Diamantni sponzor

VZAJEMCI SKUPINA – Vaš partner pri doseganju finančnih ciljev

W: www.vzajemci.com
E: info@vzajemci.com
T: 080 35 08
FB: Vzajemci Skupina, LinkedIn: Vzajemci Skupina d.o.o. 

Pozdravljene podjetnice,

vsaka pot v življenju je težka, zagotovo pa je najtežja pot – ravno pot uspeha. Na tej poti se soočamo z mnogimi strahovi, izzivi in premagujemo ovire, za katere sploh nismo vedele, da obstajajo. In zagotovo so finance pomembnejši del te poti. Finančni uspeh je odvisen od nas samih, zato smo se odločili, da se pridružimo ekipi uspešnih žensk in postanemo vaš partner pri doseganju finančne neodvisnosti.

Vzajemci skupina smo v 17-letih pomagali več kot 20.000 strankam in smo z lastnim naložbenim odborom vodilna Finančno-svetovalna ekipa na slovenskem trgu. Naše storitve izvajamo po načinu All-finance sistema, kar pomeni da poskrbimo za to, da vedno dobite za vas najbolj primeren produkt, ne glede na to, za produkt katere banke, zavarovalnice ali družbe za upravljanje gre. Z osebnim pristopom vsakemu posamezniku pripravimo personaliziran finančni načrt in rešitve, najsi gre za varnost, varčevanje za pokojnino, otroke, dopust ali začetek oziroma širitev poslovne poti. Največja prednost neodvisnosti je namreč ta, da lahko osebi brez težav poveš, katere so dobre in slabe plati ponujenih opcij, ne glede na ponudnika.

Poleg neodvisnosti je ena od naših glavnih prednosti ta, da stojimo ob vas tudi v težavah. V ta namen imamo svojo pravno službo, s pomočjo katere se spopadamo z vsemi težavami, pri katerih so sicer vlagatelji prepuščeni samemu sebi.

In zato, ker Verjamemo v moč uspeha, zagovarjamo neodvisnost in oseben pristop nam lahko zaupate tudi vi. Zgradite z nami uspešen jutri in zakorakajte v finančno svobodo že danes.

Nacionalni partner

SPIRIT Slovenija, javna agencija

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, Verovškova ulica 60, 1000 Ljubljana

Odgovorna oseba: mag. Gorazd Mihelič, direktor

W: www.spiritslovenia.si
E: info@spiritslovenia.si
T: 01 / 589 18 70

Javna agencija SPIRIT Slovenija, kot izvajalska agencija ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, spodbuja podjetništvo ter razvoj in inovativnost v slovenskem gospodarstvu.

Po vzoru podjetniško razvitih držav je osnovno poslanstvo agencije dvig podjetniške kulture in vzpostavljanje učinkovitega podpornega sistema za dostop do informacij in storitev za podjetnike, s ciljem pospeševanja nastajanja novih mikro, malih in srednje velikih podjetij ter uspešno delovanje že obstoječih.

Agencija nudi širok spekter storitev, ki rešujejo probleme podjetij in jim odpirajo nove tržne priložnosti z namenom ustvarjanja konkurenčnega gospodarstva in inovativnega okolja, delovanja na področju podjetništva, tujih neposrednih investicij, internacionalizacije podjetij, partnerstva med akademsko in gospodarsko sfero ter zagotavljanja informacij, znanja in virov financiranja za podjetja.

Analitični partner izbora podjetnice leta

Bisnode_Logo_Black_za objavo

Bisnode – vaš partner v poslovni analitiki

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana

W: www.bisnode.si

FB: Bisnode Slovenija

Smo strokovnjaki za visokokakovostne podatke

Vsi včasih potrebujemo pomoč pri sprejemanju odločitev. V družbi Bisnode smo specialisti za kreditne, poslovne in marketinške informacije po vaši meri. Prisluhnemo vašim potrebam in vam zagotavljamo natančne in vam pomembne podatke, ki so podlaga za pametne odločitve.

Posamezniki, organizacije in podjetja vsak dan ustvarijo ogromne količine podatkov. 90 odstotkov vseh podatkov je bilo ustvarjenih v zadnjih dveh letih. V tej množici podatkov je pomembno, da imate partnerja, ki bo znal izluščiti prave informacije za vas. V Bisnode imamo znanje, da združujemo in analiziramo podatke najvišje kakovosti z vašimi podatki. Tako dobimo pomembne informacije, ki vam nudijo podporo in pomoč pri odločanju.

Naši analitični strokovnjaki obdelujejo velike količine informacij iz lokalnega in globalnega okolja, da bi našli vzorce in trende, ki jih drugi ne vidijo. Zato vam lahko dostavimo odgovore za sprejemanje pametnih odločitev. Prizadevamo se tudi, da so ti podatki del vsakodnevnih delovnih procesov in so na voljo ob pravem času, jasno in razumljivo. Z uporabo novih tehnologij podatke integriramo v računalnike, telefone in druge sisteme, da lahko do njih dostopate, kjerkoli se nahajate.

V družbi Bisnode smo prepričani, da so pametni podatki naša prihodnost. Ne glede na to, ali prihajate iz javnega ali zasebnega sektorja, upravljate z vladnimi zadevami, tveganji in krediti, ali pa delate v prodaji in marketingu, na vaš vsakdan vpliva revolucija na področju podatkov, ki se dogaja tukaj in zdaj.

Postanite naš partner v svetu pametnih podatkov in poslovne analitike.

Vabljeni k ogledu videa o prednostih uporabe BIG DATA ANALYTICS v vsakodnevnem poslovanju – za sprejemanje pametnih odločitev.

