URŠA ŠTRUKELJ

Urša nastopa in izvaja delavnice zračne svile pod imenom SILK dilight. Poleg tega je tudi ustanoviteljica društva za ozaveščeno kulturo bivanja Dilight.

“Kaj vas v življenju navdušuje, osrečuje, osvežuje, vsak dan znova?”, je ključno vprašanje, ki usmerja in razvija blagovno znamko Dilight.

Srečajte svojo edinstvenost in kar vas naredi vas same. Oblačila Dilight so plod svežine in unikatnosti. Kot oblikovalko me zanima preplet trajnostnosti in kreativnosti ter vaše osebne note. Nudim izdelavo in predelavo oblačil in delavnice inovativne predelave oblačil. Poleg oblačil, oblikujem prosojne slike, nakit, fino notranjo opremo.

 

Kot gibalka ponujam nastope in delavnice Zračne svile.

Delavnice vodim za otroke in odrasle redno na Waldorfski šoli v Ljubljani. Lahko pa se dogovorimo za osebno trenerstvo. Po povabilu pripravim nastop ali delavnico na vašem dogodku, festivalu ali praznovanju. Vse delavnice so lahko prilagojene kot Team building program.

Naročite lahko tudi DARILNE BONE za delavnice zračne svile, delavnice inovativnega redesigna, izdelavo oblačil, celostno opremo prostora.

 

Odprta sem za vsa nova, nora, zanimiva, navdušujoča, prodorna sodelovanja z Vami.

 

URŠA ŠTRUKELJ

041370739

dilightning@gmail.com,

aerial.silk7@gmail.com

www.dilight.si

fb: https://www.facebook.com/dilight.full

fb: https://www.facebook.com/AerialSilkDilight/

 


Urša Štrukelj bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>