TAMARA ŠIŠIĆ KRAMER

Tamara Šišić Kramer je serijska podjetnica z IAMPRO podjetniško nagrado, strastna športnica ter certificirana AFP osebna trenerka, danes tudi life coachinja in kreatorka inovativnega koncepta preobrazbe nuMe s poslanstvom spreminjanja življenja žensk, s katerim je že vstopila na globalni trg. Odlična in učinkovita nuMe slim prehrana v obliki slim napitkov, juhic in ploščic s kolagenom skupaj s podpornim programom vsakodnevno izboljšuje kakovost življenja vse več žensk. Design pakiranja same nuMe blagovne znamke pa je prispeval svetovno znani industrijski oblikovalec Karim Rashid. Namreč do popolne preobrazbe je pomagala že mnogim ženskam v Sloveniji kot tudi izven njenih meja.

Življenjska pot v obdobju 20 let dela v fitness industriji ter zadnjih 12 let dela v farmacevtski in nutricionistični stroki jo je pripeljala do njenega poslanstva. Pomagati ženskam željnih sprememb do bolj srečnega in polnega življenja, kjer ponovno sebe postavljajo na prvo mesto, do optimalnega zdravja ter večje samozavesti, s celovito spremembo življenjskega sloga. Od ženske ženski. Obožuje pozitivne in navdihujoče ljudi, postavljanje “nemogočih” ciljev in uživanje v dogodivščinah skupaj s svojim možem Rokom in shitzujem Tigrom, saj meni, da je življenje ena sama igra.

Šport ji je skozi leta “vgradil” vztrajnost, timski duh in požrtvovalnost. Poklicna pot pa jo je vodila najprej v ameriško farmacevtsko podjetje v weight management segment, kjer so se ji nutricionistika, telesna vadba in farmacevtika pričeli močno prepletati z obravnavo posameznikov, ki so se soočali z debelostjo. Dodobra je spoznala psihološki vidik posameznika in kaj ga žene do dolgoročne spremembe življenjskega sloga ter katere so največje ovire, s katerimi se sooča na tej poti.

Odrasla je v podjetniški družini in zgodaj spoznala, da sta za uspeh v življenju potrebna disciplina in trdo delo.

podjetništva dodiplomskega kot tudi podiplomskega je bila precej samoumevna odločitev, ki jo je nadgradila z Executive MBA ter kasneje stopila na lastno podjetniško pot. Podjetniško znanje je združila z znanjem in izkušnjami obravnave ter motiviranjem prekomerno težkih posameznikov do njihove celovite preobrazbe ter v individualno obravnavo posameznikov je vključila tudi osebno fitness trenerstvo in svetovanje na področju osebnostnega razvoja. Njena individualna obravnava tako sedaj zajema pripravo prehranskega načrta, tedenske meritve sestave telesa, osebno trenerstvo s pomočjo funkcionalne vadbe ter svetovanje na področju osebnostnega razvoja oz. t.i. life coaching za identifikacijo preteklih vzorcev (paradigm) in slabih navad ter transformacijo le teh, ki vplivajo na ključne točke v življenju posameznika in ga držijo nazaj pred izkoriščanjem njegovega maksimalnega potenciala.

Nutrismart d.o.o.
Jelovskova street 11
1360 Vrhnika

Tel.: +386 (0)30 709 409

Email: customercare@nu-Me.eu


Tamara Šišić Kramer bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>