Vinski sponzor

500-podjetnic-vinogradi-horvat

Vinogradi Horvat

VINOGRADI HORVAT, Počehova 29, SI – 2000 Maribor, SLOVENIJA

W: www.vino-horvat.si

E: vinogradi.horvat@triera.net

M: 041 266 231

T: 02 251 7872

V vinu so skrite neštete sestavine, ki kot skupek lepih misli, tisočerih kapljic znoja, dejanj, drhtečih pričakovanj, privrejo na plan. So spremljevalec vinogradov Horvat v barvi, vonju in okusu. Preprosto – z njimi živijo, trajajo in jim dajejo navdih.

Kot družina so s trto in njenimi sadovi že dolgo tesno povezani. Navsezadnje to pogojuje večstoletna vinska tradicija na njihovih tleh. Skrben način pridelave in nege vina se je v družini ohranjal iz roda v rod. Vsak posameznik pa trti in vinu daje svoj osebni pečat z delom, mislijo in medsebojno povezanostjo.

Le 3 km od centra Maribora, drugega največjega mesta Slovenije, se razprostirajo vinogradi na gričih Počehove, v t.i. mariborskem vinorodnem podokolišu. Vinogradi Horvat že vrsto let z udeležbo na različnih mednarodnih vinskih ocenjevanjih dokazujejo, da spadajo v eno najboljših vinorodnih okolišev na svetu.

Pri vinogradniško – vinarski hiši lahko izbirate med renskim rizlingom, laškim rizlingom, chardonnayem, sivim pinotom, tramincom, sauvignonom, rumenim muškatom, ter rdečo zvrstjo modre frankinje in zweigelta. Pa naj bodo vina iskriva, nagajiva, zapeljiva, pa večno klasična, resna, razumevajoča, posebna, pa vse do tistih – malo, dobro, sladko. Dovolimo jim, da povejo svojo zgodbo. Podarimo jim čas, trenutek, družbo.

Seveda ob dobrem vinu prijajo tudi dobra jedila. Ob predhodnem dogovoru vas ob obisku postrežejo z mesom iz tünke, domačimi suhomesnatimi izdelki, po domačih recepturah izdelano pašteto, raznimi sirnimi namazi in sezonsko zelenjavo. Nudijo vam tudi tople jedi. Ljubitelje sladkih prigrizkov bodo očarali okusi jabolčnega ali skutinega zavitka.

Za svoje goste organizirajo degustacije vin, poslovna srečanja z ogledom vinske kleti in druge dogodke. Če želite odkrivati bližnjo in daljno okolico, vam nudijo izposojo električnih koles.

Sponzor akreditacij & registracije

Logo - za objavo

IDentiks kartične in RFID rešitve

Že 13. leto osrečujemo od najmanjših do največjih strank v Sloveniji in tujini z vizijo, da je kartica za vsakega naročnika zanj najlepša in najboljša rešitev. Poslovni koncept našega podjetja je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo s poudarkom na PVC karticah in rešitvah z njimi. Naš poslovni model bazira na treh stebrih in sicer Kartični sistemi, promocijska in poslovna darila ter RFID rešitve. V našem bistvu smo specializirani za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic & unikatnih vizitk (kartice zvestobe, darilne in klubske kartice, šolske izkaznice, službene, identifikacijske), kot tudi različnih tipov (navadne, z magnetno stezo, RFID, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).

Naš izbor kartic dopolnjujemo z unikatnimi karticami kot so dišeče aroma kartice, modne kartice (uhani), XXL kartice, varnostne anti – skimming RFID kartice, spominske kartice, PVC igralne karte in druge.  Poleg kartičnega programa nudimo v sklopu identifikacijskih rešitev tudi ID ter reklamne dodatke (ovratni trakovi, ovitki, krokodilčki, priponke, jo-jo obeski, hologramske nalepke …). Ponudbo smo razširili z inovativnimi poslovnimi in promocijskimi darili. Med njimi najdemo tudi okolju prijazno BIO/EKO linijo ter personalizirana unikatna darila, ki predstavljajo vašo dejavnost. Aktivno razvijamo tudi tehnološke rešitve, ki krojijo prihodnost. Rešitve ustvarjamo z uporabo RFID tehnologije in IoT (Internet of things) omrežjem. Vse rešitve lahko delujejo v oblaku. Tako so enostavne za uporabo ter dostopne kjerkoli in kadarkoli.

IDE.Konferenca je rešitev za organizatorje in udeležence dogodkov. Spletna platforma in UHF RFID tehnologija nam omočata enostavnejšo, preglednejšo in hitrejšo organizacijo dogodka. Udeležencu omogoča prijazno uporabniško izkušnjo, medtem ko organizatorju z uporabo RFID tehnologije omogoča beleženje aktivnosti svojih udeležencev in s tem pridobitev realnih podatkov. Naslednja rešitev je naša darilna kartica, ki poleg fizične kartice ponuja tudi programski sistem za beleženje aktivnosti vaših strank in kupcev. Omogoča tudi, da se več ponudnikov poveže v eno darilno kartico. Rešitev že uporablja nakupovalni center SUPERNOVA.

Preverite še več o naših produktih in rešitvah na naši spletni strani www.IDentiks.si, www.ovratnitrakovi.si, www.usb-kljucki.com.

Ne pozabite pobrskati za svežimi idejami za leto 2018 po naših katalogih in poiskati produkt, ki ustreza prav vam in vašemu poslu!

Medijski sponzor

Revija Direktor

W: www.revija-direktor.si

E: uredništvo@revija-direktor.si

T: 070 852 238

FB: https://www.facebook.com/revijaDIREKTOR/

Instagram: https://www.instagram.com/revijadirektor/

Revija Direktor ponuja odgovore na mnoga vprašanja s področij vodenja, prava, financ, prodaje, kadrovanja, izobraževanja, komunikacije in osebnostnega razvoja. Z nami boste na tekočem o najsodobnejših poslovnih rešitvah, oblikah upravljanja z resursi in tehnoloških novostih. Naš cilj je povezovati, predstavljati dobre prakse in uspešne posameznike, podjetja, zgodbe in vizije. Naši članki vam bodo pomagali, da boste dobili vse ažurne informacije o trenutnem dogajanju na trgu.

