Razstavljalci

This is Slide 5 of the Inline Slider. Slides go left or right, and you can add any Element to the Slide Container. Navigation and pagination are optional.
This is Slide 6 of the Inline Slider. Slides go left or right, and you can add any Element to the Slide Container. Navigation and pagination are optional.
  Image

  LETALSKA VOZOVNICA JE KLJUČ DO SVETA — VODIMO VAS DO S KLIKOM GUMBKA.

  Bertoni s sedežem v Ljubljani dela, kot obljublja. Popeljemo vas na kateri koli sejemski dogodek po vsem svetu. Naš cilj je načrtovanje vašega poslovnega potovanja čim bolj enostavno. Popeljemo na več kot 800 dogodkov po vsem svetu. Dogodki se vrstijo od prehrane, izdelkov za dom do specializiranih dogodkov, usnjeno galanterijo, plastiko in dentalno medicino. Na vedno bolj globalnem trgu se podjetja morajo prestaviti svetu, da so tukaj in sedaj! Pri pripravi na to potovanje vam lahko pomagamo tako, da vam pomagamo izbrati hotel in organizirati letališki prevoz. Zagotovimo lahko tudi podrobnosti o lokalnem javnem prevozu.

  Glavne storitve v našem portfelju vključujejo:

  Hotelske rezervacije: Pogodbe imamo sklenjene z 5 geografskih območij. Sem spadajo Evropa, Azija, Afrika, Severna Amerika in Bližnji vzhod. Poskrbeli bomo, da bo vaše bivanje nepozabno, ne glede na to, kje ste!

  Letalske vozovnice: nudimo lahko pakete storitev z ustreznimi leti in časi prijave. Vse, kar potrebujemo, je vedeti, katerega sejemskega dogodka se boste udeležili. To vam bo pomagalo zagotoviti, da boste v hotel prispeli pravočasno.

  Pomoč pri logistiki: Kako želite priti do hotela, ko pristanete? Če ste majhna skupina, lahko zagotovimo rent-a-carja. Naše storitve obsegajo tudi pomoč pri navigaciji v lokalnem javnem prevozu. Dodatno vam lahko pomagamo pri logističnem delu in postavitvi vaše stojnice na dogodku!

  Ines Bertoncelj
  www.letalskakarta.com

  Image

  Barbaro Franjić je strast do mode spremljala že od malih nog, da pa bo svoje življenje posvetila modi pa je dokončno postalo jasno, ko je diplomirala iz tekstilstva. Izkušnje je kot del ekip različnih modnih znamk nabirala mnogo let, leta 2011 pa se je odločila za samostojno kariero, ki jo zadnjih nekaj let kroji pod blagovno znamko Patricia Pie. Modni kosi Patricia Pie so na voljo na spletu, v Zoofi in v butiku PerfectDressCode v Mariboru.

  Vsi kosi so rezultat lastnega razvoja ter slovenske (butične) proizvodnje. Glavni cilj blagovne znamke Patricia Pie je postati trajnostno prepoznavna znamka. Med glavnimi cilji je, da do leta 2030 nobeno oblačilo Patricia Pie ne bi končalo v smeteh in s tem obremenjevalo okolja. Vsled tega so v lanskem letu pod zgovornim imenom Better Design zagnali projekt, katerega prvi rezultat je bila kolekcija izdelana izključno iz biorazgradljivih materialov (banana, pomaranča, vrtnica, aloe vera itn.), kar pomeni, da lahko neuporabno oblačilo odložimo na kompost/zemljo, kjer se bo razgradilo, pri tem pa ne bo obremenjevalo okolja. Kratek predstavitveni video s kosi izdelanimi iz banane, vrtnice, pomaranče si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

