Obrtna zbornica in Startup Domžale: serija BREZPLAČNIH delavnic in bogate nagrade – pohitite

Obrtna zbornica Domžale organizira že 3. serijo brezplačnih podjetniških delavnic Štartaj Domžale, ki bodo potekale od 17. aprila do 22. maja 2019 na Obrtni zbornici Domžale z Matijo Goljarjem, voditeljem Štartaj Slovenija in priznanim mentorjem.  >>Prenesite letak<<

Na delavnice so vabljeni vsi, ki vas tematika zanima, tudi tisti, ki želite le pridobiti veliko novega znanja in inovativnih idej. Za obisk delavnic ni nujna prijava ali predstavitev poslovne ideje. Vse delavnice so brezplačne, potrebna je predhodna prijava.

Prva delavnica – že 17.4.2019 ob 17h!

Delavnice bodo postregle obilo novih, inovativnih idej v podjetništvu. Prva uvodna, motivacijska delavnica (17. april ob 17h) bo tako namenjena predstavitvi nagrad in vseh prihajajočih delavnic. Druga delavnica (23. april ob 17h) bo že bolj konkretna, na njej se bomo usposobili definirati problem, ki ga rešuje posamezna ideja in opredeliti stranke, katerim rešuje problem. Na tretji delavnici (24. april ob 17h) se bomo naučili preliti ideje v prototipe in na četrti delavnici, ki bo le dan kasneje (25. april ob 17h), bomo izvedeli, kako uspešno vzpostaviti kontakt in pridobiti stranke, partnerje, investitorje. Do naslednje delavnice bomo tako usposobljeni narisati storyboard svoje ideje na delovnem listu (enostavni poslovi model). 

Letos posebna nagrada – žrebanje 25.4.2019!

Letos pa smo pripravili še PRAV POSEBNO NAGRADO, ki jo bomo podelili na našem dogodku 25. aprila! Izmed vseh udeležencev bomo izbrali 5 srečnežev, ki bodo prejeli vstopnice na priznani mednarodni dogodek »Startuptrain«, ki se dogaja na vlaku od Ljubljane do Sofije od 8. maja do 12. maja 2019, kjer se bodo ob pomoči priznanih mentorjev kalili v razvijanju podjetniških idej in potegovali za do milijon evrov vredne investicije enemu izmed največjih investicijskih skladov v Evropi.

Tekmovanje v predstavitvi idej – 15.5.2019

Nadaljevali bomo s peto delavnico (15. maja ob 17h) kjer se bomo usposobili za tekmovanje v predstavitvi idej. In na zadnji, šesti delavnici (22. maja ob 17h) sledi zaključni finalni pitch in izbor 3 nagrajencev.

Finale bo 22. maja 2019

Udeleženci se bomo poleg pridobljenega znanja, dragocenih izkušenj in novih poznanstev lahko potegovali tudi za BOGATE NAGRADE na zaključnem finalu 22. maja:

  • mesto v coworking prostoru Generator,
  • podjetniška šola 1 na 1,
  • počitnice za 2 osebi v tujini

Pohitite s prijavo – le še nekaj dni!

Prva delavnica Štartaj Domžale je že 17. aprila, ob 17. uri na Obrtni zbornici Domžale, kjer bomo izvedeli vse o nagradah in neverjetni dogodivščini, ki je pred nami.

Vsi dogodki so za vse udeležence brezplačni, prijave pa zbiramo na  http://www.startupdomzale.si/dogodek/ ali preko e-maila info@startupdomzale.si.

Vse dodatne informacije o delavnicah so dosegljive na http://www.startupdomzale.si/.

  

Šaranovičeva cesta 21A

1230 Domžale

T: 069 980 242│E: info@startupdomzale.si


>> Se nam pridružite 11. aprila na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<