Namenjena je direktorjem, menedžerjem, poslovnežem, lastnikom podjetij in vodjem, skratka – ljudem, ki vodijo, ter vsem tistim, ki jih vodenje zanima. Izhaja v tiskani in digitalni obliki, 10 številk letno. Samo za vse udeleženke dogodka 500 podjetnic letna naročnina po akcijski ceni 69 € +ddv. Naročite jo lahko na naš e-mail naveden zgoraj ali preko naše spletne strani www.revija-direktor.si, kjer se tudi lahko prijavite na tedenske novičke s praktičnimi nasveti, ki vam bodo pomagali pri vašem poslu.

Revija GLOSS

W: www.gloss.si

E: image@image-management.si

T: 051 301 264

FB: https://www.facebook.com/gloss.si/

Instagram: https://www.instagram.com/magazine_gloss

22 let dobrih zgodb

Ko sta mama Vera in hči Tea Hegeduš pred 22 leti pogumno stopili v založniške vode, sta naleteli na več skeptikov kot optimistov. No go, so rekli strokovnjaki in reviji Gloss ter njenemu konceptu, ki je združeval lep papir, kakovosten tisk, vrhunske fotografije, prefinjeno estetiko in zahtevnejšo vsebino, napovedali kratek življenjski rok. Danes ima Gloss, ki še vedno presega splošno sprejeta pravila t. i. ženskega tiska, eno največjih naklad med lifestyle revijami v Sloveniji. Enkrat mesečno je priložen 19.000 naročnikom Dnevnika, v prosti prodaji pa ga dobite za samo 2,5 EUR.

Novost leta 2018 je prenovljena spletna stran www.gloss.si ter pestre in zanimive vsebine na družabnih omrežjih FB in IG.

TV Vaš kanal, televizija dobrih zgodb

Televizija Vaš kanal deluje že 28 leto. Osrednja regionalna televizija, ki je vidna po vsej Sloveniji in preko DVBT tudi po severni Hrvaški. Je medij s tradicijo in več kot 100.000 gledalci dnevno. Od leta 2004 ima televizijski program TV Vaš kanal status posebnega pomena. Vsakodnevno poroča o aktualnem dogajanju. Z informativnimi vsebini pomembno dopolnjuje javni servis RTV Slovenija.

REVIJA ŠTUDENT

Edina prava revija za mlade…

Revija Študent je mesečnik, ki izhaja od leta 1997. V študijskem letu 2007/2008 je postala BREZPLAČNIK z največjo naklado študentskih medijev doslej. Mesečno nas tako prebira že več kot 30.000 študentov iz cele Slovenije, ki obiskujejo Univerzo v Ljubljani ali Univerzo na Primorskem. Revija izide v mesecu oktobru, decembru, februarju in aprilu.


Revija vsebinsko pokriva tematike, ki so v največji meri mladim blizu. Uspešno sodeluje s študentskimi organizacijami, univerzami ter ostalimi društvi oz. zavodi po vsej Sloveniji. Študentom se je tako predstavilo veliko slovenskih podjetij in tudi že nekatera tuja podjetja po svetu.

Doseg in zbirne točke


DOSEG REVIJE
:

30.000 študentov (brezplačna distribucija na stojalih po fakultetah + naročniki po pošti na dom)


ZBIRNE TOČKE
:

Fakultete Univerze v Ljubljani in Univerze na Primorskem.

Prepoznavnost revije Študent

Revija Študent ima v primerjavi z ostalimi študentskimi revijami najdaljšo zgodovino in je najbolj prepoznavna ter brana študentska revija.

 

Modno revijo je omogočil

Joseph-Ribkoff-logo_BLK_za objavo

Joseph Ribkoff

Zastopnik Joseph Ribkoff Adria: Cardinall, Klavdija Grkman s.p.
M:040 555 670
FB:Joseph Ribkoff SI HR BIH SRB MKD MNE

Modna znamka ima že dolgo tradicijo, od leta 1957 namreč uspešno proizvaja kolekcijo oblek za ženske, ki vedo kaj hočejo. Vsa oblačila so kreirana in sešita v Kanadi. Odlični materiali poudarijo naše najboljše strani in prekrijejo slabosti.  Oblačila so udobna, v njih se ženska počuti  elegantno zapeljiva.

Obleke morda res ne bodo spremenile sveta, spremenile pa ga bodo ženske, ki bomo te obleke nosile!

Vsekakor me nihče ne pozna bolje kot Joseph Ribkoff!

Manekenke bodo uredili vrhunski frizerji frizerskega salona 

 

Sponzor kave

Nescafe_Dolce_Gusto_logo-300x294 (1)

Nescafé Dolce Gusto

MODERNA UMETNOST KAVE

W: www.dolce-gusto.si
E: info@si.nestle.com
T: 080 45 05
FB: NESCAFE Dolce Gusto Slovenija

Pri Nescafé Dolce Gusto verjamemo, da lahko inovacija in navdih premikata meje priprave kave. Naši aparati so posebni in lepota njihovega dizajna vam omogoča posebno uživanje tudi v najbolj običajnih trenutkih dneva.

Naš edinstven sistem prilagoditve jakosti pritiska omogoča vrhunsko kvaliteto in okus vaših priljubljenih napitkov. Ustvarili smo široko paleto neubranljivih napitkov, da bi vi lahko popolno uživali ob odkrivanju novega doživetja pitja kave.

Obiščite nas še danes na www.dolce-gusto.si ali na NESCAFÉ Dolce Gusto Slovenija za najnovejše informacije, ekskluzivne ponudbe, zanimivosti in ostale novosti o Nescafé Dolce Gusto.