  Barbara Franjić

  Patricia Pie (Barbara Franjić s.p.)
  www.patriciapie.com

  Image

  Sem Vanja Rendulić Medvešček, lastnica in soustanoviteljica družbe Translat, d.o.o., ki se je iz majhnega podjetja leta 2004 razvilo v ekipo predanih navdušencev nad jeziki, ki skrbijo za postopke prevajanja, pregledovanja in lektoriranja, da jih kar najbolj prilagodijo tako končnim kupcem v Sloveniji kot drugim prevajalskim podjetjem po vsem svetu. vanja.rendulic@translat.si Meni in moji ekipi je doslej zaupalo več kot 10.000 strank, med drugim UKOM, vlada RS, IBM, Adria Mobil, Adrialab, Evropska komisija, Evropski parlament, IKEA, Mimovrste, Bayer, Tuš, Mercator, Spar, odvetniške pisarne Wolf Theiss, Schoenherr ter Avbreht & Zajc in partnerji, naše reference pa vključujejo 15 od 100 najuspešnejših podjetij v Sloveniji.

  Če potrebujete sodno overjen prevod dokumenta ali listine za uradni postopek ali prevod spletne strani, predstavitvene brošure, navodil za uporabo, strokovnega besedila s področja financ, prava, medicine, farmakologije, kemije ali računalništva ali imate besedilo v kateremkoli jeziku, za katerega bi rabili lekturo, je Translat prava izbira za vas.

  PREVODI Z LEKTURO ROJENEGA GOVORCA, SODNO OVERJENI PREVODI, TOLMAČENJE,  LEKTORIRANJE,  PODNASLJAVLJANJE

  Translat, d.o.o.
   vanja.rendulic@translat.si

  Image

  Dobra ideja ni vredna nič, če ni dobro predstavljena! Pri nas je zagotovljena potrebna teorija in ogromno prakse. V majhnih skupinah (do 6 posameznikov) se boste lažje znebili treme in nadgradili znanje za vaše nastope! 🥳 Več tukaj: https://doberstik.si/tecaj-javnega-nastopanja/

  Na tečaju se spoznamo z metodami, ki vašo predstavitev naredijo nadpovprečno. Pogovorimo se o:
  ✅ premagovanju treme pred nastopom,
  ✅ kako biti na odru nadpovprečen, zanimiv,
  ✅ o telesni govorici in o tem,
  ✅ kako vzdrževati rdečo nit, biti jasen in kratek, oziroma kako strukturirati govor,
  ✅ kaj je pomembno pri udarnem uvodu in razmišljujočem zaključku ter
  ✅ kako se pripraviti brez učenja besedila na pamet ... in še več 🙂

  Na tečaju vas bomo posneli in vam pomagali, da odkrijete svoje močne točke. Mnenje udeležencev tečaja nastopanja: 😎 "Profesionalno izpeljan tečaj! Kljub mojim 15 letnim izkušnjam s predavanji moram reči, da sem ugotovil, kje so priložnosti za napredek in kje so moje šibke točke!" 😎 Matjaž Prispevek je 350 eur + DDV za 2 dnevni tečaj v živo. Skupaj 12 ur! Vključen je fizični materiali (spominske kartice) z znanjem za celo življenje! Možno je plačilo na obroke. Pokličite Nino na 040 216 727 za več informacij ali poglejte pod EVENTS na FB! 🥳

  Dober stik
  nina@doberstik.si

  JUMA ANDREJA MAHORIČ s.p.
  prodaja ortopedskih stolov Sanus, zastopniki za Slovenijo ter prodaja didaktičnega materiala oz. opremljanje zavodov

  ORTOPEDSKI STOL SANUS – POPOLNA ROTACIJA ZA VAŠE ZDRAVJE Sanus-Gesundheitsstuhl® je idealna preventiva proti deformaciji hrbtenice ali medvretenčnih ploščic. Enostaven za uporabo z domiselnim naslonom in kvalitetnim sedalnim delom preprosto ne dopušča napačne drže pri sedenju. Stol je bil razvit z zdravniki in oblikovalci za bolj zdravo in disciplinirano sedenje. SLOGAN STOLA: VSEENO JE KJE SEDITE, POMEMBNO JE KAKO SEDITE!

  Andreja Mohorič
  info@stolisanus.si