Potrditev nakupa 500 podjetnic 2019

5. december, 2018

HVALA ZA PRIJAVO in PODATKI ZA PLAČILO!

Draga obiskovalka 500 podjetnic 2019

Zelo nas veseli, da se bomo spet družile na že sedmem dogodku 500 podjetnic 2019! Do 11. aprila 2019 pripravljamo tudi številne priložnosti za povezovanje, da bo druženje spomladi tako koristno pa tudi prijetno! Ob dogodku bo tekel tudi mednarodni posvet na temo financiranja ženskih podjetij. Zanimivo, koristno, poučno in prijetno bo.Zelo se veselimo druženja!

Navodila za plačilo in potrditev nakupa

Vaše mesto je zagotovljeno takoj, ko prejmemo vaše nakazilo za naročene vstopnice. Po izvršenem bančnem nakazilu vam bomo na e-pošto iz računovodstva poslale račun za predplačilo vstopnice.

V plačilni nalog UPN vnesite naslednje podatke: 

IBAN: SI56 6100 0001 3816 542   (TRR odprt pri Delavski hranilnici)
BIC koda: HDELSI22
Naziv: Prejemnik 500 podjetnic d.o.o.
Naslov prejemnika: Dunajska 156
Pošta in kraj: 1000 Ljubljana
Država: Slovenija
Znesek: ZNESEK IZBRANE VSTOPNICE
Koda namena: OTHR
Namen: Ime in Priimek udeleženke
Referenca:  SI00 2019

Obveščanje udeleženk in kontaktni podatki

POMEMBNO! Shranite si naslov 500@500podjetnic.siiz katerega boste prejele navodila za plačilo in Račun za predplačilo vstopnice. Pred dogodko vam bomo iz tega naslova pošiljale pomembne informacije glede dogodka, nastopajočih, vsebin in vabila na nagradne igre ter druge ugodnosti samo za udeleženke  500 Podjetnic 2019.

Če sporočila ni v vašem nabiralniku, se verjetno skriva v zavihku Promocije (če uporabljate gmail) ali v nezaželeni pošti! Če sporočila še vedno niste prejeli, nam prosimo pišite na 500@500podjetnic.si

Dosegljive smo tudi na telefonu: 031 756 725

 

Za vsako udeleženko – DARILO:

Za vsako prijavljeno udeleženko imamo DARILO: Brezplačna objava na spletni strani in enkratna promocija na socialnih omrežjih 500 podjetnic. Naša mreža podjetnic je živahna in se vsako leto širi, izmenjava objav pa povečuje skupen doseg na vaših in naših spletnih straneh. Tako se boste tudi lažje spoznale in promovirale.

Za vsa vprašanja in pobude glede dogodka in udeležbe smo za prijavljene udeleženke dosegljive na 500@500podjetnic.si.

Druge oblike sodelovanja

Dogodek 500 podjetnic ponuja mnogo sinergij, medsebojne promocije in prodajnih kanalov, ki so zanimivi za marsikatero podjetnico. Ker smo podjetnice kreativne v vseh pogledih, boste morda zainteresiranje tudi za širše, partnersko sodelovanje. Ob nakupu vstopnic, lahko dodatno promovirate svoje podjetje z eno ali večimi dodatnimi storitvami.

Dodatno se lahko dločite za vstavljanje darilnih vzorčkov v vrečke za vsako udeleženko, najem prodajne stojnice, vstavljanje reklamnih letakov, posebno darilo za nagrajenke na odru… OGLED DODATNE PONUDBE 500 podjetnic

Pravno obvestilo

Če ste pomotoma oddali naročilo, ga lahko stornirate v roku 24 ur od oddane prijave. V nasprotnem primeru se šteje naročilo za potrjeno. Po nakupu vstopnice vam bomo poslale Račun za predplačilo za izbrano število vstopnic oziroma naročenih storitev. Nakupljene vstopnice niso vračljive, lahko pa so prenosljive.

 

Dobimo se na 500 podjetnic, 11. aprila 2019!


< < DARILO: Pedstavi se udeleženkam 500 podjetnic 2019 na spletu >>


%d bloggers like this: