Tina Hočevar – “Numerološke analize osebnosti”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Tina Hočevar

“Naše ime in rojstni datum skrivata ogromno informacij o nas in moje je delo je pomagati razumeti in uporabiti te informacije za srečno in uspešno življenje.”

Sem Tina in zadnjih 18 let svojega življenja se ukvarjam z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije.

Skozi Clarity Numerology živim svoje poslanstvo – pomagati posameznikom in podjetjem odkriti in razviti svoje potenciale, prepoznati in preseči izzive, ter skozi to pripomoči k NOTRANJEMU MIRU, OBČUTKU IZPOLNJENOSTI IN USPEHU.

Obožujem potovanja, kar je eden od razlogov, da sem v zadnjih 18-ih letih živela in delala v različnih državah, med njimi v Singapurju, Novi Zelandiji, ZDA, Kitajskem in Avstraliji.

Moja pot se je začela pred 20-imi leti, ko sem zaradi svoje osebne stiske življenje posvetila raziskovanju načinov, kako doseči notranji mir in eden od teh načinov je bil skozi razumevanje in poznavanje sebe in svoje osebnosti.

Znanje, ki sem si ga pridobila, mi je pomagalo, da sem končno začela razumeti, zakaj so se mi v življenju dogodile določene stvari in s pomočjo čudovitih učiteljev se je moje življenje popolnoma spremenilo. Kmalu sem začela pomagati tudi drugim.

Skozi pomoč drugim sem ugotovila, da mi ogromen občutek izpolnjenosti dajo trenutki, ko vidim pred seboj osebo z iskrico v očeh ob spoznanju, kako so se spremenili odnosi v njenem življenju na bolje. Ali ko si nekdo olajšano oddahne in začuti mir, ki pride skozi spoznanje in sprejemanje sebe in spreminjanje svojega življenja na bolje.

To je tudi razlog, zakaj že od toliko let opravljam delo, ki ga opravljam 🙂

Skozi različne Osebnostne Analize pomagam odgovoriti na vprašanja kot so:

  • Kaj vam prinaša občutek izpopolnjenosti in sreče?
  • Kaj vas dela uspešne v odnosih in poslu?
  • Kako ste kompatibilni z izbrano osebo?
  • Kateri so potenciali vašega otroka in kako jih razviti?

Skozi svoje delo sem ugotovila in verjamem, da smo vsi tukaj, kjer smo, iz različnih razlogov, z različnimi nameni in svojevrstnimi potenciali.

Če vemo, kateri so ti potenciali in če ravnamo v smeri njihovega razvojaverjamem, da je to velik korak k doseganju miru, sreče, uspeha in občutka izpolnjenosti.

Če želite izvedeti več o sebi in kaj vaše ime in rojstni datum povedo o vas in kako najbolje izkoristiti to, kar je v vas, vam z veseljem pomagam.

Tina Hočevar

Osebno svetovanje, izobraževanje in storitve, Tina Hočevar s.p.

Ferkova ulica 14

2000 Maribor

Telefonska številka: +386 40 557 088

Email: tinahocevar3@gmail.com

Povezave:


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<