Thermana Laško

Thermana Laško letos slavi 165 let obstoja. Skrivnostna moč laških termalnih vrelcev je bila poznana že starim Rimljanom, skozi leta pa se je zdravilišče razvilo v enega najsodobnejših centrov zdravstvenega in wellness turizma v Sloveniji. Temelj predstavlja termalna voda Laško, ki je skupaj s strokovnim znanjem zaposlenih številnim pomagala vzpostaviti zdravje in ohraniti dobro počutje.

Hotelski kompleks Thermane obsega dva hotela: Zdravilišče Laško**** in Thermana Park****superior. Medtem ko v Zdravilišču Laško najdete preventivne programe zdravja, rehabilitacijske programe in vrhunske fizioterapevtske ter medicinske storitve, hotel Thermana Park pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Pod edinstveno stekleno kupolo se nahaja Termalni center s pestro paleto vodnih sprostitev, ki se razprostirajo na kar 2200 kvadratnih metrih. Wellness Spa Center ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih visokokvalitetnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev, pri čemer velja izpostaviti tiste tretmaje, ki veljajo za avtohtona doživetja, mogoča le v Laškem. Pivovarski dediščini v čast so razvili svojo zgodbo o pivu. Takšno, ki nahrani in razvaja kožo, jo napolni z vitamini in ohranja njeno vitalnost. Takšno, ki sprošča in pomirja ter nas pripravi na izzive vsakdana. Laško je tudi medena destinacija, ki skrbi za čebele in tradiciji ohranjanja čebelarstva posveča veliko pozornosti. V skladu s čebelam prijazno filozofijo so kot prvi v Sloveniji razvili edinstvena medena razvajanja.

Sodobnega človeka teži vse več zdravstvenih tegob, nevšečnosti, bolezni. V skrbi za naše zdravje se vse pogosteje zatekamo k starodavnim tradicionalnim metodam, ki so navkljub pretečenim tisočletjem ohranile svojo zdravilnost. Mednje sodi tudi ayurveda, tradicionalna medicina, ki izvira iz Indije, človeka obravnava celostno in ga uči živeti zdravo in v harmoniji z naravo. Ayurvedski način življenja sestavljajo določena prehrana, redna in zmerna telesna vadba (joga), meditacija, sproščanje, dihalne vaje in ostale tehnike, ki naj bi človeku pomagale harmonizirati um, telo in duha. Thermana & Veda Ayurveda center vam z ekipo, ki prihaja iz indijske Kerale – zibelke svetovne ayurvede, pomaga pri razstrupljanju telesa in vzpostavljanju ponovne harmonije.

Podrobnosti najdete na www.thermana.si

Brezplačna telefonska številka: 080 81 19

E-naslov: info@thermana.si


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<