Imate vprašanja? Veselimo se vašega klica na brezplačno telefonsko številko 080 45 05. Pišite nam na elektronski naslov: info@si.nestle.com

Sponzor stojnic

proevent

Janez Levec
W: www.racunovodski-servis.si
E: racunovodstvo@proevent.si
T: 01 / 300 32 10

Računovodstvo Proevent odlikujejo natančnost, ponudba, oblikovana po meri naročnika, ugoden mesečni pavšal, brez skritih stroškov, sprotno mesečno spremljanje poslovanja, davčno in poslovno svetovanje, možnost e-poslovanja, enajst strokovno usposobljenih svetovalcev ter oseben pristop. Smo uveljavljen certificiran računovodski servis in imetnik potrdila o izpolnjevanju Standarda izvajalcev računovodskih storitev pri Gospodarski zbornici Slovenije – Zbornici računovodskih servisov, naša zgodovina pa sega že v leto 1995.

Prednost, ki jo zaznavajo naše stranke, so dostopnost cen, oblikovane po njihovih željah in potrebah. Tudi lokacija servisa je dostopna z možnostjo brezplačnega parkiranja. Trenutno ponujamo računovodske storitve že več kot 260 zadovoljnim strankam po Sloveniji in v tujini.

Več na www.racunovodski-servis.si.

Partner tiska

TISKARNA AERO: CELOVITA PONUDBA SO-USTVARJANJA VAŠE POSLOVNE IN TRŽNE IDENTITETE

W: www.aeroprint.si in www.tiskarna.online
E: info@aeroprint.si
T: 01 / 23 555 66

Aero Print v Centru tiska Ljubljana združuje ponudbo tiska in izvedbe marketinških in promo materialov. Zagotovijo lahko vse vrste tiskovin (od vizitk in letakov do revij, knjig in plakatov), materiale za pospeševanje prodaje in opremo prodajnih mest (poličnike, obešanke, reklamna stojala, grafično opremo vozil in objektov, talne grafike ipd.), nalepke in etikete vseh vrst ter embalažo.

V promo oddelku poskrbijo za poslovna darila, označevanje delovnih uniform in potisk majic ter drugega tekstila, izdelavo svinčnikov in drugih pisal ter tisk na skodelice/keramiko in steklo. Z mrežo evropskih dobaviteljev katere člani so, pa vam po konkurenčnih cenah dobavijo domala karkoli si zamislite. Povprašajte tudi za nasvet pred izvedbo, radi vam bodo pomagali, saj pravijo #aerotisk – so-ustvarjamo vašo poslovno in tržno identiteto.

P. S.: Prijavite se na Aerotisk novice >> in bodite na tekočem o akcijah, ugodnostih ter prejmite dobre nasvete za učinkovitejšo izrabo tiskovin!

P. P. S.: Hvaležni bodo tudi za vaš všeček na FB: Tiskarna Aerotisk ter sledenje na Linkedin>> 

Več na: Prodajni program tiskarne Aerotisk >>

500 podjetnic je zase izbralo #aerotisk, odslej tudi tvoj tiskar.

Sponzor sedežne garniture na odru

PODJETJE LIDO

W: www.lido.si

E: info@lido.si

T: 080 20 18

FB: https://www.facebook.com/podjetje.lido/

Recept vsake uspešne ženske je zdravo ravnotežje med delom in počitkom. Verjamemo, da ste kot uspešne podjetnice (pre)pogosto v delovnem pogonu in vedno pripravljene na nove izzive. Za hitro povrnitev moči poskrbi že nekajminutni počitek v Lido počivalniku. Visoko kakovostni slovenski proizvod iz skrbno izbranih naravnih materialov s svojo anatomsko oblikovanostjo s patentiranim drsnim mehanizmom poskrbi za razbremenitev celega telesa, lajša tudi bolečine v hrbtenici in zmanjšuje stres. Zaradi pestre izbire modelov, materialov in barv se Lido počivalniki podajo tako v stanovanja kot tudi poslovne prostore.

Tržišču že 27 let ponujamo ne samo visoko izpopolnjenih počivalnikov, temveč tudi pestro izbiro sedežnih garnitur, stolov, miz, multifunkcionalnega pohištva ter vrsto dodatkov za dom. Ves čas spremljamo evropske in svetovne smernice na področju udobnega in zdravega sedenja ter počitka. Naša vodila so kakovost, prilagodljivost, zdrav počitek ter prijaznost do narave. Obiščete nas lahko na Drenovem Griču pri Vrhniki v razstavno-poslovni stavbi, ki se ponaša kot prva stavba v Sloveniji z vgrajeno sončno elektrarno v fasadi.

Materialni sponzorji in darila

KOZMETIKA AFRODITALEPA V SVOJI KOŽI

W: www.kozmetika-afrodita.com

E: info@kozmetika-afrodita.si

FB: https://www.facebook.com/kozmetikaafroditaslo/?ref=bookmarks

NARAVA. KAKOVOST. LEPOTA. To so vrednote, ki pišejo zgodbo o vodilni slovenski hiši lepote. Vrednote, ki jim z ozirom na dobrobit družbenega in naravnega okolja v Kozmetiki Afrodita sledijo že od leta 1970. Vrednote, ki so hkrati smernice in navdih!

Verjamejo v moč narave, zato v izdelke, razvite po lastnih recepturah, v zajetni meri vgrajujejo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine, vedno bolj izločajo ne-naravne primesi in si prizadevajo, da izbirajo sestavine iz ekološke pridelave. Ker spoštujejo življenje in možnost svobodne izbire, izdelkov niti v končni niti v nobeni vmesni razvojni fazi ne testirajo na živalih, na tej osnovi pa že vrsto let izbirajo tudi dobavitelje surovin. Še več, izdelki z oznako vegan, ne vsebujejo sestavin živalskega izvora ter so tako primerni tudi za vegane.

