Profesionalni poslovni portret – samo na dogodku 500 podjetnic!

Profesionalni poslovni portret

samo na 500 podjetnic 2019!

Drage podjetnice,

ste se kdaj spraševale, zakaj je pomembno imeti dober poslovni portret? Poslovni portreti so pomemben del zunanje podobe podjetja in blagovne znamke. So vizualna predstavitev naših sposobnosti in ugleda. Pa ve, že imate svojega? Ste resnično zadovoljne z njim? Na dogodku 500 podjetnic imate edinstveno priložnost, da se na licu mesta prepustite strokovnjakom Studia Železna, ki vam bodo ustvarili fenomenalne poslovne portretne fotografije. Fotografije boste lahko uporabile za svojo promocijo na spletni strani, družbenih omrežjih, v e-sporočilih, medijih oz. kjer jih potrebujete za boljšo prepoznavnost vas in vašega dela. Prihranite čas in denar ter stopite stopnico više na vaši profesionalni poti. Majhna investicija50 Eur za tri digitalne fotografije za velike rezultate.

Ker vas bo na dogodku veliko, bomo pripravili urnik fotografiranja, za kar se je potrebno prijaviti. Prijavo na fotografiranje označite ob prijavi na dogodek, s fotografi pa se dogovorite za točen termin na dan dogodka in ostale podrobnosti plačila.


Če ste se na dogodek že prijavile, pa bi si naknadno želele izvesti še storitev portretnega fotografiranja, vas lepo prosimo, da nam na e-naslov500@500podjetnic.sipošljete sporočilo z vašimi podatki: vaše ime in priimek, podatki o podjetju (ime, naslov, poštna številka, davčna in matična številka), telefon ter e-naslov.

NAROČI SVOJ POSLOVNI PORTRET

——————————————————————————————————–

Ekipa Studia Železna –  www.zelezna.si

 

>>Se vidimo 11. aprila  na 500 podjetnic 2019!<<