Razstavljalci

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

MASTERMIND AKADEMIJA
Izobraževanja za osebno in poslovno odličnost (NLP, hipnoza in coaching)

Bi radi praktična orodja za preboj na lastni podjetniški poti?

Podjetnica oz. ustanoviteljica podjetja je velikokrat ozko grlo za rast podjetja, prodaje in dobička. Ko podjetnica osebnostno raste, raste tudi podjetje. Živimo v času, ko je priložnosti za rast in razvoj več, kot jih je bilo kadarkoli prej. Zakaj torej nekatere podjetnice in podjetniki dosegajo eksponentno rast in dobiček, druge pa komaj preživijo ne glede na dejavnost, v kateri delujejo? V čem je razlika med uspešnimi in manj uspešnimi? Kako lahko podjetnica naredi preboj na svoji poti?

Ključ za več energije in preboj na podjetniški poti je poravnava zavednega in nezavednega uma podjetnice z vizijo podjetja. S tem se odprejo vrata za priložnosti, ki so na trgu na voljo. Podjetnico, ki ima polno omejujočih prepričanj o sebi, denarju, sodelavcih, možnostih za rast … le-ta omejujejo pri rasti. Če bi radi naredili preboj na podjetniški poti, spoznajte Aleksandra in njegovo ekipo.

Dr. Aleksander Šinigoj je mednarodni predavatelj, avtor devetih knjig in ustanovitelj več uspešnih podjetij. Je edini Master Trener NLP v Sloveniji, kar ga uvršča med TOP 30 trenerjev NLP na svetu. Ljudi uči, kako na polno izkoristiti njihov potencial.

Priporočamo vam 3 delavnice Mastermind akademije – Licenciran NLP Praktik, Certificiran Praktik Hipnoze in Certificiran Business Coach, kjer boste kot podjetnica dobili orodja in znanja, s katerimi lahko pomagate sebi in celotni ekipi do vrhunskih rezultatov.

Kontakt:
dr. Aleksander Šinigoj

www.mastermindakademija.com

Image

LETALSKA VOZOVNICA JE KLJUČ DO SVETA — VODIMO VAS DO S KLIKOM GUMBKA.

Bertoni s sedežem v Ljubljani dela, kot obljublja. Popeljemo vas na kateri koli sejemski dogodek po vsem svetu. Naš cilj je načrtovanje vašega poslovnega potovanja čim bolj enostavno. Popeljemo na več kot 800 dogodkov po vsem svetu. Dogodki se vrstijo od prehrane, izdelkov za dom do specializiranih dogodkov, usnjeno galanterijo, plastiko in dentalno medicino. Na vedno bolj globalnem trgu se podjetja morajo prestaviti svetu, da so tukaj in sedaj! Pri pripravi na to potovanje vam lahko pomagamo tako, da vam pomagamo izbrati hotel in organizirati letališki prevoz. Zagotovimo lahko tudi podrobnosti o lokalnem javnem prevozu.

Glavne storitve v našem portfelju vključujejo:
Hotelske rezervacije: Pogodbe imamo sklenjene z 5 geografskih območij. Sem spadajo Evropa, Azija, Afrika, Severna Amerika in Bližnji vzhod. Poskrbeli bomo, da bo vaše bivanje nepozabno, ne glede na to, kje ste!

Letalske vozovnice: nudimo lahko pakete storitev z ustreznimi leti in časi prijave. Vse, kar potrebujemo, je vedeti, katerega sejemskega dogodka se boste udeležili. To vam bo pomagalo zagotoviti, da boste v hotel prispeli pravočasno.

Pomoč pri logistiki: Kako želite priti do hotela, ko pristanete? Če ste majhna skupina, lahko zagotovimo rent-a-carja. Naše storitve obsegajo tudi pomoč pri navigaciji v lokalnem javnem prevozu. Dodatno vam lahko pomagamo pri logističnem delu in postavitvi vaše stojnice na dogodku!

Ines Bertoncelj
Bertoni
www.letalskakarta.com
bertonceljines@gmail.com

Image

Barbaro Franjić je strast do mode spremljala že od malih nog, da pa bo svoje življenje posvetila modi pa je dokončno postalo jasno, ko je diplomirala iz tekstilstva. Izkušnje je kot del ekip različnih modnih znamk nabirala mnogo let, leta 2011 pa se je odločila za samostojno kariero, ki jo zadnjih nekaj let kroji pod blagovno znamko Patricia Pie. Modni kosi Patricia Pie so na voljo na spletu, v Zoofi in v butiku PerfectDressCode v Mariboru.

