Povezovalka dogodka - 500 podjetnic 2019

Anja Križnik Tomažin

“Moja življenjska strast je s polno mero energije ljudem pomagati izvleči iz njih najboljše, saj verjamem, da se vsi potenciali skrivajo v nas samih.”

Univ. dipl. ekonomistka, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, certificirana executive, Expressive art in Jungian coach-inja ter SDI mojstrica. Naziv »Executive coach« je pridobila na Akademiji za executive coaching London in deluje tudi kot poslovni in osebni coach. V zadnjih šestih letih svoje znanje ves čas dopolnjuje z mnogimi mednarodno priznanimi certifikati s področja njenega delovanja. Lansko leto je zaključila dvoletni študij Expressive art therapy and coaching in action pri dr. Avi Goren Baru….Preberi več

Zgodbe iz tujine - 500 podjetnic 2019

Lynne Cadenhead – Serijska podjetnica in ustanovitelijca številnih izjemno uspešnih podjetij

“Doživela sem nekaj spektakularnih uspehov in naredila nekaj še bolj spektakularnih napak”

Serijska podjetnica in ustanoviteljica številnih podjetij, gostujoča profesorica za predmet Upravljanja in podjetništva na Univerzi Napier v Edinburghu in predsednica Women’s Enterprise Scotland (CIC), izumiteljica palete iger Quest Games z več kot 100.000 prodanimi izvodi. Dolgoletna investitorka, mentorica podjetjem v zgodnji fazi predvsem  tehnoloških podjetij. Bila je prva predsednica podjetja Touch Bionics, ki je vodilno podjetje na področju protetike zgornjih okončin, ki se je leta 2016 prodalo za 27,5 milijona funtov. Trenutno se osredotoča na podjetje Emotional Sciences Ltd.

Lynne se veseli dogodka in sporoča podjetnicam: Ustanoviti podjetje in upravljati s svoje poslanstvo nudi neverjetno bogastvo. Toda cesta je lahko dolga, naporna in samotna. In ni treba, da je tako. Vedno je na voljo tudi opora, pomoč. Poiščite jo v svojem okolju. Pridite na dogodek 500 Podjetnic in odkrijte nove priložnosti… Preberite več…

Govorniki - 500 podjetnic 2019

500-podjetnic-matjaz-stamulak

Matjaž Štamulak – “7 zanesljivih stopničk do finančne neodvisnosti”

“Človek pravih vrednot, ki se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj”

V šolah nas še vedno ne učijo osnov finančne pismenosti in o tem, kako bi bilo potrebno pravilno ravnati z denarjem. Znanje o ravnanju z denarjem je v današnjem svetu nuja, saj opažamo, da vedno več ljudi doživlja finančni stres ob nenadnih dogodkih, upokojitvi ali malce večjih izdatkih. Kako postati finančno bolj pismen in na katere napake ob tem paziti? Kakšnih je 7 enostavnih korakov, da tudi vi dosežete vašo lastno finančno neodvisnost? Na vse to dobite odgovore na predavanju.

Vroči kavč za strastne zgodbe - 500 podjetnic 2019

Z nami na vročem kavču – 500 podjetnic 2019:

Jan Macarol

Manca Korelc

“Verjamem v izjemno moč mreženja, moja strast pa je predajanje znanja”

je podjetnica, ki pomaga posameznikom uporabljati LinkedIn kot orodje za komunikacijo. Kariero v digitalnem marketingu je začela pred 11 leti in ga spoznala z vseh strani oglaševalskega trikotnika. Napisala je več kot 150 člankov o digitalnem marketingu in družbenih omrežjih, med drugimi objavljeni v Marketing magazinu, Financah ter revijah Direktor, Lipov list in Gost. Samostojno podjetniško pot je pričela oktobra 2014 kot specialistka za digitalni marketing in se po prvih negotovih korakih po enem letu vrnila v zaposlitev. Leta 2017 je ponovno samozavestno prestopila na podjetniški breg. Danes je specialistka za družbena omrežja in LinkedIn in podjetjem pomaga pri vsebinskem marketingu, komunikaciji, mreženju in predavanjih.

Je cenjena predavateljica, ki ustvarja projekt za njeno dušo in goji ljubezen do… Preberite več…

Ljubica Horvat

“Ženske smo Carice, zato se moramo začeti spoštovati in ceniti najprej same sebe, šele potem nas bodo drugi.”

Je direktorica družinskega podjetja Unicenter, d.o.o. ter ustanoviteljica portala Caricasi.si.

Ljubica je nasprotnica pritoževanja in generatorka pozitivne energije. Posebej rada pomaga ženskim podjetnicam, saj meni da si ženske zaslužijo več razvajanja in druženja.

Zakaj smo carice…

Ana Žontar Kristanc

Utrinki preteklega dogodka - 500 podjetnic 2018

Oglejte si utrinke iz programa preteklega dogodka, ki smo ga oranizirale 4. aprila 2018. Bilo je nepozabno in dogodek je odmeval v medijih še dolgo tega. Fotografije preteklega dogodka in ostale sodelujoče si lahko ogledate v arhivu, kjer se nahajajo utrinki 500 podjetnic za vsako leto posebej.

Izjave udeleženk

Udeležba in kotizacija

Z udeležbo na dogodku poleg mreženja, novih znanj in priložnosti, pridobite še številne ugodnosti in darila naših partnerjev, Preverite poudbo in ugodnosti

Zakaj na 500 podjetnic 2019?

  • Več konkretnega mreženja med obiskovalkami, razstavljalci in partnerji
  • Pozitivna energija in drugačno poslovno druženje
  • Bogat program z izjemnimi govorci
  • Večerni posvet s poslovnimi angeli in oblikovanje pomembnih sklepov
  • Brezplačna spletna objava z velikim dosegom (vrednost 400 €)
  • Spodbujeno mreženje in 10 – 100 novih poslovnih kontaktov
  • Darilna vrečka za vsko udeleženko (vrednost 30 €)
  • Nagradne igre iz darilnega sklada sponzorjev
  • Popusti na storitve in izdelke partnerjev

Za vse udeleženke so na voljo tudi dodatne možnosti promocije in sodelovanja na dogodku (prodajna stojnica, darilo za darilne vrečke za vsako udeleženko, vstavljanje letakov za udeleženke, ipd.) – več o tem si lahko preberete TUKAJ < <.

Več o tem, kaj kotizacija zajema in koliko znaša, si oglejte na naslednji povezavi  https://500podjetnic.si/cenik-prijava.

Lokacija - 500 podjetnic 2019

Letos se bomo družile na GOSPODARSKEM RAZSTAVIŠČU v LjubljaniEna izmed letošnjih novosti je večji prostor, ki omogoča več druženja in povezovanja, predvsem pa bomo tako lahko vsi del živahnega dogajanja, kar je pomembna prednost za vse razstavljalce in udeleženke. Sedaj bo dovolj časa in prostora  za vse! Letošnja lokacija pa poleg vsega omogoča tudi lažji dostop v jutranji konici in dovolj prostora za parkiranje!

Naslov: Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana

Posebna gostja programa 2019

Mladi talenti - 500 podjetnic 2019

Spektakularna poslastica - 500 podjetnic 2019

P.s.: Pridržujemo si pravico do spremembe urnika in programa dogodka.