žilja. Prvi v Sloveniji smo razvili tudi sodoben medico wellness center z edinstvenimi storitvami.

Dolenjske Toplice
Dolenjske Toplice ležijo v jugovzhodnem delu Slovenije, na zahodnem robu novomeške kotline, in so že stoletja priznano zdravilišče. Z današnjo sodobno ponudbo kopaliških, zdravstvenih in drugih storitev so privlačen cilj za goste različnih generacij iz vse Evrope.

Strunjan
Obiščite priznano slovensko klimatsko zdravilišče in talasoterapevtski center v zaščitenem krajinskem parku, na najbolj zelenem koščku slovenske obale, ki je obenem stičišče pohodniških in mnogih drugih poti. V kraju s kar 2300 urami sončnega obsevanja na leto boste našli spokojen oddih pa tudi možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Otočec
Obiščite Otočec – dragulj dolenjskega turizma, ki slovi po romantičnem gradu na otočku sredi reke Krke. Poleg izjemnih naravnih danosti ima Otočec tudi bogato ponudbo za igralce golfa, kolesarje, pohodnike, ljubitelje skikanja, teniške igralce in druge športne navdušence. V Hotelu Šport na Otočcu se lahko razvajate v novem termalnem bazenu in v spa centru s turško in finsko savno.

Sponzor ličenja

Sanela J - 500podjetnic

Lepota ni ena sama. Ima nešteto obrazov in se zrcali v vsaki izmed nas. Z ličili jo izvabimo na plano, zato je ličenje za ženske preprosto in dragoceno orodje, ki s pravilnimi in ključnimi potezami pričara nasmeh, izboljša naše počutje in dvigne samozavest, da zasijemo v vsej luči, ki jo premoremo.

Prav vsaka ženska lahko osvoji tehnike ličenja primerne njeni osebnosti in življenjskemu slogu, in to je bilo vodilo mojega dela že od vsega začetka. Da z znanjem, ki sem ga pridobila na številnih lepotnih tečajih v tujini, obogatim svoje stranke. Jim ponudim popotnico, da bodo urejene in polne moči stopale na pot novih izzivov. Naj bo to podaljševanje trepalnic, urejanje in vrisovanje obrvi, odstranjevanje neželenih dlačic obraza z nitko ali šminka za piko na i.

E: sanela.jezdimirovic@gmail.com

M: 051 683 050

FB: Sanela J.

Instagram: sanela_makeupartist

Sponzor pogostitve

Sponzor phooto bootha

Photo booth je naprava, ki ujame zabavne trenutke udeležencev na dogodku ali zabavi. Fotke natisne takoj na mestu, le nekaj sekund po fotografiranju. Del naše ponudbe so različni rekviziti, s katerimi je fotografiranje še bolj zabavno, na voljo so tudi različna ozadja, ki fotko naredijo popolno.

Photo booth deluje popolnoma avtomatsko oz. udeleženci z njim upravljajo kar sami preko zaslona na dotik. Na zabavah in dogodkih je vedno atrakcija, saj je fotkanje zabavno, enostavno, »stylish«, med seboj povezuje udeležence in ustvarja prijetno atmosfero za spoznavanje in druženje. Vsi udeleženci zabave pa domov odnesejo zabaven spominček – natisnjeno fotografijo.

https://fotkar.si

Sponzor sedežne garniture na odru

Tom_Logo-500-podjetnic

Podjetje M TOM d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2011 po stečaju matične družbe TOM d.d. Je specializirano za proizvodnjo oblazinjenega pohištva sedežnih garnitur za vse starostne generacije.

Locirano je v Sloveniji v občini  Mokronog. Razpolaga s 1.500 m2 proizvodnih površin, 1000 m2 skladišča in 1000 m2 lastnega razstavnega salona sedežnih garnitur. Proizvodnja je organizirana z vitkimi procesi, kar pomeni, da je zelo učinkovito, odgovorno in zanesljivo. Komunikacija s trgom – kupci poteka centralizirano iz Mokronoga. To izvajamo s pomočjo aplikacije konfigurator, ki nam omogoča izris oblik, dimenzij in barv v 3D postavitvah oblazinjenega pohištva. Tako  lahko natančno  podamo informacijo o izdelku potencialnim kupcem na daljavo. Sledimo zahtevam trga usmerjeno  v direktno prodajo uporabniku za doseganje čim boljše kakovosti po čim nižji ceni brez posrednikov in dodatnih stroškov marketinga. S tem smo  uspeli ukiniti prodajne površine v Sloveniji in centralizirati vse na eni lokaciji v matični tovarni. Razstavni salon nam omogoča, da po vzpostavitvi stika na daljavo, s potencialnim kupcem, predstavimo izdelke v stvarni obliki z vsemi funkcijami. Značilnost tovrstne prodaje, da gre za izdelke, kjer mora odločitev za nakup “dozoreti” .

Glede na vedno večjo uporabo interneta in posledično prodaje raznovrstnih  izdelkov na daljavo preko internetnih trgovin, se je podjetje v zadnjem letu usmerilo tudi v  dejavnost razvoja  izdelkov za tovrstno prodajo za svetovni trg. Prvi izdelek na katerega stavimo je modularna sedežna  PRIME.  Izdelek sledi nakupnim navadam preko interneta ter bivalnim navadam ljudi v EU, ki bivajo v manjših stanovanjih, kjer modularna sestavljivost pride še bolj do izraza  v  obliki raznovrstne uporabnosti, oblika pa daje dodatni pečat domu.

http://spacesofa.com/

M TOM, d.o.o.

Stari trg 36, 8230 Mokronog, SLOVENIJA

Tel: 07 3498 280, GSM: 031 737 080

Kako do nas: www.mtom.si/kontakt