Vsi kosi so rezultat lastnega razvoja ter slovenske (butične) proizvodnje. Glavni cilj blagovne znamke Patricia Pie je postati trajnostno prepoznavna znamka. Med glavnimi cilji je, da do leta 2030 nobeno oblačilo Patricia Pie ne bi končalo v smeteh in s tem obremenjevalo okolja. Vsled tega so v lanskem letu pod zgovornim imenom Better Design zagnali projekt, katerega prvi rezultat je bila kolekcija izdelana izključno iz biorazgradljivih materialov (banana, pomaranča, vrtnica, aloe vera itn.), kar pomeni, da lahko neuporabno oblačilo odložimo na kompost/zemljo, kjer se bo razgradilo, pri tem pa ne bo obremenjevalo okolja. Kratek predstavitveni video s kosi izdelanimi iz banane, vrtnice, pomaranče si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Patricia Pie (Barbara Franjić s.p.)
www.patriciapie.com
info@patriciapie.com

Image

Dobra ideja ni vredna nič, če ni dobro predstavljena! Pri nas je zagotovljena potrebna teorija in ogromno prakse. V majhnih skupinah (do 6 posameznikov) se boste lažje znebili treme in nadgradili znanje za vaše nastope! 🥳 Več tukaj: https://doberstik.si/tecaj-javnega-nastopanja/

Na tečaju se spoznamo z metodami, ki vašo predstavitev naredijo nadpovprečno. Pogovorimo se o:
✅ premagovanju treme pred nastopom,
✅ kako biti na odru nadpovprečen, zanimiv,
✅ o telesni govorici in o tem,
✅ kako vzdrževati rdečo nit, biti jasen in kratek, oziroma kako strukturirati govor,
✅ kaj je pomembno pri udarnem uvodu in razmišljujočem zaključku ter
✅ kako se pripraviti brez učenja besedila na pamet ... in še več 🙂

Na tečaju vas bomo posneli in vam pomagali, da odkrijete svoje močne točke. Mnenje udeležencev tečaja nastopanja: 😎 "Profesionalno izpeljan tečaj! Kljub mojim 15 letnim izkušnjam s predavanji moram reči, da sem ugotovil, kje so priložnosti za napredek in kje so moje šibke točke!" 😎 Matjaž Prispevek je 350 eur + DDV za 2 dnevni tečaj v živo. Skupaj 12 ur! Vključen je fizični materiali (spominske kartice) z znanjem za celo življenje! Možno je plačilo na obroke. Pokličite Nino na 040 216 727 za več informacij ali poglejte pod EVENTS na FB! 🥳

Nina Dušić Hren
Dober stik
nina@doberstik.si
www.doberstik.si

Image

JUMA ANDREJA MAHORIČ s.p.

Prodaja ortopedskih stolov Sanus, zastopniki za Slovenijo ter prodaja didaktičnega materiala oz. opremljanje zavodov ORTOPEDSKI STOL SANUS – POPOLNA ROTACIJA ZA VAŠE ZDRAVJE Sanus-Gesundheitsstuhl® je idealna preventiva proti deformaciji hrbtenice ali medvretenčnih ploščic. Enostaven za uporabo z domiselnim naslonom in kvalitetnim sedalnim delom preprosto ne dopušča napačne drže pri sedenju. Stol je bil razvit z zdravniki in oblikovalci za bolj zdravo in disciplinirano sedenje. SLOGAN STOLA: VSEENO JE KJE SEDITE, POMEMBNO JE KAKO SEDITE!

Andreja Mahorič Juma
info@stolisanus.si
www.stolisanus.si

Image

Otroški svet d.o.o. ( KAJORI)
Alternativna medicina, hiperbarični tretmaji

Center KAJORI vam nudi Hiperbarični tretma, kateri povečuje količino kisika v telesu. Vse telesne tekočine postanejo nasičene z življenjsko pomembnim kisikom, vključno s krvjo, plazmo, limfo... To omogoča izvedbo vseh ključnih procesov celic. Pospešuje celjenje ran, zlomov, zavira proces staranja, krepi imunski sistem, odpravlja utrujenost, lajša bolečine, migrene, avtoimune bolezni,... Ker je zdravje resnično naše največje bogastvo, vas vabim, da s čarobno močjo kisika, regenerirate svoje telo!

