Zgodba 500 podjetnic

Samostojna, pokončna, odločna topla, razumevajoča – ženska: to je tvoj dan

Vsaka podjetniška zgodba se začne v varnem okolju: za nekatere je to domača kuhinja, za druge garaža, za tretje klopca v parku ali na sprehodu v gozdu.

Zgodba o podjetnicah v Sloveniji se je začela že leta 1991 z izborom prve Podjetnice leta in dogodkom Podjetnost je ženskega spola. Naključje in nekaj volje je hotelo, da so se leta 2011 povezale Zory, Petra, Urša in Marta in se vprašale Zakaj pa ne povabiti vse pod- jetne Slovenke na njihov poseben dan? In tako je nastal dogodek 500 podjetnic. Osmo srečanje

500 podjetnic 2020 je namenjeno ženskam z dodatkom energij+++ podjetnicam.

Tega dne ženske obujejo rdeče čevlje, si ovijejo rdeč šal ali si nadenejo rdečo obleko in si vzamejo čas zase: za znanje, za povezovanje in sodelovanje. 15. april 2020 bo dan za pretok dobrih energij!

To bo praznik povezovanja in sodelovanja, stičišče navdihujočih zgodb, prostor za nova prijateljstva iz domovine in tujine, čas za nove izkušnje. Kdo bo povezoval dogodek bomo razkrili, ko naši detektivi odkrijejo skrito osebo, med gostjami iz tujine pričakujemo tokrat Lady Barbaro Judge iz Velike Britanije, povabili smo tudi Tanjo Skaza, Natašo Kogoj, Nastjo Kramar…in še… O nastopajočih in udeleženkah vas sproti obveščamo na naših e.kanalih, program pa si lahko ogledate tukaj.  Tokratno srečanje ima vodilo ŽIVI ZELENO, ŽIVI RDEČE! 

 

Pričakujemo več kot 600 udeleženk iz Slovenije in tujine. Boste z nami tudi vi?

 

Organizatorke dogodka: Marta, Barbara, Simona, Sonja2, Monika, Anja

 


< < Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2020? >>


Leave a Comment