S sedežem v Rogaški Slatini, centru termalne vode in zdraviliškega turizma, na osnovi dolgoletnih neprecenljivih izkušenj snujejo visokokakovostne izdelke in kozmetične postopke, ki v medsebojni sinergiji zagotavljajo nadpovprečne rezultate. Z neustavljivim razvojem in vlaganjem v inovacije so nenehno v iskanju novih razvojnih rešitev, inovativnih patentov ter revolucionarnih sestavin, na osnovi katerih soustvarjajo trende v kozmetični industriji.

ANDREJA JERNEJČIČ

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja. 

Piar reference so ji podjetja Skaza, Citypark, SES, IBM, ECE, Klinika Svjetlost, GoOpti, Rimske terme, Sberbank, JP Komunala Brežice, Inženirska zbornica Slovenije, če naštejemo le nekaj podjetij, od več kot 200, s katerimi je in še ustvarja piar zgodbo. Prav tako vodi krizno komuniciranje v malih in večjih podjetjih. Med drugim sodeluje tudi z dubajsko uspešno poslovno žensko Thorayo Al Awadhi.

Izobražuje s treningi in delavnicami v več kot 300 podjetjih tako iz Slovenije kot tudi iz tujine, med drugim na ZZZS, Eles, NLB, Pošta Slovenija, Messer Slovenija. Predava in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju in odpravi treme, internem komuniciranju, pripravah zanimivih PowerPoint prezentacij, kriznem komuniciranju, organizaciji dogodkov doma in v tujini. Kot predavateljica gostuje na mednarodnih poslovnih šolah in različnih fakultetah

Andreja Jernejčič je avtorica več sto strokovnih člankov o piaru, komuniciranju in nastopanju, ki so objavljeni tudi kot članki ali kolumne v različnih medijih. Je tudi komentatorka v oddaji VV faktor o dnevno- aktualnih temah na TV3.).

Srečamo jo tudi v vlogi voditeljice prireditev. Enkrat mesečno pa ima avtorsko televizijsko oddajo Zajtrk PR’Andreji z znanimi osebnostmi z različnih področij na osrednji regionalni televiziji v Sloveniji Vaš.

Ima edinstveno kombinacijo izkušenj iz menedžmenta, piara in novinarstva, ki jih je pridobila kot članica uprave Infonet Media, kot direktorica IBM za korporativno komuniciranje za Slovenijo in jugovzhodne države, kot pomočnica uprave na SIJ – Slovenski industriji jekla ter kot tiskovna predstavnica obrambnega ministra v času vstopanja Slovenije v Nato. Pred tem je bila 15 let aktivna v novinarstvu. Kot novinarka in pozneje urednica je delala v tiskanih, radijskih in televizijskih medijih: Radio Slovenija (Poročila in Val 202), TV Slovenija, Pop TV, Dnevnik, Finance, Dolenjski list, Studio D in TV Vaš kanal Novo mesto.

Je avtorica treh knjig, pred kratkim izdanega dela v slovenščini in angleščini Biblija uspešnega piara, ter dveh razprodanih knjig Kako uspešno sodelovati z mediji – priročnik za vsakogar in celostnega priročnika za vsakogar Skrivnosti javnega nastopanja.

Po izobrazbi je magistrica znanosti iz komunikologije, univerzitetna diplomirana novinarka in univerzitetna diplomirana kulturologinja.

Andreja Jernejčič je aktivna mentorica v več organizacijah, med drugim v Združenju manager, ABC Accelerator in CEED. Je tudi članica več združenj, med drugim v upravnem odboru ženske sekcije Združenja manager. Bila je tudi prva predsednica Učečih se organizacij (2014–2016).

Kompas logo

KOMPAS d.d.

Kompas v letošnjem letu praznuje že 67 let delovanja kot eno najpomembnejših potovalnih podjetij v Evropi in zagotovo prvi in edini ambasador Jadrana. S svojim širokim razponom visoko cenjenih potovalnih storitev povezuje celotni evropski trg, za kar skrbi podjetje s sedežem v Sloveniji in mreža Kompasovih uradov po vsej Evropi in ZDA.

Kompas ponuja razvajanje za vsako žensko dušo. Na potovanjih po svetovnih metropolah združuje sprostitev, klepet ob kavici ali kozarcu izbranega vina in uživanju v kulinaričnih specialitetah, obisk kulturnih in družabnih dogodkov, nakupovanje. Vse v enem in odlična priložnost za potep s prijateljicami.

V Kompasu se poleg tega že celih 51 let ukvarjajo z organizacijo jezikovnih potovanj kar pomeni veliko znanja, izkušenj in dobrega sodelovanja z mrežo izbranih šol, ki dejansko izvajajo kakovostno storitev, vredno svoje cene. Šole so izbrane premišljeno in z občutkom za potrebe slovenskega tržišča in tečajnikov, ki imajo večinoma nadpovprečno znanje. S Kompasom na potovanje po jezikovno znanje!

Pustite se razvajati, ko vas drugi razvajajo, pravijo v Kompasu. Ponudba tovrstnih storitev, v čudovitem ravnovesju z naravo, zagotavlja edinstveno priložnost, da se popolnoma sprostite, spočijete in uravnotežite svojo notranjo energijo.

Več na: www.kompas.si

First Ladies Club: http://www.kompas.si/first-ladies-club

Nat-Asa, Nataša Matijaševič s.p.

Ustvarjalka umetniških slik z idrijsko čipko

Nataša Matijaševič ustvarja intuitivno, z zavedanjem, da vsak predmet v sebi nosi energijo-  tudi umetniško delo. Njen prepoznavni znak je idrijska čipka, ki jo z akrilom in drugimi materiali umesti na platno in se tako prepusti sporočilu. Klekljanje jo spremljaja vse od otroštva dalje, ko je pri delu opazovala svojo babico. Ker je ponosna na svoj domači kraj in njene korenine, je zaživela ideja, da združi svojo strast in ljubezen do barv z kulturno dediščino- idrijsko čipko. Umetnosti tako dodaja nov pridih, čipko pa predstavlja na sodobnejši način. Njeno prepoznavnost širi izven meja Slovenije.