KATJA HÜBL
katja.podgorelec@siol.net
www.kajori.si

Image

Inštitut za varstvo otrok
Izobraževanje za delo z otroki

Sem Nika Kajnih, po izobrazbi učiteljica razrednega pouka z angleščino. Po srednji šoli sem si vzela prosto leto, ki sem ga izkoristila kot varuška in AuPair v ZDA, kar od takrat naprej vpliva na vse, kar počnem. Po vrnitvi v Slovenijo sem ob študiju nadaljevala z varstvom otrok. Zaradi vseh priporočil in posledično prezasedenosti sem leta 2015 ustanovila tedaj prvi spletni iskalnik varušk v Sloveniji, da bi družinam pomagala najti zanesljivo varstvo za njihove otroke. Po triletnem mirovanju, ko sem se posvečala svojima dvema hčerkama, je končno pravi čas za nadgradnjo. Ciljev je veliko, spremembe pa so nujno potrebne. Z Akademijo za varuške želim vplivati na prihodnost vseh vpletenih na področju varstva otrok v Sloveniji

Nika Kajnih - ASPIRE10
Kajnih.nika@gmail.com
www.akademijazavaruske.si

Image

TINA HOČEVAR S.P.
Numerološke analize osebnosti in osebnostno svetovanje

2-urna NUMEROLOŠKA ANALIZA OSEBNOSTI je celosten tebe in tvojega življenjskega namena. Skozi analizo izveš, kateri so tvoji potenciali (tudi tisti morda še skriti), kje so tvoji glavni izzivi in kako jih preseči. Prejmeš usmeritve za to, kako izkoristiti in razviti svoje potenciale za uspeh v poslu, za izboljšanje odnosov in za večji občutek izpolnjenosti v življenju. Analiza poteka preko online video klica, po koncu pa prejmeš tudi audio posnetek, ki nato služi kot usmeritev za leta naprej.

Tina Hočevar
tinahocevar3@gmail.com
www.claritynumerology.com

Image

SqualoMail
Digitalni marketing

SqualoMail je platforma za digitalni marketing: E-mail in SMS marketing, pristajalne strani, marketinške avtomatizacije, e-commerce avtomatizacije. V slovenščini - enostavna in zelo intuitivna za uporabo, z vodilno dostavljivostjo sporočil v industriji. Konkurenčne cene in 100% skladnost z GDPR – pogodbena ureditev razmerja obdelovalec-upravljavec podatkov. Podatki se skladno s sodbami EU sodišč hranijo v Republiki Sloveniji. Številne že pripravljene integracije in tudi integracije po meri.

Tomaž Štucin
tomaz@squalomail.com
www.squalomail.com

Image

Trgovina in storitve, Aleksandra Špela Lukas s.p.
Otroška spominska knjiga Mojih 18 let

Otroška spominska knjigica 'Mojih 18 let', ki je zasnovana po konceptu 3v1: je nosečniški dnevnik, dojenčkov in otroški album v enem! Poleg vseh ostalih pomembnih mejnikov lahko vanjo zabeležite kar 18 otrokovih rojstnodnevnih praznovanj. Zasnovana je z namenom, da na otrokov 18. rojstni dan postane vaše najlepše darilo zanj. Knjigica je v celoti izdelana v Sloveniji, ponujamo pa tudi možnost personalizacije platnice z otrokovim imenom.

Aleksandra Špela Lukas
info@thememobook.si
www.thememobook.si

Image

Sara Zupančič s.p.
Mentorstvo in izobraževanje

Sem Sara, avtorica Jutranjika - priročnika jutranje rutine ter mentorica za navade. Moja misija je, da se ljudje zbudijo navdihnjeni nad tem, kako živijo življenje.
Jutranjik je priročnik jutranje rutine, s katerim se naštelaš za top dan, si nastaviš fokus dneva in mu slediš, prakticiraš hvaležnost ter poješ živo žabo že zjutraj!

