Zgodba 500 podjetnic

4. december, 2018
Začelo se je pred sedmimi leti, natančneje, ko smo leta 2013 prvič organizirale dogodek, ki je odmeval še dolgo po tem. Bilo nas je približno 350 in že takrat smo vedele, da bo dogodek presegel vse okvirje in da smo skupaj ustvarile toliko energije, da ni bilo več povratka. Dogodek je postal tradicionalen. In začelo se je, kot vlak ki se ne more ustaviti, vsako leto je dogodek rastel. Kot majhen otrok.
Slabih sedem let kasneje, se je dogodek razvil v druženje neslutenih priložnosti, predvsem pa ognjevite energije, veselja in pozitivne naravnanosti. Od drugih poslovnih dogodkov smo drugačne ravno v tem – “ženskem” delu. Vsakdo je dobrodošel, četudi pride sam, poskribmo za prijetno počutje in hitro vključitev in spoznavanje novih kontaktov.
Darila sponzorjev in sklad nagradnih iger naših zvestih partnerjev vsako leto razveseljuje udeleženke, saj gredo domov s polno vrečko daril, saj to je praznovanje podjetnic, vas, ki se vsako leto trudite, pridno delate, se soočate s podjetniškimi izzivi in prav je, da se vsaj enkrat na leto skupaj sestanemo, priredimo festival na v čast in se ob tem naučimo nekaj novega in poveselimo skupaj s podjetniškimi prijateljicami.

< < Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>