Studio železna

Studio železna in profesionalna ekipa

Drage podjetnice,

ste se kdaj spraševale, zakaj je pomembno imeti dober poslovni portret? Poslovni portreti so pomemben del zunanje podobe podjetja in blagovne znamke. So vizualna predstavitev naših sposobnosti in ugleda. Pa ve, že imate svojega? Ste resnično zadovoljne z njim? Na dogodku 500 podjetnic imate edinstveno priložnost, da se na licu mesta prepustite strokovnjakom Studia Železna, ki vam bodo ustvarili fenomenalne poslovne portretne fotografije. Fotografije boste lahko uporabile za svojo promocijo na spletni strani, družbenih omrežjih, v e-sporočilih, medijih oz. kjer jih potrebujete za boljšo prepoznavnost vas in vašega dela. Prihranite čas in denar ter stopite stopnico više na vaši profesionalni poti. Majhna investicija50 Eur za tri digitalne fotografije za velike rezultate.

Ker vas bo na dogodku veliko, bomo pripravili urnik fotografiranja, za kar se je potrebno prijaviti. Prijavo na fotografiranje označite ob prijavi na dogodek, s fotografi pa se dogovorite za točen termin na dan dogodka in ostale podrobnosti plačila.


Če ste se na dogodek že prijavile, pa bi si naknadno želele izvesti še storitev portretnega fotografiranja, vas lepo prosimo, da nam na e-naslov 500@500podjetnic.si pošljete sporočilo z vašimi podatki: vaše ime in priimek, podatki o podjetju (ime, naslov, poštna številka, davčna in matična številka), telefon ter e-naslov.

——————————————————————————————————–

Ekipa Studia Železna –  www.zelezna.si

 

Urška Košir, idejna vodja. Umetnica in fotografinja, najbolj prepoznavna po serijah portretov in akt fotografij. Od leta 2010 sodeluje z revijo Playboy, njene fotografije so bile objavljene v Playboyevih edicijah širom sveta, večkrat tudi v Ameriki. Urškina umetniška dela so pogosto na ogled v tujih galerijah, letos pa je povabljena tudi za članico žirije na največjem svetovnem foto natečaju Trierenberg super circuit, v Avstriji, Linzu. Urška poskrbi za vašo najboljšo portretno fotografijo.

Nadja Zobec Krže, vodja studia Železna. Nekdanji obraz jutranje oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, ki je javljanja v živo pred kamero raje zamenjala za pogled skozi fotografski objektiv. V Studiu Železna skrbi za nemoten potek dela, posveča se tudi portretni in družinski fotografiji, še posebej novorojenčkom, dojenčkom, malčkom in nosečnicam.

Aleš Kravos, vodja strokovnih delavnic. Arhitekt računalniških poslovnih rešitev zadnjih 30 let, ki je nove izzive našel v fotografiji. Začetki so bili predvsem v ‘landscape’ motivih, s časom pa se je profiliral kot portretni fotograf.

Tit Bonač, nepogrešljivi asistent. Fotograf za manjše in večje dogodke, ki se odlično znajde v množici ljudi, pod pritiski organizatorjev, a vedno ujame pristne izraze na obrazih in pomembne protokolarne trenutke. Izjemno zaželen fotograf za dogodke.

Lena Petrovič, vizažistka. Na visoki šoli VIST je pridobila NPK vizažist, se zaljubila v čopiče in se usmerila v ustvarjanje na obrazih. Svoje znanje je skozi leta pilila v različnih foto studiih, sodelovala pri snemanjih televizijskih oglasov, pri diplomskih predstavah in zaključnih izdelkih AGRFT. Lena posrbi za vedno brezhiben videz vseh portretirancev.

Jurij Kesser, frizer. Umetnik striženja z izvirnim občutkom za forme in stiliranje. Doma in v tujini je pridobil izkušnje in znanja, ki mu omogočajo suveren in kvaliteten pristop. Njegovo delo je iskrivo, pedantno, nagajivo predrzno, inovativno in seveda ustvarjalno. Njegova najbolj zvesta stranka je priljubljena pevka Tanja Žagar.

——————————————————————————————————–

O Studiu Železna

Potrebujete fotografije za vašo dejavnost ali za vašo osebno rabo? Morda fotografa že imate in potrebujete le studio za ustvarjanje? Potrebujete prostor za organizacijo ‘high end’ dogodka, ki bo na vaše poslovne partnerje naredil izjemen vtis? Želite narediti nekaj dobrega za podjetje in zaposlene, kot je edinstvena ‘teambuilding’ delavnica? V Studiu Železna poskrbimo za vse in še več. Poskrbimo za dobro kemijo in edinstveno izkušnjo. Profesionalno, strokovno in ‘na ključ’.

Studio Železna – Fe16 je popolnoma nov in moderen prostor v središču Ljubljane, v Zupančičevi jami, na Železni cesti 16.  Na ‘postaji navdiha’ na plano pridejo vaše želje in se uresničijo vse vaše ideje.

Ponuja za najem večnamenske prostore s popolno opremljenostjo, belo dvorano, sejno sobo in foto studio z nadstandardno opremo. V prostorih se odvijajo fotografiranja, delavnice, sprostitvene vadbe, konference, srečanja… Na voljo za najem je tudi ekipa, ki vam organizira dogodke ‘na ključ’, kot so ‘teambuildingi’, promocije, praznovanja, posebne priložnosti. V paketu ali posamično lahko najamete fotografa, vizažista, moderatorja.

Največje področje so vizualne storitve, saj je idejna vodja studia, Urška Košir, ob sebi zbrala ljubitelje fotografije in vsega lepega, ki ustvarjajo unikatne poslovne, osebne in družinske portrete, umetniško fotografijo, akte, produktno fotografijo, fotografirajo dogodke, objekte… Z veseljem tudi predajajo svoje fotografsko znanje, saj organizirajo številna izobraževanja in delavnice.

>>Se vidimo 11. aprila  na 500 podjetnic 2019!<<