Sara Zupančič, SPIRIT razstavljalka
zupancic.sara@gmail.com
https://www.instagram.com/sara_habitmentor/

Image

Little Mandala, Anja Kralj Okorn s.p.
otroška jogijska pravljica, podkast

V Sloveniji se ne da živeti od knjig, pravijo. Po mojih izkušnjah? Drži. K sreči denar ni edini razlog za ustvarjanje! Okoli Kačalinke, sladkosnedke iz moje jogijske pravljice Kačalinka Čalapinka, se je napletla zgodba, ki mi polni srce in barva otroštvo več tisoč otrokom! To je moja zgodba, na katero sem ponosna. Zanimajo pa me tudi druge navdihujoče zgodbe. O njih klepetam v svojem podkastu Utiram svojo pot. Vabljena k poslušanju! Kdo ve, morda v eni od naslednjih epizod poklepetam s tabo! 😉

Anja Kralj Okorn
anjakralj87@gmail.com
https://littlemandala.si/

Image

Takomehko, umetniško ustvarjanje, Kaja Uršič, s.p.
TAKOMEHKO – okrasne blazine zanimivih oblik

TAKOMEHKO – okrasne blazine zanimivih oblik Misija znamke Takomehko je, da v vaš dom prinese udobje, mehkobo in navihanost. Vsak ima doma kavč in na njem potrebuje kakšno blazino. Zakaj ne bi bila blazina malo drugačna? Opažam namreč, da obstaja veliko ljudi, ki so (tako koz jaz) malo »odštekani« in želijo svoj kavč popestriti z dvema krokodiloma ali pa eno ogromno monstero.

Kaja Uršič
takomehko@gmail.com
https://www.instagram.com/takomehko/

Image

Bohoheadwear
Oblikovanje in izdelovanje klobukov in drugih dodatkov za lase

Bohoheadwear je slovenska znamka pokrival, ki ponuja ročno izdelane klobuke in druge dodatke za lase. Vključuje eklektiko starega znanja klobučarske obrti z novimi tehnikami in ponuja svež ter inovativen pogled na to staro obrt. Po želji, da ustvarjam nekaj drugačnega, lepega in unikatnega stremim k temu, da ženskam ponudim popoln dodatek za lase. Moji klobuki so bili že 3x razstavljeni na London Hat Week-u, prav tako pa so bili opaženi na dogodkih kot sta Garden Party v Buckingham Palace in Royal Ascot.

Špela Strašek
bohoheadwear@yahoo.com
www.bohoheadwear.com

Image

NANU, proizvodnja in prodaja naravne kozmetike, Nuša Marinc s.p.
Proizvodnja in prodaja naravne kozmetike

Sem Nuša Marinc, formulatorka in ustanoviteljica naravne kozmetične linije NANU, ki je namenjena zreli ženski koži in je pravkar postala edina slovenska blagovna znamka, ki ji je mednarodna komisija Beauty Shortlist Awards 2023 namenila kar štiri nagrade. Linija NANU obsega 8 anti-age izdelkov za celostno nego obraza. V izdelkih uporabljam dragocene aktivne sestavine v visokih koncentracijah (uporabljam tudi do stokrat višje koncentracije aktivnih sestavin, kot preostali ponudniki na trgu) za resnično vidne rezultate.

Nuša Marinc
info@nanu-skincare.com
www.nanu-skincare.com

Image

Umetniško ustvarjanje in svetovanje, Tina Sterle s.p.
Umetniško ustvarjanje

Heart’s jewellery, srčni nakit pripoveduje zgodbo o navdihu iz katerega je nastal. Je tisti, ki ga nosiš vsak dan za v službo ali na kavo. Ali pa želi biti gala in gre s tabo na slovesen dogodek. Stari običaji so mi zelo pomembni in želim ohranjati ročna dela, ki so nas jih naučile naše babice. Zato je kvačkan nakit iz žice moj doprinos k ohranjanju tradicije. Z njim želim obdariti ženske, da bodo samozavestne in občudovane.

Tina Sterle
tina@hearts-jewellery.com
www.bohoheadwear.com

Image

Tejajeglichdesign d.o.o.
Oblikovanje ženskih torbic

Sem Teja Jeglič, modna oblikovalka, ki se podpisuje pod imenom TejaJeglichDesign. Že od malih nog sem občudovala oblačila in modne dodatke, zato sem se odločila da moje veščine preizkusim najprej na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo, nato pa še na Fakulteti za dizajn.Med samim študijem sem preizkušala različne smeri oblikovanja,zato sem odpotovala v Anglijo in se izobraževala še na tamkajšnji šoli Leeds Collegeof Art, kjer se je tudi rodila znamka TejaJeglichDesign. Sprva sem izdelovala oblačila in nakit, ko pa sem se vrnila v Slovenijo pa me je pot zanesla v svet torbic. Čisto po naklučju sem želela za prijateljico ustvariti nekaj unikatnega, edinsvenega, ker pa sem imela ogromna različnega usnja,se je ideja za nahrbtnik uresničila. Uresničila pa se mi je tudi največja želja- imeti lasten butik, saj sem s pridnim delom in ustvarjalno žilico prav hitro razvila svojo blagovno znamko.