Nataša ljubiteljsko slika od leta 2010. Njena umetniška dela so največkrat barvno zelo intenzivna in spretno kombinirana, prisotna je dinamičnost in živost slike, njena odprtost in s tem seganje v prostor, kjer se slika nahaja. S tem je vzpostavljena komunikacija z opazovalcem. S svojim delom želi doseči dinamiko, ki ni omejena le na fizični svet.

Navdih za svoja dela dobiva v naravi, ideje črpa, kadar je povezana s svojim izvorom. Hvaležna je za vsak trenutek, saj se zaveda, da v življenju ni nič samoumevno, vse pa ima nek višji namen. Njena dela zrcalijo njeno osebnost- pozitivnost, optimizem, mističnost, barvitost, intenzivnost, dinamičnost, raznolikost, pripadnost, drznost, dobronamernost.

Nat-Asa, Nataša Matijaševič s.p.

Jelenčeva 1, SI-4000 Kranj, sLOVEnia

AGENCIJA LOTOS – medijska hiša

W: www.agencijaLOTOS.net

INOVATIVNE MARKETINŠKE IN ORGANIZACIJSKE STORITVE

Naša posebnost je prevzem projekta v celoti od profesionalne fotografije, idejne zasnove, grafične postavitve, tiska… Vse projekte vam po želji prevedemo v vse svetovne jezike. Stavimo na tehnično brezhibno in odzivno podobo vaše ponudbe. Brez navlake. Od ideje do končnega produkta.

Profesionalna fotografija. Prava kompozicija, jasne barve in dobra svetloba delajo čudeže. Ljudje smo vizualna bitja, tudi med nakupnim procesom.Reportažna, klasična, arhitekturna fotografija, fotografija iz zraka – s fotografijo za poslovne namene predstavimo vašo ekipo oz. ponudbo v najboljši možni podobi. Uporabljamo vrhunsko tehniko fotografije.

SKRBIMO ZA VAŠO VIZUALNO PODOBO

Video je eden izmed učinkovitejših načinov predstavitve vaših zgodb. 20 % uporabnikov pri ogledu promocijskih vsebin prebere besedilo, 80 % jih pogleda video.

S pravo mero kreativnosti, sodobnim pristopom in na podlagi dobrih praks naredimo video, ki bo gledalca pritegnil, navdušil in pripravil do sodelovanja z vami. Za vaš spot pripravimo vsebinski osnutek, scenarij in režijo, spot posnamemo, grafično opremimo in zmontiramo, poskrbimo za napovedovalca (tudi v tujih jezikih), lektorja in zvočno podlago. Video zapis s 4K kamero in vrhunsko digitalno opremo. Video prezentacije so namenjene predstavitvi dejavnosti vašega podjetja za potrebe marketinga, predstavitvam na sejmih in za komercialne predstavitve vašim parterjem doma in v tujini.

Priprava poslovnih, turističnih in industrijskih filmov od zasnove do izvedbe.

Več na: www.agencijaLOTOS.net

 

Podjetje LUXURY INTIMATE

DiDios, d.o.o.

Brilejeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

T: 041 283 711

E: tamara@luxury-intimate.com

W: www.luxury-intimate.com

Negovanje telesa in lepotičenje so stalnica vsake ženske. Kaj pa naša intima? Je intimno milo dovolj? Očitno je da ne, saj se ženske dandanes srečujemo zaradi novodobnega načina življenja z vedno več težavami na tem predelu. (tamponi,vložki,tangice,peneča mila..itd)

To so besede sester in podjetnic Sare Djordjić in Tamare Djordjić, ki sta se zadnja leta približale tej tematiki zaradi dela z ginekologi in se seznanili z vse večjimi težavami na tem predelu o katerih se javno ne pogovarjamo. Srečo sva imeli da nama je bilo ponujeno intimno olje ki so ga Ruski znanstveniki zadnja leta razvijali in se posluževali starih ruskih receptov in tako izdelali prvo intimno 100% naravno olje za nego in ohranjanje zdravja intimnih predelov. Same sva ga poizkušale nekaj mesecev preden sva se zaradi navdušenja nad učinkom popolnoma predale razvoju,promociji in ozaveščanju žensk. Naj intimna nega postane zrcalo našega odnosa ter ljubezni do lastnega telesa.

Predel ki nas definira kot ženske kot matere si vsekakor zasluži našo skrbno pozornost!

OLJE ZA INTIMNO NEGO IN ZDRAVJE LI QUANDISA

Intimno negovalno olje Li Quandisa by LUXURY INTIMATE je 100% naravnega in rastlinskega izvora zato je primerno za ženske vseh starosti.

-neguje in ohranja zdravje intimnih predelov

-nevtralizira neprijetne vonjave

-Proti suhosti nožnice

-Uravnava pH sluznice

-izboljšuje mišični tonus

– proti vnetji

ALPINA

W: www.alpinashop.si

E:  alpina@alpina.si

FB: https://www.facebook.com/alpina.fashion/

ALPINA je razvojno naravnano podjetje za proizvodnjo in trženje obutve in ima že več kot 70-letno navdihujočo tradicijo.

Izdelujejo kakovostno moško in žensko modno obutev ter športno obutev, pri čemer so vodilni proizvajalec smučarsko tekaške obutve na svetu, zelo v porastu pa je tudi razvoj in prodaja ‘outdoor’ obutve Alpina.

