Udeleženke

PREDSTAVITE SVOJO PODJETNIŠKO ZGODBO

Ko vprašamo podjetnice, kaj je najbolj pomembno za uspešne poslovne rezultate in prave poslovne vezi, mnogokrat dobimo odgovor: PREPOZNAVNOST! Najboljši način za prepoznavnost je, da vas stranke bolje spoznajo. In zato nas zanima VAŠA ZGODBA.  Kako ste začele, s čim ste se borile, kje ste danes, kaj je vaše vodilo in kaj svetujete drugim podjetnicam, ki hodijo po vaših korakih? Vaše zgodbe so dragocene. 

Vsaka udeleženka dogodka 500 podjetnic ima svoje mesto pri nas! – Predstavite sebe in svojo podjetniško zgodbo na 500podjetnic.si, ki jo bomo delile med več kot 9.000 podjetnicami, ki verjamemo v moč skupnega povezovanja. Obiščite nas na Facebooku, Instagramu in LinkedInu.

Postanite še bolj vidne in opazne!

Oddaj svojo zgodbo

Udeleženke 2019

Takoj po prijavi na dogodek, pošlji tudi  svojo podjetniško zgodbo!

Zgodba naj bo RESNIČNA, PRISTNA in NAVDIHUJOČA (ČISTO VSAKA OD VAS JE NAVDIH!). Pošljite nam Portretno fotografijo, logotip,  zapis zgodbe (najbolje je vsaj polovica strani teksta), vključite tudi povezave (www, fb, IG, … ), kontakte (email, telefon), slogan oziroma vaš najljubši citat in bližnjice do aktualnih člankov, prispevkov ali ponudb, ki jih želite dodatno izposaviti. Dobrodošle so tudi vaše video zgodbe.

Obrazec najdete na dnu strani. Izpolnite ga in se tako predstavite vsem udeleženkam in sodelujočim!

>> Se vidimo 15. aprila na  500 Podjetnic 2020? <<

Preberi splošne pogoje.
[recaptcha]