TADEJA MARINKOVIĆ

Moja zgodba se ne razlikuje kaj dosti od marsikatere druge. Trdo delam, veliko se igram in živim v ljubezni. To je življenje, ki ga živim in gradim. In verjamem, da dokler stopam v pravo smer, dolžina korakov sploh ni pomembna.

Podjetje Kasht d.o.o. se je »rodilo« na podstrehi. Tam sta doma ljubezen in toplina, obdajata pa ju lepota, tista, ki se skriva v majhnih, vsakdanjih stvareh. Pogled s podstrehe sega do Šmarjetne gore, Karavank, Julijskih in Kamniško-Savinjskih Alp. Tam se sanjari in se rojevajo zamisli. Nihče ne more narediti vsega, vsak pa lahko naredi nekaj in edinstvena zamisel o povezovanju se je rodila prav na »kaštu« … na podstrehi nekega doma. Našega doma. Lahko rečem, da se je začelo pri lepih in zdravih rečeh … Tako bo tudi ostalo!
(slovar starih narečnih besed: kašt – podstreha)

 

Zastopamo kreativne oblikovalce in ustvarjalce masivnega lesenega pohištva. To so umetniki in čudovite osebnosti. Arhitekti, ki se v uresničevanju lastnih zamisli spontano odzivajo svojemu notranjemu klicu. V njih se skrivajo genialnost, moč in čarobnost in imajo čudovito sposobnost vse to izraziti v svojih delih iz masivnega lesa. Njihove kreacije bodo oplemenitile vaš prostor, verjemite mi.

Uroš Janković, Woodline design studio www.woodlineds.com
Momčilo Ostojić, MOD project www.mod.rs
Miša Vukojičić in Vladan Ivanović, Impractical www.impractical.eu


KASHT d.o.o.

Potem pa je tukaj še nekaj zdravega, k čemur vas spodbujamo: zavedanje pomena zdrave prehrane in plodovi ARONIJE so prava zakladnica hranljivih in zdravilnih snovi.

Aronija je bogata z vitamini C, A, E, B2, B6, B9 in zelo redkim vitaminom P. Vsebuje izredno veliko koncentracijo antioksidantov (tanin, biofenol, flavonoid, antocianin, katehin) in ima visoko vsebnost mineralov. Vsebuje tudi redek sadni sladkor sorbitol, ki je primeren tudi za sladkorne bolnike. Aronija nima naravnega sovražnika in je ni potrebno škropiti, s čimer še dodatno potrjuje svoj status zdrave hrane.

Predstavljamo tri organsko pridelane izdelke, v katerih ni dodatnih umetnih arom, barvil, konzervansov, vode ali sladkorja: 100% MATIČNI SOK je pridobljen s postopkom hladnega stiskanja, s katerim se zadrži največja možna količina hranilnih snovi. Sok je pridobljen izključno iz plodov aronije, ki je gojena po zahtevah organske proizvodnje in delež suhih snovi sadja v našem matičnem soku dosega stopnjo 23,5 BRIX in ima energetske vrednosti na 100 g: 381 kJ / 91 kcal. Priporočen dnevni odmerek: 0,3 dl zjutraj pred zaužitjem zajtrka.

Termostabilni NADEV iz aronije ter PRELIV sta izvrsten dodatek različnim jedem in pripomoreta k bogatejšemu in prefinjenemu okusu in aromi. Uporaba izdelkov je omejena samo z domišljijo in kreativnostjo uporabnika. Primer – lahko se jo uporabi kot polnilo pri tortah, pecivih, namaz na piškotih, palačinkah, preliv preko sladoleda, zdravega zajtrka ali mesnih jedi.

Zelo bom vesela vašega mnenja ali pa vprašanja. Če ne bom mogla pomagati sama, se bom povezala z ljudmi, ki to lahko storijo. Če hočemo živeti v dobrem svetu, moramo začeti pri sebi in deliti, kar nam je dobrega dano in zato sem za vas na voljo na:

Tadeja Marinković

T: +386 31 799 736
E: tadeja.marinkovic@kasht.si
W: www.kasht.si (je za enkrat še v nastajanju)
FB: KASHT


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>