Glavna prednost podjetja je dodana vrednost, zato že od leta 1947 odkriva nove tehnologije ter vneto raziskuje materiale. Poslanstvo podjetja je razvoj, izdelava in prodaja visokokakovostnih izdelkov, ki zagotavljajo popolno izkušnjo gibanja, hkrati pa presežejo pričakovanja uporabnikov. Kot strokovnjak za obutev svoje poslovne enote podpira na področju proizvodnje, prodaje ter distribucije obutve. S tekaškimi čevlji Alpina opremlja svetovno uspešne smučarje tekače in biatlonce, kot so Charlotte Kalla, Johan Olsson, Marcus Hellner, Klemen Bauer in drugi.

To sezono so na police postavili popolnoma prenovljeno kolekcijo moške in ženske modne obutve Alpina in drugih blagovnih znamk. Ta je v Alpini nastala v sodelovanju z italijanskim oblikovalcem in navdušuje sodobne uporabnice, ki poleg zahteve po udobni modni obutvi iz naravnih materialih, ne dopuščajo kompromisov pri izbiri trendov.

Magnesium-Diasporal® za mišice, srce in živce

W: www.magnezij.si
E: info@magnezij.si

Magnezij je ključnega pomena za naše zdravje, prispeva k normalnemu delovanju mišic in živčnega sistema ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Izdelki Magnesium-Diasporal® vsebujejo telesu prijazen magnezijev citrat, ki se v telesu odlično absorbira. Izdelki Magnesium-Diasporal® so primerni tudi za vegane in diabetike, ne vsebujejo glutena. Več na www.magnezij.si.

Masažni salon in center bioresonance Beladonna

Smrekarjeva 1, 3000 Celje

Stari trg 35, 3320 Velenje

W: www.beladonna.info

E: beladonna.bioresonanca@gmai.com

T: 070/428-000 ali 070/854-052

Center bioresonance in salon masaže Beladonna je družinsko podjetje z več kot 15 letno tradicijo. Strankam nudimo preventivne bioresonančne diagnostike in terapije s trenutno najnovejšim medicinskim aparatom na trgu. Odkrivamo možne vzroke obolenj in jih nato s terapijami odpravljamo oz. olajšamo. Izvajamo ročno limfno drenažo, ki naravno gladi gubice, odpravlja celulit in pospeši celjenje tkiva. Strankam nudimo specialne masaže in druge kozmetične storitve. Novost centra je trenutno zamrzovanje maščob z metodo kriolipolize. Tako lahko stranke trajno zmanjšajo obseg problematičnih predelov. V naše storitve vedno vključimo znanje s področja klinične prehrane.

Naše poslanstvo je osveščati ljudi o zdravem načinu življenja, jim nuditi alternativno pomoč pri lajšanju obolenj in skrbeti za njihovo splošno dobro počutje. Verjamemo, da moramo biti najprej sami zadovoljni s seboj in s svojim zdravjem, da smo lahko čim boljša verzija sebe za druge.

PROMO LD d.o.o. -Poslovna, promocijska darila in prestižna darila

W: https://promold.si/

E: info@promoLd.si

Tel.: 01/75-66-252
Mobitel: 041/670 575 ali 041/557 878
Podjetje, ki vam ponuja posebna, lepa in inovativna promocijska ter poslovna darila. Nudimo vam veliko izbiro, poseben design, visoko kvaliteto ter pravočasno dobavo.

PROMO LD d.o.o. nam bo podaril promocijske sladkarije – tržno orodje, ki nam omogočajo, da začnemo pogovor s svojim bodočim kupcem. Z njimi privabljamo pozornost na sejmih in ostalih eventih. Promocija, ki je cenovno zelo dostopna.

SWAROVSKI – zasijte kot zvezde!

SW d.o.o., Swarovski Partner Boutiques Slovenia, prodajalne modnega nakita in kristalov svetovno znane znamke Swarovski. Modni nakit Swarovski so prefinjeni izdelki, izdelani na tradicionalni način, z več kot 120 letno tradicijo. Kovinski deli so izdelani iz oplemenitene kovine, vsak kristal pa je vstavljen posamezno, zato je potrebno skrbno in pazljivo ravnati z modnim nakitom Swarovski. Pri nas tako vsak kos nakita pripoveduje svojo zgodbo. V Sloveniji se naše poslovalnice nahajajo v Ljubljani, Mariboru in Celju, kjer že vrsto let razveseljujemo naše zveste kupce in jim pomagamo izbrati primerno darilo, s katerim razveselijo sebe ali tiste, ki jih imajo radi. Vsako leto pa pri nas najdete tudi veliko izbiro bleščečega modnega nakita za poroke in maturantske plese. Drage podjetnice, zaslužite si, da sijete kot zvezde.

W: https://www.swarovski.com/

E: swdoo@swljubljana.si

FB: https://www.facebook.com/swarovskiSlovenia/

Hair&Make Up Artist Martin Perović

Vabljeni v salon namenjen vsem, ki bi radi dosegli naravno lepoto svojih las in zablesteli z vrhunskim makeup-om. Po večletnih izkušnjah ličenja in oblikovanja pričesk estradnih umetnikov in modelov, smo leta 2009 odprli salon tudi za vas. Naš način dela strmi k naravnim odtenkom in oblikam, moških in ženskih pričesk. Ko se bodo združile vaše želje in naše znanje, bo vaše zadovoljstvo neizbežno. Z veseljem vas pričakujemo! Martin Perović hair&make up artist”.

Naše storitve: dnevni make up, večerni make up, slavnostni make up, poročni make up, contouring/highlighting/strobing tehnika ličenja, oblikovanje obrvi, barvanje, žensko in moško striženje, barvanje las (prameni, ombre, balayage, ipd.), oblikovanje svečanih frizur , spenjanje las, pletenje modnih kitk, podaljševanje las s tehniko “micro ring hair weft”, prodaja profesionalne lasne kozmetike, stilsko svetovanje,…

Vse udeleženke boste v svoji vrečki našle tudi bon za SANJSKO PREOBRAZBO USPEŠNE POSLOVNE ŽENSKE, ki ga poklanja Portal USPEŠNA SI v sodelovanju s priznanim Hair&Make Up Artistom, Martinom Perovićem.

