Razstavljalci

juma 500 podjetnic
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

JUMA ANDREJA MAHORIČ s.p.
ORTOPEDSKI STOL SANUS – POPOLNA ROTACIJA ZA VAŠE ZDRAVJE

Sanus-Gesundheitsstuhl® je idealna preventiva proti deformaciji hrbtenice ali medvretenčnih ploščic. Enostaven za uporabo z domiselnim naslonom in kvalitetnim sedalnim delom preprosto ne dopušča napačne drže pri sedenju.
Stol je bil razvit z zdravniki in oblikovalci za bolj zdravo in disciplinirano sedenje.

VSEENO JE KJE SEDITE, POMEMBNO JE KAKO SEDITE!

Andreja Mahorič Juma
info@stolisanus.si
www.stolisanus.si

Image

SqualoMail
Digitalni marketing

SqualoMail je platforma za digitalni marketing: E-mail in SMS marketing, pristajalne strani, marketinške avtomatizacije, e-commerce avtomatizacije. V slovenščini - enostavna in zelo intuitivna za uporabo, z vodilno dostavljivostjo sporočil v industriji. Konkurenčne cene in 100% skladnost z GDPR – pogodbena ureditev razmerja obdelovalec-upravljavec podatkov. Podatki se skladno s sodbami EU sodišč hranijo v Republiki Sloveniji. Številne že pripravljene integracije in tudi integracije po meri.

Tomaž Štucin
tomaz@squalomail.com
www.squalomail.com

Image

Osebni razvoj, URŠKA GERBAJS s.p.

COACHING IN RAZVOJ (MED)OSEBNIH VEŠČIN

Današnji način življenja je tak, da so naše sposobnosti obvladovanja samega sebe vsak dan na preizkušnji. S storitvami coachinga in razvojnih učnih programov coaching vam pomagam do večje osebne uspešnosti, učinkovitejše komunikacije, manj stresa in boljših medosebnih odnosov. Nudim edinstvene rešitve za razvoj vaše čustvene inteligence s priznanimi orodji Genos EI in osebne vedenjske analize z orodjem DISC Flow.

KER SO SPREMEMBE NEIZOGIBNE, RAZVOJ PA JE STVAR IZBIRE.

Urška Gerbajs
urska@urskagerbajs.si
www.urskagerbajs.si

Image

Dator d.o.o.

 Collagen gel, slovensko prehransko dopolnilo, združuje kolagen in vitamine za mladosten videz ter zdravje sklepov. Kolagen je priljubljeno dopolnilo, ki pozitivno vpliva na telo, krepi kosti, mišice, sklepe ter poskrbi za kožo, nohte in lase.

Collagen gel vsebuje visoko kakovosten kolagen, imenovan Verisol® in Fortigel®, ki se hitro absorbira v telo. Obogaten je z B vitamini, C vitaminom, biotinom in niacinom, ki prispevajo k lepoti in zdravju. 

… KER LEPOTA PRIHAJA OD ZNOTRAJ …


www.kolagen.si

Image

Najlepši foto studio v Ljubljani, ki se nahaja le korak od središča prestolnice. V čudovitem svetlem prostoru se lahko fotografirate za nov poslovni portret, z družino za najlepše spomine ali pa fotografije poklonite kot darilo. Na Postaji navdiha se odvijajo odlične foto delavnice, na voljo pa je tudi možnost najema studia za fotografe ali za posebne priložnosti.

Ljudje smo vizualna bitja in si na podlagi fotografije o drugem človeku zelo hitro ustvarimo vtis. 

Kakšno poslovno podobo o sebi pa predstavljate vi?

studio@zelezna.si
051 489 018

Image

Kremca Lifestyle
Freyr d.o.o.

Dobrodošli v svetu FREYR d.o.o., ustvarjalca KREMCA Lifestyle! Lasten laboratorij za vrhunski razvoj in kozmetični izdelki, ki očarajo. Pri nas ne nastajajo le izdelki, ampak ustvarjamo pravo doživetje lepote.

S svojo strastjo do lepote in inovacij smo postali uspešnica, saj prodajamo že v več kot 70 državah. Skrbimo za zakonodajo, nudimo izdelke pod našo, v kolikor želite lahko pripravimo izdelke tudi pod vašo znamko.

pokremco@beauty-outlet.eu

Image

V slovenskem družinskem podjetju Favn kreiramo in izdelujemo naravne kozmetične izdelke - med njimi veliko takih, ki so pisani na kožo ženskam. Del izdelkov je namenjen terapevtski negi kože (masažni geli, športni geli, izdelki za nego kože ob prehladih …). V liniji Eteris zbiramo naravna in pristna eterična olja. Dermatološki izdelki Alpha CBD so namenjeni koži z različnimi težavami (akne, ekcemi, dermatitis, rdečica …). Najmlajša je linija Figurina, ki je posvečamo negi ženske kože.

Facebook: Favn - zdravilna moč zelišč
Instagram: favn_moc_zelisc

Image

Srečno življenje d.o.o.

Minka Gantar preko svojega podjetja Srečno življenje in knjig (Ko imajo hormoni žur, Ko ima življenje žur, Ko imajo duše žur, Ko imajo čakre žur in Ko imajo moški hormoni žur) širi zavedanje o pomenu zdrave hrane, pozitivnega razmišljanja in zdravega sloga življenja.

Vsaka ženska, pa naj bo lastnica podjetja, zaposlena ali pa gospodinja, ki skrbi za svojo družino, bi se morala zavedati, da šele takrat, ko se počuti dobro, ko ima energijo, ko je zdrava in polna volje do življenja, lahko vse to širi med ljudi, ki jo obdajajo. Zdravje je temeljna vrednota.