Urška Vidic – “Vizualna in besedna digitalna marketinška komunikacija”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Urška Vidic

 

KDO SEM?

Sem pozitivna, vedno nasmejana kreativka. Diplomirala sem na Filozofski fakulteti na Oddelku za slavistiko in Oddelku za primerjalno in splošno jezikoslovje. Sem tudi Inženirka multimedijske produkcije. Oblikujem, pišem, fotografiram, rišem. Včasih tudi kaj sešijem. Občasno celo kaj spletem. To počnem že vse življenje. In to zelo rada. Sem tudi mama. Doma imam dve princesi. No, pa še gromozanskega mačkona in manjšega kužka. Pa moža tudi. Princesi sta še majhni. Skupaj štejeta 8 magičnih let. Napajata me s posebno močjo in zato sem postala to, kar sem.

 

KAJ POČNEM?

Že kot študentka sem pričela z delom v marketingu, kjer sem se hitro zelo dobro znašla. Marketing sem obvladovala, zato sem postala tudi vodja marketinga. Potem sta prišli moji princesi. Razmislila sem in ugotovila, da vsi ljudje na tem planetu ne potrebujemo klasične, redne zaposlitve. In jaz sem očitno med njimi. Potrebovala sem nov zagon in drugačen način življenja. Moji princesi sta potrebovali drugačno mamo.

Samostojno pot sem pričela kot grafična oblikovalka, saj sem si zaželela višje kreative. Oblikovala sem logotipe, lomila knjige, razvijala celostne grafične podobe, s programerjem izdelovala spletne strani. Na vsakem koraku pa so me stranke spraševale še po mojem znanju iz marketinga, digitalnega marketinga. In tako sem se ponovno znašla tu.

Ker sem vsa leta domovala v digitalu, kot mu pogovorno rečemo marketerji, in predvsem, ker me je trg po tem spraševal, sem se uvidela, da je to tisto, kar stranke zanima. Moje znanje digitala sem pričela širiti naprej. Spontano se je izoblikoval INDIVIDUALNI FACEBOOK TEČAJ 1:1, ki je mnogo več kot le še en FACEBOOK tečaj. Tečaj namreč zajema vpeljavo v CELOSTNI DIGITALNI NASTOP podjetja in vas nauči osnov USPEŠNEGA DIGITALNEGA MARKETINGA.

Vabim vas, da si več o meni in mojih storitvah preberete na spletni strani: www.kultural.si

 

 

Urška Vidic

KULTURAL, Urška Vidic, s.p.

Telefonska številka:  +386 (0)31 703 555

Email: info@kultural.si

Povezave:


>> Se nam pridružite 15. aprila 2020 na dogodku 500 PODJETNIC? <<