T: 00386 40 872 477

W: https://www.facebook.com/frizerstvo.perovic/

E: info@uspesna.si

FB: https://www.facebook.com/uspesna.si/photos/

ALEFI, Izdelava in prodaja pametne kozmetike, Ljubljana

Prisrčno vabljeni na našo ALEFI pot. Z veliko predanostjo in strokovnim znanjem ustvarjamo kozmetične izdelke za nego obraza in telesa za različne tipe kože za otroke in odrasle. Na voljo so tudi izdelki brez dodanih dišav, eteričnih olj in/ali parfumskih vod.

Vabimo vas, da kozmetične izdelke preizkusite na svoji koži in izberete svojega favorita. Nudimo tudi (brezplačne) predstavitve za manjše skupine.

Kozmetični izdelki so izdelani po naročilu. Naročila sprejemamo po telefonu, 051/639-537 oz. na e-naslov, alefi.kozmetika@gmail.com.

NUME – Start a NU life today!

Vsaka udeleženka dogodka 500 podjetnic prejme nuMe goodie bag s slastnimi nuMe slim boost karamelami z okusom jagode, ustvarjene, da s svojim privlačnim okusom priskočijo na pomoč prav vsakič, ko boš potrebovala hitro rešitev, da poteši tvoje hrepenenje po sladkarijah. Učinek glukomanana pa zasiti prazen želodček in zmanjša apetit v le 17 kcal, zato je vitkenje in pot do bolj zdravega življenjskega sloga z njo precej bolj zabavna. Je brez glutena, brez GMO, brez dodanega sladkorja, sladkana s stevio ter primerna za vegane. Hkrati odlična dodatna pomoč v prvih dnevih zelo nizko energijske diete z nuMe Slim napitki, juhicami in ploščicami s kolagenom. 

W: https://www.nu-me.eu/

E:  customercare@nu-Me.eu

FB: https://www.facebook.com/nuMeSlovenija/

GUERLAIN

190 LET IZJEMNIH KREACIJ

W: https://www.guerlain.com/int/en-int

E:   infoGuerlain@promands.si

FB: https://www.facebook.com/GuerlainSlovenija/

190 let izjemnih kreacij, kjer se spoštovanje tradicije in občutek za inovacije združita v najlepše in najboljše.

Skoraj dve stoletji in pet generacij izjemnih parfumerjev, je zaznamovalo zgodovino z legendarnimi mojstrovinami, ki so prestale preizkus časa in mode. Tako kot je mogoče ugotoviti izvor odličnega vina ali prepoznati skladatelja simfonije, tako je mogoče prepoznati edinstven Guerlainov podpis. Gre za izjemne značajske lastnosti, ki se prenašajo iz generacije v generacijo. Danes uspešno zgodbo nadaljujejo dišave kot so Shalimar, La Petite Robe Noire, L’Homme Ideal in Mon Guerlain, katerega ambasadorka je slavna igralka Angelina Jolie.

Izenačiti polt brez prekrivanja, poudariti naravno lepoto, ustvariti popolno harmonijo s kožo z lovljenjem svetlobe… Guerlain proizvodi za polt razkrivajo sijaj in lepoto vsake ženske in obraza brez prikrivanja in preoblikovanja.  Pravi mojstri pudrov so v hiši Guerlain in prav to je eno izmed najstarejših znanj s katerim se ponašajo v svetu lepote. Météorites Perles ustvarjajo idealen sijaj, ki ne manjka v nobeni kolekciji ali letnem času in so pot do idealne polti prav vsake ženske! Na drugi strani pa je najbolj ikoničen bronzer Terracotta, ki je že več kot 30 let referenca za naravno zagorel videz in kot tak  pravi zaveznik žensk v današnjem hitrem tempu življenja. Praznovanje zapeljevanja po francosko s KissKiss rdečili za ustnice ali ultimativni prestiž v obliki rdečila za ustnice Rouge G, vse to je pravi pariški šik, ki ne sme manjkati v kozmetični torbici moderne ženske.

Pravi mojstri so pri Guerlainu v  odkrivanju skrivnosti  moči narave za popolno kozmetično moč. Že njegov ustanovitelj, Pierre-François-Pascal Guerlain, kompozitor dišav in avantgardni kemik, je znal pričarati čudovite inovativne lepotne eliksirje s pomočjo redkih naravnih sestavin. Guerlain Research nadaljuje s kreiranjem izjemnih negovalnih proizvodov ki razkrivajo in poudarjajo lepoto vseh žensk. Ta edinstvena alkimija plemenitih in aktivnih sestavin, napredujoča znanost in izjemna senzoričnost, popolno in z odličnostjo združuje razkošje z izjemno učinkovitostjo v negovalnih linijah Orchidée Impériale, Abeille Royale in Super Aqua-Serum.

Prostor so nam omogočili

UNION HOTELI d.d.

Miklošičeva cesta 1, 1000 Ljubljana

W: www.union-hotels.eu
E: info@union-hotels.eu
T: 01 / 308 1270

Skupina Union Hoteli d.d. združuje štiri hotele v samem centru Ljubljane: Grand hotel Union, Grand Hotel Union business, Hotel Lev in Central hotel.

Naše poslanstvo je deliti odličnost nenehnih izboljšav, strokovnosti, udobja in topline ter tako ustvariti nepozabna doživetja in širiti prijetne izkušnje po vsem svetu!

Dovolite, da vam preberemo želje in postrežemo z izvrstno storitvijo ter malimi presenečenji!

Več na: www.union-hotels.eu