Teja Jeglič
tejajeglich@gmail.com
www.tejajeglichdesign.com

Image

Zveza prijateljev mladine Slovenije
Nevladna organizacija

Dobrodelni dizajnerski copati CopArt

Na povpraševanje ljudi in podjetij, ali imamo kaj, kar bi lahko podarili in bi imelo dobrodelno noto, smo se na Zvezi prijateljev mladine Slovenije odzvali z avantgardno in minimalistično idejo. Povezali smo se s priznano oblikovalko Uršo Drofenik in zasnovali dobrodelne copate CopArt. Prve v liniji. Urša Drofenik: »Razmišljala sem, kakšen lik uporabiti na copatu, da je slovenski, poseben, da ni narodna noša, da je izviren. Kar na enkrat sem dobila idejo o človeški ribici. Slovenska je, nepopisan list, ima super nadnaravne sposobnosti. Videti je krhka in nežna, v resnici pa ni." Anja Vogrič, idejna vodja CopArt-a: »Dom je prostor, kjer lahko največ naredimo za posameznika. In če smo takrat obuti v udobne copate, z zavedanjem, da smo naredili nekaj dobrega, je zadovoljstvo še toliko večje.

Dobrodelne copate CopArt je mogoče kupiti (39,90€) na spletni strani https://www.zpms.si/trgovina/. Z nakupom boste del sredstev namenili za Sapramiškin sklad, ki je namenjen otrokom s posebnimi potrebami. Do danes smo prodali že preko 1000 parov copat in s tem pomagali preko 50. otrokom s posebnimi potrebami. Nosita jih tako bivši predsednik kot zdajšnja predsednica.

Anja Vogrič
anja.vogric@zpms.si
www.zpms.si/product/copart/

Image

Nika Klinec s.p.
Oblikovanje in izdelava trajnostnega srebrnega nakita

Nika Klinec Jewellery je nakit, ki slavi surovo, organsko estetiko in nepopolno lepoto. Vsi kosi so ročno izdelani s tradicionalnimi zlatarskimi tehnikami in pridobljeni iz trajnostnih virov, saj Nika pri svojih delih uporablja samo reciklirano srebro. Njena misija je spremeniti način nakupovanja nakita in preiti iz hitre k počasni modi ter trajnosti. Z ustvarjanjem brezčasnih dizajnov, zagotavljanjem odlične kakovosti in uporabo samo recikliranih materialov, znamka Nika Klinec Jewellery oblikuje simbole zavestne potrošnje.

Nika Klinec
nika.klinec@gmail.com
www.nikaklinec.com

Image

ICC - Izobraževalni center Ceres d.o.o. 
Izobraževalni center
ICC d.o.o. je izobraževalni center Ceres, ki

- opolnomoča osebe na področju financ – www.nasmejana.si preko podjetja Ceresa in www.nasmejan.si preko podjetja Ceresin. Zastopamo zavarovalnice, prisotne na slovenskem trgu.

- opolnomoča ženske s finančnim znanjem v Sloveniji. Zastopamo mednarodno združenje Dress for Success Beograd - https://dressforsuccess.org/stories/sandra-from-belgrade/, organizacijo, ki se posveča enakosti spolov in krepitvi vloge žensk.

Kaj je nasmejana.si ?

To je vozlišče za urejanje financ. Olajšate si iskanje ponudb za zavarovanje, kredite, leasinge, itd. Lahko pa poiščete nasvet, kam investirati ali kako varčevati. Vas zanima investicija ali najem nepremičnine? Na voljo so vam licencirani strokovnjaki, ki za vas pripravijo nekaj primerljivih ponudb in po dogovoru posel tudi zaključijo. Internetna stran nasmejana.si, sledi sloganu, če si dobro zavarovan, si nasmejan tudi v nepredvidenih situacijah. Varčuješ, investiraš - imaš nasmejano prihodnost!

