URŠKA VINCEK

Špeglarija sva dipl. optomertistka Urška Vincek in optik Daniela Miškić. Skupaj delava že deset let in v tem obdobju sva podrobno spoznali delovanje očesne ordinacije in optike, si pridobili znanje in izkušnje s področja diagnostike očesa, dela z otroci in osebami s posebnimi potrebami, izdelovanja očal in v vodenju optike.

Ob bogatem znanju in izkušnjah je bila v naju tudi želja po razvoju in delu v lastni optiki, kjer bi lahko razvijali, živeli in ponudili svoj, drugačen koncept optike. Tako sva v letu 2017 odprli optiko Špeglarija in začeli najino zgodbo.

Koncept Špeglarije je pravzaprav zelo preprost – njegovo bistvo je človek.

Kot ljubiteljici vsega, kar ne sodi v masovno proizvodnjo in nosi osebni pečat tistega, ki nekaj izdela in s tem njegovo dodano vrednost, je najina vizija, da ponudiva celostno storitev. Pogoj za kvalitetno storitev ni samo visoko strokovno znanje, pač pa tudi srčnost, s katero nekdo opravlja svoje delo. Poleg tega, da so v ponudbi prvovrstni izdelki, da storitev temelji na znanju, funkciji pripomočkov in potrebi posameznika, storitev zares postane izjemna šele, ko optik postane stranka – ko z vsem znanjem in izkušnjami ter čutom zazna potrebe svoje stranke, včasih celo prej kot stranka sama, in jo celostno obravnava – tako z vidika izdelka kot medicinskega pripomočka, kot tudi z estetskega vidika.

Kvalitetna storitev nikoli ne more temeljiti na prodaji, pač pa na osebnem odnosu med optikom in stranko – na trenutkih, ko se stranka optiku prepusti, ker dobi občutek varnosti in strokovnega znanja ter vedenja, da nekdo vidi njo samo in zazna njene potrebe. Kvaliteten optik torej ni tisti, ki le najboljše obvlada svoj posel, pač pa tisti, ki zna poleg tega stranko popeljati skozi njeno zgodbo – zgodbo tega, kdo je, kaj potrebuje, kaj si želi in kaj je najboljše zanjo.

In to je Špeglarija – edina prava oskrbovalnica za vid, kjer s srčnostjo ustvarjamo zgodbe.

Optika Špeglarija, Urška Vincek s.p.
Titova cesta 53
2000 Maribor
Tel: 030-460-650
info@optika-speglarija.si

www.optika-speglarija.si

FB: Optika Špeglarija


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>