Iztok Kopriva
iztok.kopriva@ceresa.si
www.nasmejana.si

Image

Terme Banovci
Terme

Terme Banovci se nahajajo na Severo-Zahodnem delu Slovenije v Prlekiji in ne ponujajo samo osvežitve v termalni vodi, temveč številne druge užitke, primerne za vse generacije. Z gusarskimi dogodivščinami za najmlajše, s tisočerimi priložnosti za rekreacijo v neokrnjeni naravi za srednjo generacijo, wellnes užitki za tiste v zlatih letih ter kot piko na in z domačo kulinariko za vse generacijo. Prlekija je dežela gričev, prostranih polj, obsežnih vinogradov, klopotcev, mlinov na vodi, termalnih voda, energetskih točk, tradicije, posebnega narečja in posebnih ljudi.

Katja Movrin
katja.movrin@terme-banovci.si
www.terme-banovci.si

Image

MSI svetovanje d.o.o.
Prehransko svetovanje

"Vse se je začelo, ko sem skozi individualno delo z ženskami ugotovila, kaj je njihova največja motivacija in največji sovražnik. Tako se je razvil nuMe koncept, ki spreminja življenja žensk."

To so besede kreatorice nuMe koncepta, Tamare Šišić Kramer.

Tamara je izkušena v farmacevtski in fitnes industriji. Kot osebna fitnes trenerka in life coachinja je pomagala številnim ženskam pri ustvarjanju najboljše verzije sebe. Skozi leta izkušenj je našla svoje poslanstvo, ki ga opisuje kot pomoč ženskam pri ustvarjanju bolj srečnega in polnega življenja. Poleg tega pa jim pomaga tudi pri doseganju optimalnega zdravja in večje samozavesti.

nuMe koncept je razvit s strani zdravnikov, osebnih trenerjev, nutricionistov in life coachov. Namenjen je vsaki sodobni ženski, ki si želi celovitih sprememb življenjskega sloga ter ponovnega osredotočenja na svoje zdravje, um, dušo in telo.

Celovit program nuMe združuje ALL IN ONE - Slim Prehrano s kolagenom, NBG Vadbeni Načrt, NBG Coaching Načrt, NBG Motivacijski Načrt ter podporo skupnosti. S tem konceptom nobene sanje ne bodo ostale nedosegljive.

Tamara bi za zaključek dodala le še to: “Ni potrebno, da ste odlični, da bi začeli, vendar morate začeti, da postanete odlični. Naredite prvi korak do svoje nove podobe že danes!”

Tamara Šišić Kramer
tamara.kramer@msiglobal.eu
www.nu-me.eu

Image

NLP Center
Osebno in poslovno izobraževanje

❗️NAJPREJ POMEMBNO OPOZORILO ❗️ Vlaganje v svoj poslovni in osebni razvoj privede do večjega notranjega zadovoljstva, do izvedenih idej (ki ne ostanejo zaprašene v predalu) ter uspehov pri vaših zastavljenih ciljih (motivacija vedno pride prav, še posebej takrat, ko ne gre vse tako kot bi moralo).

Vase vlagajte, ko želite izboljšati svoje trenutno stanje, bolj verjeti vase in svetu pokazati, česa vse ste sposobne.

💡 NLP Center je pravi naslov za NLP izobraževanja, coaching in poslovne delavnice, ki podjetnicam pomagajo priti do “AHA” trenutkov in prebojev, ki si jih želijo (tako v osebnem kot poslovnem življenju).

Naše vodilo je izkustveno učenje in sproščen prenos znanja, saj na ta način udeleženke izobraževanj najhitreje in bolj trajno vpijejo nova znanja ter jih prenesejo v svoj vsakdan.

Ponosni smo, da je med našo predavateljsko ekipo vedno več uspešnih žensk, ki s svojo energijo, entuziazmom in kreativnostjo širijo svoja znanja tudi na vas.

Če želite pospešiti osebni ali poslovni razvoj, nas kar pocukajte za rokav.

Gaber Marolt,
ustanovitelj NLP Centra, NLP Master Trainer in NLP Master Coach maja@nlp-center.si
https://nlp-center.si/

Image

Spoznajte izdelke družinskega podjetja Nest Kind.

100% naravno certificirano ekološko kozmetiko, ki se na našem posestvu na območju t.i. Evropske Amazonije izdeluje ročno in z ljubeznijo. Je večinoma veganska kozmetika in ne vsebuje umetnih emulgatorjev ter konzervansov.

Nest Kind izdelki so s svojimi naravnimi sestavinami primerni za celotno družino - dojenčke, otroke in odrasle. 

So visokokakovostni izdelki z ekološkim srcem, ki podpirajo nas, naše zdravje in naš planet.

www.nest-kind.si